maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü bölgesinde yıldızı parlayan 6 konut projesi!

Beylikdüzü bölgesinde yıldızı parlayan 6 konut projesi!

Beylikdüzü deyince aklımıza öncelikle İstanbul'un ilçe vasfı kazanan yeni yerleri arasında yıldızı en çok parlayan bölge olduğu geliyor

 

Beylikdüzü bölgesinde yıldızı parlayan 6 konut projesi!

Beylikdüzü deyince aklımıza öncelikle İstanbul'un ilçe vasfı kazanan yeni yerleri arasında yıldızı en çok parlayan bölge olduğu geliyor. İlçe, planlı konutlaşma politikalarıyla emsallerine örnek oldu. Sundukları konforlu yaşam alanı ve sosyal olanaklara göre metrekare ve kira fiyatlarının oldukça uygun olması da ilçenin özellikleri arasında yer alıyor. Beylikdüzü, şehre uzaklığının verdiği dezavantajı yeni metro ve metrobüs hatları, yeni karayolu bağlantıları ile avantaja çevirmeye devam ediyor ve artık bu ilçenin İstanbul'un yeni yaşam alanı olmasının önünde hiçbir engel görünmüyor.

YENİ İLÇELERİN EN İDDİALISI

 Beylikdüzü, İstanbul'un en güzel ve nezih semtleri arasında yer alacak potansiyele sahip. Bu güzel ilçe, şehir merkezine uzaklığı sebebiyle hak ettiği ilgiyi göremiyordu. Ama son yıllarda bu ilçenin kaderinde hızlı bir değişim yaşanmaya başlandı. Öyle ki Beylikdüzü şu an emlak piyasasının en çok talep gören ve son iki yılın verilerine göre en çok kazandıran bölgesi unvanını taşıyor.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı, temiz havası ve sahil şeridiyle son zamanlarda ilgi toplayan Beylikdüzü ilçesinin nüfusu 250 bine dayandı. Marka değeri hızla artan ilçe, modern ve huzurlu yaşamı arayanlar tarafından her geçen gün daha fazla tercih ediliyor.

Kent Palas 3

Kent Vizyon'un Kent Palas 1 ve Kent Palas 2 projelerinin yoğun ilgi görmesinin ardından hayata geçirmeye hazırlandığı Kent Palas 3 projesi, 3300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konum Olarak E-5 e 200 metre yürüme mesafesinde, Tüyap Fuar Merkezi'nin karsısında yer alan proje, toplam 260 daireden oluşuyor. Lounge, cafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu, market ve ticari üniteler, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, dinlenme salonu gibi sosyal tesisler ile donatılan projede açık- kapalı otopark, yaya yolları, sert zemin ve yeş I peyzaj alanları da özenle dizayn edildi.

Projede her bağımsız bölüm için ayrı olmak üzere lobi alanında kilitli posta kutusu ile duyuru panosu ve bütün daireler arasında haberleşme sistemi bulunuyor.

Tüm dış cephede kısmi doğaltaş/ahşap görünümlü seramik veya kompozit panel ve benzeri Al sınıfı yanmaz malzemeler kullanılmasının planlandığı Kent Palas 3 projesinde balkonlarda temperli lamine cam tercih ediliyor. Yapımına Mart 2013'te başlanması planlanan projenin Aralık 2014'te bitirilmesi öngörülüyor.

Habitat Park Villaları

Villanızı internetten veya cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

40 yıldır gayrimenkul sektöründe üstlendiği projeler ile sürekli gelişen ve büyüyen Belde Group, Beylikdüzü Yakuplu'da "akıllı villa" konseptine sahip Habitat Park projesi ile yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Deniz manzaralı, Beylikdüzü'nde yeni biten marinanın yanı başında konumlanan proje, 38 aile için istanbul'dan uzaklaşmadan huzurlu, teknolojik bir yaşam stilinin kapılarını aralıyor, istanbul'un son dönemde değer kazanan bölgelerinden biri olan Beylikdüzü Yakuplu'da sahile konumlanmış modern bir proje olan Habitat Park'ta, 19 blokta toplam 38 kent villası yer alıyor. Akıllı villa sistemleri, villanıza kolaylıkla hükmedebilme özgürlüğünü sunuyor. Villanızı dilerseniz içinden, dilerseniz internetten veya cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz. Villaların 5+1 olarak hazırlandığı projede fiyatlar, 720 bin ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor.

Demir Romance

Demir Romance akıllı ev sistemiyle hayallerdeki rahatlığı sunuyor.

Akıllı ev sistemiyle donatılan Demir Romance'te, daire sahiplerinin sadece konforu değil aynı zamanda güvenliği için de her detay düşünülüyor.

Sistem sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kalkıyor.

Demir inşaat, dairelerde meydana gelebilecek olayları algılayarak daire sahiplerine haber vermenin ötesinde, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumlara zamanında müdahale edebilmeyi sağlıyor. Daire sahipleri ayrıca proje kapsamında sunulan market, kuru temizleme, terzi gibi hizmetlere tek bir tuşla ulaşıp evinin kapısına kadar çağırabiliyor. Hamam, sauna, masaj gibi proje kapsamındaki tüm aktiviteler için de uzaktan randevu alma fırsatı mevcut.

