maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Saklıhan Konakları'nda m2'si 2.300 TL!

Beylikdüzü Saklıhan Konakları'nda m2'si 2.300 TL!

Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Saklıhan Konakları projesi satışa çıktı. Saklıhan Konakları Beylikdüzü'nde konutlar metrekaresi 2.300 liradan satılıyor


Saklıhan İnşaat'ın ilk projesi olan ve temeli Aralık 2010 atılan Saklıhan Konakları, Beylikdüzü'nün merkezinde, 12.000 m2‘siyeşil alan ve peyzaj olmak üzere 18.600 m2'lik bir alana sahip bulunuyor. Tüm dairelerin site içine baktığı projede; 2+1,3+1,4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

Saklıhan Konakları; 7 blokta toplam 288 daire ve 34 işyeri amaçlı mağazadan oluşuyor. Projede;140m2'den başlayan ve 310 m2'ye kadar çıkan büyük metrekareli daireler ile ana girişte 400 m2'lik lobby de dikkat çekiyor. Aralık 2012'de teslim edilecek projedeki dairelerin metrekare fiyatları, 2300 TL ile 2500 TL arasında değişiyor.
Saklıhan Konakları; E-5 Karayolu'na 1km, Atatürk Havalimanı'na 20km,Avcılar Deniz Otobüsü'ne 9km. mesafede konumlandırılıyor. Projenin yakınında bulunan; okullar, hastaneler ve alışveriş merkezleri de yürüyüş mesafesinde bulunuyor.


Modern ve düzenli kentleşmenin örneklerinden  olan Beylikdüzü bölgesinde, kaliteli yaşam özleminin ve kişiye özel bakış açısını oluşturacak olan Saklıhan Konakları, HHS mimarlık tarafından projelendirildi.
“Hayalleriniz Saklı Kalmasın! Saklıhan Konaklarıyla Hayat Bulsun” sloganıyla yola çıkılan Saklıhan Konakları'nın sosyal ve ortak alanlarında; yüksek inşaat kalitesini ve mimari görselliği en iyi şekilde yansıtacak malzemelere ve ayrıntılara yer verilecek.

Projede;1.sınıf seramik ve duvar kağıdı, vitrifiye, ankastre beyaz eşyalar,Ahşap kapılar,yatak odaları ve salonlarda klima, dekoratif aydınlatma kullanılacak. Ebeveyn yatak odalarında giysi odası ile ebebeyn banyosu olacak. Taşıyıcı sistemlere yerleştirilen bakır paneller sayesinde, dairelerdeki statik elektrik toprağa iletilecek.

Saklıhan Konakları; sosyal tesis, fitness, squash, açık ve kapalı yüzme havuzları,saunalar, Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, cafeteryalar ve kapalı otoparklarıyla kaliteli ve konforlu bir yaşamı ayağınıza getirecek.
 

 

Saklıhan Konakları iletişim bilgileri

Web: www.saklihankonaklari.com.tr

Tel: 0212 871 42 60

  • Etiketler:

Yorum Yaz