maritbet girişmaritbet
BAYRAKLI TOWER OFİSLERİ

BAYRAKLI TOWER OFİSLERİ

Bayraklı Tower'da sadece 55 ofis kaldı. Yüzde 25 peşin, 24 ay sıfır faizli ödeme avantajı var.

Bayraklı Tower'da sadece 55 ofis kaldı. Yüzde 25 peşin, 24 ay sıfır faizli ödeme avantajı var.

41 yıllık ticaret geçmişiyle İzmir'in yükselen değeri olan Kavuklar'ın ana hissedarı olduğu ve Miray inşaat ortaklığıyla hayata geçen Bayraklı Tower, ticaretin yeni merkezi Bayraklı'da yükseliyor.

Şu anda otopark alanları dahil inşaat aşamasında 10'uncu katı yapılan Bayraklı Tower'da tanıtım çalışmaları öncesinde başlayan satışlar, Bayraklı-Alsancak Nazım İmar Planı'nın onaylanmasıyla hızlandı.

Ofislerin yüzde 70'inin satıldığı geri kalan 55 ofis için de önemli avantajlar sunulduğunu belirten Kavuklar Gayri menkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Bayraklı Tower, kullanılan üstün teknolojiyle İzmir'in en akıllı binası olacak. Ofislerin yüzde 80'ini İzmirler, yüzde 20'sini ise, yurtdışı ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki yatırımcılar aldı. Yatırımcılar arasında medikal, uluslararası taşımacılık, avukat, bilişim, lojistik, medya gibi pek çok sektörün önde gelen oyuncuları yer alıyor" dedi.

'Etkili Olacak'

Ticaret hacmi ve ülle ekonomisindeki iddiası her geçen gün artan İzmir'in ticaret sembolü olacak Bayraklı Tower'da toplam 9 farklı ofis tipi bulunuyor. Metrekare fiyatı ortalama 2 bin dolardan başlayan ofisler, 2011 sonuna kadar yüzde 25 peşin ve 24 ay sıfır faiz avantajı ile satılıyor.

İzmir ticaret hayatının 8 yıldır beklediği kararın İzmir 2. İdare Mahkemesi tarafından onaylandığını söyleyen Metehan Kavuk, "Bu haber, İzmir'in büyüme, gelişme sürecinde etkili olacak. Bayraklı ve Alsancak'ı kapsayan imar planı ile bu bölgeler Türkiye'nin Manhattan'ı olacak" dedi.

Sabah Egeli

Yorum Yaz