Newista Residence

Hasoğlu Yapı'nın Beylikdüzü Metrobüs istasyonu'nun başında yer alan projesi Nevvista Residence tüm hızıyl Hasoğlu Yapı'nın istanbul'daki projelerinden biri olan ve Beylikdüzü ile Esenyurt'un kesiştiği noktada konumlanan Newista Residence'ın inşası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi arasında yaşanan imar sorununun sona ermesi ile tüm hızıyla devam ediyor.

3 bloktan oluşan projenin temeli 20,10.2011 tarihinde atılmış; ancak, belediyeler arasında yaşanan sorun nedeniyle inşaat durmuştu.

Toplam inşaat alanı 144,228,37 metrekare olan projede, 55 metrekareden 295 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 864 daire ve 58,5 metrekare ile 3,241 metrekare aralığında 28 mağaza ve 131 ile 168 metrekare arasında 13 ofis yer alıyor.

1+0,1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunan Newista Residence'ta ev temizliğinden oda servisine, resepsiyon hizmetinden valeye kadar onlarca hizmet veriliyor.

Lokasyonu, ulaşım avantajı ve modern mimarisinin yanı sıra sağlam zemin yapısı ve yüksek inşaat kalitesiyle de dikkat çeken projenin 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.

Papatya Residence 3

266 konuttan oluşan projenin 3. etabında son daireler satışa sunuluyor.

İstanbul Beyiikdüzü'nde yoğun ilgiyle karşılanan Papatya Residence 1 ve 2 projelerinin ardından, lüks ve kaliteli yaşama uygun koşullarda sahip olmak isteyenler için Papatya Residence 3 yine Beyiikdüzü'nde yükseliyor. Proje, konut sektörünün güçlü ortaklığı Düzlem Yapı inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.

Diğer iki Papatya Residence projesinde olduğu gibi bu proje de fonksiyonellik, konfor, mimarı estetik ve tasarruflu 266 daireden meydana geliyor. Papatya Residence 3 projesi 15 katlı tek blokta yükseliyor. 15. katında ise sosyal alanlara yer verilmiş.

Bu alanlarda güneşlenme terası, sauna, jakuzi ve cafe yer alıyor. Projenin en alt katında ise kapalı otopark bulunuyor.

İnşaatına başlanmış olan Papatya Residence 3 projesinde teslimler Haziran 2013 tarihinde başlayacak.

Papatya Residence 3'te, 40 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler 99 bin lira, 54 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler 110 bin lira ile 130 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılırken; 77 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 185 bin liraya, 100 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 254 bin liraya alıcılara sunuluyor.

Tac Mahal Prestij

Uluhan Grup, Tac Mahal projesiyle yolculuğuna devam ediyor.

Uluhan Grup, 2010 yılında girdiği gayrimenkul sektöründe doğru lokasyon ve kalıcı mimari odaklı anlayışıyla emin adımlarla ilerliyor. Beyiikdüzü'nde hayata geçirilen Tac Mahal 2 etaptan oluşuyor. Birinci etap 24 ay, ikinci etap 36 ayda tamamlanacak. Projede 970 daire olması öngörülüyor. Yine modüllü sisteme sahip 135 adet işyeri var. Tac Mahal içinde bir tiyatro salonu bir de çocuklar için drama okulları olacak.

Modüler mimarinin Türkiye'deki tek uygulayıcısı olarak da öne çıkan projede ortalama 25'er metrekareden oluşan modüller var. Modüller bir araya gelerek büyük daireler oluşturuyor, isterseniz de stüdyo daireler oluşturabiliyorsunuz.

Projede; 1+1'ler 89 bin, 2+1'ler 150 bin, 3+1'ler ise 175 bin TL'den başlıyor. Modüler mimari ile istediğiniz daireye sahip olabilirsiniz.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beylikdüzü'nde konut fiyatları yüzde 40 yükseldi!
  • 29.05.2021 09:57

Beylikdüzü'nde konut fiyatları yüzde 40 yükseldi!

Yeni yapılan konut projeleri ve pandemiyle birlikte sosyal konut alanı ihtiyacın ...

Değerine değer katan bölge; Beylikdüzü!
  • 10.08.2015 16:55

Değerine değer katan bölge; Beylikdüzü!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Beylikdüzü'nü Emlaktasondakika.com masaya yatı ...

Anfa Life Residence 15 soruda mercek altında
  • 10.02.2015 13:28

Anfa Life Residence 15 soruda mercek altında

Anfa Life Residence projesi hakkında merak edilenleri sizin için yanıtladık. ...

Beylikdüzü Kale Kent ne zaman teslim edilecek?
  • 30.01.2015 15:22

Beylikdüzü Kale Kent ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü'nde inşa edilen Kale Kent'in dairelerinde fırın, davlumbaz, ocak ve b ...

Bu konutlarda peşinatı kendiniz belirliyorsunuz!
  • 31.10.2014 11:04

Bu konutlarda peşinatı kendiniz belirliyorsunuz!

Demir İnşaat projesi olan Demir Romance projesinde fiyatlar 268 bin liradan başl ...

Akıllı yatırımın yeni adresi Beylikdüzü'nde neler oluyor?
  • 06.09.2014 10:19

Akıllı yatırımın yeni adresi Beylikdüzü'nde neler oluyor?

5 bin 141 metrekare sosyal alanı bulunan Demir Romance'ın yeşil alanı 22 bin met ...