maritbet girişmaritbet
Batışehir Premium’da fiyatlar 147 bin liradan başlıyor!

Batışehir Premium’da fiyatlar 147 bin liradan başlıyor!

Bağcılar yapılan Batışehir’in 407 rezidans,137 ofis, otel ve AVM’den oluşan Premium etabı satışa çıktı. Avrupa’nın en iyi karma projesi seçilen projede rezidans fiyatları 147 bin liradan başlıyor

 

Bağcılar yapılan Batışehir'in 407 rezidans,137 ofis, otel ve AVM'den oluşan Premium etabı satışa çıktı. Avrupa'nın en iyi karma projesi seçilen projede rezidans fiyatları 147 bin liradan başlıyor

Avrupa'nın en iyi karma projesi seçilen Batışehir'in yeni etabı olan Batışehir Premium satışa çıktı. Türkiye'nin en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan Batışehir'in yeni etabında rezidansların yanı sıra, ofisler, otel ve AVM de bulunuyor. 

Projeyi Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama ile birlikte gerçekleştiren Egeyapı Group Başkanı İnanç Kabadayı, geçtiğimiz hafta Avrupa'nın en iyi projesi seçildiklerini hatırlatarak, projenin 7 ayrı fonksiyonuyla bu ödülü hak ettiğini vurguladı. Kabadayı, bu başarıyla birlikte daha önce 2 etabı satışa çıkan Batışehir'deki 407 rezidansı daha satışa sunduklarını belirterek, “İlk etaptaki 1000 konutun neredeyse tamamını sattık. İkinci etaptaki 980 konutun ise yüzde 60'ı satıldı. Şimdi de yeni rezidans ve ofisleri satışa çıkardık” dedi.

İnanç Kabadayı, rezidansları lansmana özel olarak yüzde 15 daha ucuza satışa çıkardıklarını anlatarak, şunları söyledi:

“Batışehir'i yatırımcıların beğenisine sunduğumuz tarihten bu yana gördüğümüz ilgi doğrultusunda rezidans ve farklı büyüklüklerde ofis olanakları içeren Batışehir Premium'u satışa çıkarıyoruz. Üç bloktan oluşacak Batışehir Premium Rezidans 'da 147 bin liradan başlayan fiyatlarla büyüklükleri 35 - 112 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 ve dubleks olmak üzere toplam 407 rezidans daire bulunacak. Bu fiyatlar emsallerine göre yüzde 15 daha ucuz. Bu sayede yatırımcılara iyi bir fırsat sunuyoruz.”

24 saat açık havuz

Batışehir Premium Residence'daki stüdyo, 1+1 ve 2+1 ve dubleks dairelerin büyüklüklerinin 35 ile 112 metrekare arasında değişeceğini vurgulayan Kabadayı, “Yatırımcıların talebine göre balkonlu veya balkonsuz daire seçenekleri bulunacak olan projede 24 saat resepsiyon hizmetinden profesyonel bir firmadan alınacak concierge hizmetlerine, misafirlere yönelik şık bir loungedan fuaye alanındaki cafe ve restoranlara kadar tam bir yaşam merkezi olacak. Projede 24 saat açık olacak fitness salonu ve yüzme havuzu da bulunacak” dedi.

Kabadayı, projenin dördüncü etabının ise 2013'te satışa çıkacağını belirterek, birinci etabında inşaatın yüzde 50'yi geçtiğini ve erken teslimin gündemde olduğunu dile getirdi. Projede ruhsatların 1 Haziran'dan önce alınması nedeniyle yüzde 1 KDV uygulandığını anlatan Kabadayı, Batışehir'in hem ön hem de arka tarafında iki giriş yapılacağını ve önünden de metronun geçeceğini dile getirdi.

Şehir oteli planlıyor

Kabadayı, Premium etabında ayrıca bir bloğun ilk altı katında dünyaca ünlü otel zincirlerinin hizmet edeceği otelin bulunacağını belirterek, “Burada 110-140 odalı bir şehir oteli planlıyoruz” dedi. AVM caddesini de önümüzdeki dönemde görücüye çıkaracaklarını anlatan Kabadayı, tüm fonksiyonların devreye girmesiyle projenin 15 bin kişilik bir şehir haline geleceğini vurguladı.

Ofİsler de satışta

Kabadayı, rezidansların yanı sıra ofislerin de ilk kez satışa sunulduğunu anlatarak, şunları aktardı:

“Kurumsal firmalara yönelik farklı büyüklüklerde ofis imkanı sunacağız. Dileyen yatırımcılar 243 ile 765 metrekare arası değişen metrekarelerde alana sahip ofis bloğunda 1 milyon liradan başlayan fiyatlarla nitelikli A+ ofislerin sahibi olabilecekler. Diğer ofis bloğunda ise 77 ile 133 metrekare arası değişen ofis alanları, 276 bin liradan başlayan fiyatlarla daha küçük hacimli ve A+ ofis ihtiyaçlarını karşılayabilecek.”

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batışehir Premium'un tanıtım filmi yayında!
  • 01.10.2012 15:47

Batışehir Premium'un tanıtım filmi yayında!

Batışehir Premium projesinin dikkat çeken reklam filmi emlaktasondakika.com fark ...

İnanç Kabadayı, Batışehir Premium projesini tanıtıyor!
  • 28.09.2012 15:11

İnanç Kabadayı, Batışehir Premium projesini tanıtıyor!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir Premium projesin ...

Batışehir Premium'un reklam filmi için tıklayın!
  • 28.09.2012 15:07

Batışehir Premium'un reklam filmi için tıklayın!

Ege Yapı Group imzası taşıyan Batışehir projesinin Premium etabında satışlar baş ...

Batışehir'de 'Premium' hayata sıfır faiz fırsatı!
  • 06.08.2015 10:11

Batışehir'de 'Premium' hayata sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Bağcılar'da konumlandırdığı Batışehir projesinin Premium etabında 3 ...

Batışehir Premium projesinde fiyatlar ne kadar?
  • 28.03.2014 17:06

Batışehir Premium projesinde fiyatlar ne kadar?

EgeYapı Group ile Emlak Konut GYO, EPP ve TOKİ ortaklığında inşa edilen projenin ...