maritbet girişmaritbet
Bay İnşaat, Maslak'taki yeni projesine başlıyor!

Bay İnşaat, Maslak'taki yeni projesine başlıyor!

Hilpark markalı projelerle dikkat çeken Bay İnşaat, Maslak'taki yeni yatırımın startını veriyor.

Bugüne kadar Beyza Konakları Tarabya, Bay İstinye Konakları, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi niş, prestijli, yüksek vizyon ve öngörünün eseri olan projelere imza atan Bay İnşaat, kuruluşunun 14. yılında kalite ve güvenin mimarı olmaya devam ediyor.

Bay İnşaat, özellikle İstinye ve Tarabya'da, özgün, farklı mimari yapılarda kaliteli ve lüks yaşam alanları yaratıldı. Temellerini müşterileri, çalışanları ile dostluk ve güven ilkesi üzerine kuran BAY inşaat yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı, butik yaşam merkezleri oluşturuyor.

Hilpark Suites İstinye'de yaşam başladı

Bay İnşaat projelerinden sonuncusu olan Hilpark Suites İstinye'de yaşam başladı. Toplam 91 daireli iki rezidans bloktan oluşan Hilpark Suites İstinye, Tago Mimarlıktan; Gökhan Altuğ ve kısa bir süre önce aramızdan ayrılan değerli mimar Tatsuya Yamamoto imzası taşıyor.

Hilpark Suites İstinye'de sosyal tesisler, ödüllü projelere imza atmış ünlü içmimar Ayhan Geveli tarafından tasarlanmıştır. Açık-kapalı kullanılabilen ısıtmalı yüzme havuzu, jakuzi, fitness center, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates, yoga, step salonları, çocuklara özel birbirinden eğlenceli olanaklarla donatılmış açık-kapalı oyun alanları, özel kapalı çocuk havuzu, gençler için tasarlanmış playstation ve multimedia odası, toplantılarınız için özel olarak tasarlanmış bir toplantı odası bulunmaktadır. Hafta'nın yedi günü hizmet veren çok şık bir restaurant/cafe, 24 saat hizmet veren teknik servis, akıllı ev otomasyon sistemi, kusursuz güvenlik donanımları ile evlerin benzersiz iç mekan tasarımları, Bay inşaat vizyonu ile zaman ötesi yaşam alanları haline geldi. Ayrıca her daireye özel 5 metrekare ile 18 metrekare arasında değişen depo alanları ve en az 2 araçlık kapalı özel otopark alanları bulunuyor.

Sahip olduğu yüksek vizyon ve gelecek öngörüsü ile özellikle İstinye bölgesinin gelişiminde büyük rol oynayan projelere başarıyla imza atan BAY İnşaat, bugün mükemmel yaşam kalitesini sosyal imkanları çok farklı fonksiyonlara sahip mega bir proje ile aynı çatı altına topluyor.    

Maslak'a yeni proje           

BAY İnşaat, bu sefer Maslak yaşam standardını; toplam 39.000 m2 arsa üzerinde yer alacak 235.000 m2 inşaat alanında, 152.000 m2 satılabilir alana sahip ruhsatı alınmış ve uzun zamandır merakla beklenen yeni Maslak Projesi ile farklı bir boyuta taşıyor.

Konsept Mimarı; Dünyada 14 farklı ülkede ofisleri bulunan, dünyanın en büyük lider mimari gruplardan biri olan İngiliz Chapman Taylor Architects, Ruhsat Mimarı; Türkiye'de birçok başarılı büyük projelere imza atmış Turgut Toydemir Piramit Mimarlık, İç Mimarisi; Türkiye'nin sayılı mimarlarından Sinan Kafadar/METEX imzalarına sahip, Maslak Projesi, yeni dostları ile Maslak'ta, BAY İnşaat standartları ve gelenekleri çerçevesinde buluşmaya hazırlanıyor.

60 yıllık tecrübe

60 yılı aşkın bir ticaret tecrübesine sahip, Akmerkez'in ortaklarından olan Nesim Özmandıracı liderliğinde, 38 yıldır arkadaşlıklarını ve ortaklıklarını sürdüren İnşaat Mühendisleri Taner Tombuloğlu ve Şafak Levi ile Erol Özmandıracı, Elazar Yakar ile beraber 1997 yılında BAY İnşaat'ı kurdular.

