maritbet girişmaritbet
Beykonak Evleri’nde maksimum fiyat 3.5 milyon dolar!

Beykonak Evleri’nde maksimum fiyat 3.5 milyon dolar!

Havacılık sektöründen sonra gayrimenkule adım atan EA İnşaat, Kartal Kule’den sonra 110 milyon dolara Beykoz’da konak yapıyor. Afrika’dan özel ağaçların getirileceği projede fiyatlar 3.5 milyon dolara kadar çıkıyor

Havacılık sektöründen sonra gayrimenkule adım atan EA İnşaat, Kartal Kule'den sonra 110 milyon dolara Beykoz'da konak yapıyor. Afrika'dan özel ağaçların getirileceği projede fiyatlar 3.5 milyon dolara kadar çıkıyor

Sivil havacılık sektöründe Eclipse Havacılık şirketinin Türk ortağı olan EA Group, geçtiğimiz yıl Kartal Kule projesiyle adım attığı gayrimenkul sektöründeki yeni projesini 110 milyon dolarlık yatırımla Beykoz'da hayata geçiriyor. Beykoz Otağıtepe'de Beykonak Evleri projesine başlayan firma burada 6 blokta 54 konak yapıyor.

EA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin, Kartal'daki kulenin ardından bu kez şehrin merkezinde az katlı projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, 14 dönüm arsada yapılan projenin ormanın içinde deniz manzarası sunduğunu söyledi. Projenin lokasyonu itibariyle Maslak ve Levent'e çok yakında olduğunu vurgulayan Alptekin, “Projeyi 1 yıllık bir çalışmanın ardandan gerçekleştiriyoruz. Bölgede araştırma yaptık ve projeyi tüketicilerin isteklerine göre şekillendirdik” dedi.

Ekim Alptekin ön satışları başlayan ve 6 konak ve 54 bağımsız bölümden oluşan Beykonak Evleri'nin kendi arsaları üzerinde inşa edileceğini vurguladı. Alptekin; daire alternatifleri arasında 167 m2'den 458 metrekareye kadar 2+1'den 5+1'e farklı bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire alternatifleri bulunduğunu belirterek, ön satış döneminde metrekaresi 4 bin 500 dolar olan daire fiyatlarının 950 bin dolardan başladığını ve 3.5 milyon dolara kadar çıktığını söyledi.

Ses geçirmeyen duvarlar

EA İnşaat Genel Müdürü Hakan Gümüş de, projede ön satışta yoğun ilgi aldıklarını belirterek, “1 haftadır ön talep topluyoruz ve 20 daireye talep geldi” dedi. Projenin mimar Ömer Çamoğlu tarafından çizildiğini ve 24 ayda teslim edileceğini ifade eden Gümüş, “Projede 20 ayrı danışmanla çalışıyoruz. 60 desibele kadar duvarlar ses geçirmeyecek. Yangına dayanıklı malzemeler kullanıyoruz. titanyum çatı yapıyoruz. Sitenin içinde de koşu parkuru ile evcil hayvan gezdirme alanlarını birbirinden ayırdık” diye konuştu.

Ağaçlar Afrika'dan gelecek

Projenin iki parselden oluştuğunu ve hiçbir ağacı konut yapmak için kesmediklerinin altını çizen Alptekin, “Projenin yanındaki spor sahasının bizim arsamızın içinde kalıyordu. Ama biz bu biz futbol sahasına dokunmadık. Sünni çim yaparak ve tribünleri yenileyerek orayı da spor yapılabilir hale getireceğiz. Bölgeye katkı sunuyoruz” diye konuştu. Alptekin, 14 dönüm arsada 8 blok yapabileceklerini fakat yoğunluğu artırmamak, yeşil alanları azaltmamak adına sadece 6 blok yaptık. Blokların yüksekliği ise 12 metre” dedi. Alptekin, projede peyzaja da önem verdiklerinin altını çizerek, bunun için Afrika'dan 20-30 metre yüksekliğinde ağaçları dikerek bölgenin yeşilinin daha da artmasına katkı sunacaklarını anlattı.

Kartal Kule'de yüzde 60'a ulaştı

Hakan Gümüş, EA İnşaat'ın ilk projesi Kartal Kule'yi 7-8ay önce satışa sunduklarını anlatarak, geçen sürede projenin yüzde 60'ını sattıklarını söyledi. İnşaatı hızla ilerleyen projenin Kartal'ın en nitelikli ofis projelerinden biri olacağını ifade eden Gümüş, yeni projeleriyle ilgili olarak da “Yine Kartal'da bir ofis projesi daha yapacağız. Bu kez İstanbul'un sembolü olacak, önünde turistlerin fotoğraf çektirdiği bir kule yapmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Her daireye 4 otopark

Beykonak Evleri'nde 6 bin metrekare kapalı sosyal donatı alanlarıyla, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odası ve hamamıyla stresten uzak bir yaşam sunuyor. 15 m uzunluğundaki çıkmaz sokak olan Kehribar Çıkmazı ile ulaşılan proje bu sebeple, araç trafiği olmayan bir anşlayışla tasarlandı.  Her daireye 4 kapalı otoparkın düştüğü projede ayrıca 25 metrekarelik hizmetli odası da yer alıyor. Projede çocuklara yönelik olarak da çocuk kulübü, çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası, hobi odası yapılıyor.

Yavuz Karaman/Milliyet

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beykonak Evleri projesinin tanıtım filmi yayında
  • 09.04.2014 14:09

Beykonak Evleri projesinin tanıtım filmi yayında

Beykoz Otağtepe aksında inşa edilen proje EA İnşaat imzası taşıyor ...

Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!
  • 25.04.2016 13:28

Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!

Boğazın prestijli projesi Beykonak Evleri çevreci bir kampanyaya imza attı. ...

Beykonak Evleri Beykoz'da faizsiz ödeme seçenekleri
  • 08.11.2014 17:17

Beykonak Evleri Beykoz'da faizsiz ödeme seçenekleri

Özel faizsiz ödeme seçenekleri ile dikkat çeken Beykonak Evleri, 6 blokta 56 dai ...

Boğaz manzaralı evleri yüzde 5 peşinatla satıyor!
  • 08.10.2014 10:42

Boğaz manzaralı evleri yüzde 5 peşinatla satıyor!

Beykoz Beykonak Evleri projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 5 peş ...

Beykonak Evleri Beykoz güncel fiyatları
  • 27.05.2014 11:45

Beykonak Evleri Beykoz güncel fiyatları

Fiyatların 950 bin dolardan başladığı proje, 5 blokta 56 daireden meydana geliyo ...