maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü’nün gizemli projesi Ekim ayında görücüye çıkıyor!

Beylikdüzü’nün gizemli projesi Ekim ayında görücüye çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan ve gayrimenkul yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bölgesi Beylikdüzü’nde yeni bir proje daha yükseliyor

İstanbul'un en hızlı değer kazanan ve gayrimenkul yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bölgesi Beylikdüzü'nde yeni bir proje daha yükseliyor. İlginç bir pazarlama stratejisinin izlendiği proje, buradayasamakistiyorum.com web sitesi üzerinden gizemli bir tanıtım yapıyor.

Beylikdüzü'nde uzun zamandır merakla beklenen 78.000 metrekare arsa üzerinde inşa çalışmaları başladı. Bölgenin en değerli arsaları arasında yer alan proje alanı, E5 Otoyolu'na yakınlığı ve bitişiğindeki koru ile öne çıkıyor.

Bir çok firmanın talep gösterdiği arsa üzerinde 5 firmanın ortak girişimiyle ve yaklaşık 150 milyon Dolar yatırımla bir proje yükseliyor.

Konut ve ticari alanların yer alacağı projenin inşaat alanı ise 275 bin metrekareye ulaşıyor.

Ekim Ayında Lanse Edilecek

Gizemli proje olarak adlandırılmaya başlayan proje için ilginç bir pazarlama stratejisi yürütülüyor. Ekim ayında lanse edilecek proje için oluşturulan web sitesi; buradayasamakistiyorum.com'da proje için ön talep toplanıyor.

Markası ve detayları lansman dönemine kadar gizli tutulan projeye konumu itibariyle şimdiden yüzlerce kişinin yoğun ilgisi görülüyor.

Bölgenin en değerli arsası olarak da nitelendirilen proje alanı, yeni bir çekim merkezi oluşturacak.

Yorum Yaz