Sosyal sorumluluk bilinciyle, Türkiye'nin kaybolan ormanlarını yeniden kazandırmak için mücadele eden TEMA Vakfı ile işbirliğini yürüten BAY İnşaat, yapmış olduğu son projesi olan Hilpark Suites'in toplam m2 satış alanının 5 katı büyüklüğünde bir sahayı ağaçlandırmıştır. Tekirdağ ilinde TEMA Vakfı tarafından tahsis edilen alanda, Hilpark Suites projesi kapsamında 82.500 m2 alanı ağaçlandırmış ve Maslak projesi ile 600,000 m2'ye ulaşmasını hedeflemiştir.

BAY İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirilen tüm projelerde takım çalışmasına olan inancı ile çalışanlar, tedarikçiler, taşeronlar ve müşteriler arasında oluşturulan yapı ile öncelikle  “Güven ve Saygı” inşa etmiştir.

 Bugüne kadar Bay İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve tamamlanmış olan tüm projeler önceden belirlenmiş olan zamanlamalarda müşterilerine iskanları alınarak teslim edilmiştir.

BAY İstinye Konakları

22.000 m2 arsa içinde, Mimar Adnan Kazmaoğlu'nun projelendirdiği yaşam alanında 38 adet  bağımsız bölümden oluşan villa ve dublex daireler yer almıştır. Bahçe içinde, havuzları, sosyal tesisi ve spor sahaları ile örnek bir site inşa edilmiştir. Peyzaj mimarı Ata Turak'tır.

Beyza Konakları

8.000 m2'lik arsa içinde, eşsiz boğaz manzarasına sahip 10 münferit 700 m2 çok lüks villa inşa edilmiştir. Ortak olarak yer alınan bu projenin mimarı Turgut Toydemir'dir.
Projeye cephe ve iç mimari konularında Ağa Han Mimarlık Ödülüne sahip Han Tümertekin katkıda bulunmuştur. Peyzaj mimarları DS MİMARLIK; Deniz Aslan ve Sevim Aslan'dır.

HILPARK İstinye

Yaklaşık 22.000 m2 alanda bahçe içerisinde 15 bloktan oluşan bu sitede  açık havuza ek olarak kapalı havuz ve spor alanları, kafeteryası özel kapalı otoparkları, münferit  depolarıyla 90 daire yapılmıştır.
Mimarı Adnan Kazmaoğlu, peyzaj mimarı Ata Turak'tır.

HILPARK Suites İstinye

2 rezidans bloktan oluşan ve yaklaşık 9.000m2 alanda yer alan bu sitede 91 daire mevcuttur. Ayrıca 2 bağımsız ticari bloğu bulunmaktadır.
Mimarları Tatsuya Yamamato ve Gökhan Altuğ olan projenin peyzaj mimarı Ata Turak'tır. Sosyal Tesisi ve kafeteryası mimar Ayhan Geveli tarafından projelendirilip dekore edilmiştir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maslak'taki iş merkezleri bayraklarla donatıldı
  • 19.05.2021 17:00

Maslak'taki iş merkezleri bayraklarla donatıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Maslak'ta bulunan p ...

Doğuş GYO dev binayı 525.7 milyon liraya satın alıyor!
  • 25.12.2018 17:30

Doğuş GYO dev binayı 525.7 milyon liraya satın alıyor!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan bir ofis binasını ana ortağı Doğuş Holding ...

Maslak'taki 3,5 dönümlük arsa Metal Yapı'nın oldu
  • 09.08.2017 10:26

Maslak'taki 3,5 dönümlük arsa Metal Yapı'nın oldu

İstanbul Maslak’ta bulunan 3,5 dönümlük arsa bugün düzenlenen ihale ile icradan ...

Maslak'taki plazada korkutan yangın!
  • 08.05.2017 13:20

Maslak'taki plazada korkutan yangın!

Sarıyer Maslak’daki bir plazada çıkan ufak çaplı bir yangın paniğe neden oldu. ...

Workland, Maslak'ta kiralık ofis anlayışını değiştirecek
  • 22.12.2016 23:18

Workland, Maslak'ta kiralık ofis anlayışını değiştirecek

Workland tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak, ofis konseptine y ...