maritbet girişmaritbet
Barış Life 1 satışa çıktı!

Barış Life 1 satışa çıktı!

“Evde BARIŞ var” sloganıyla inşaat dünyasında önemli bir yer edinen Barış Yapı A.Ş; İstanbul’un yükselen yıldızı Esenyurt’ta inşa ettiği “Barış Life 1” konutlarını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu

“Evde BARIŞ var” sloganıyla inşaat dünyasında önemli bir yer edinen Barış Yapı A.Ş; İstanbul'un yükselen yıldızı Esenyurt'ta inşa ettiği “Barış Life 1” konutlarını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Merter Green Park Otel'de düzenlenen toplantıya, ünlü sunucu Esra Erol ve eşi Ali Özbir'in yanı sıra, ses sanatçısı Ferhat Tuncer; sanat ve iş dünyasından önemli konuklar katıldı. Barış Life 1 konutları mart ayında tamamlanacak ve kullanıma hazır hale getirilecek.

BARIŞ LIFE 1 LANSMAN VIDEOSU İÇİN TIKLAYIN!

HAYAL SATMIYORUZ

Konut alanındaki çalışmalarıyla  kalite çıtasını üst seviyelere çıkaran Barış Yapı A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, şu anda Barış Yapı İnşaat Şirketi olarak 600 konut yaptıklarını ifade ederek, “Biz hayal satmıyoruz. İnşaatlarımızı dört dörtlük yapıp ondan sonra satıyoruz. Barış Yapı A.Ş. olarak İstanbul'un yükselen yıldızı Esenyurt'ta BARIŞLİFE1'i sunmaktan gururluyuz. Barış Yapı 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşat şirketi olacaktır. ” diye konuştu.

ÇALIŞANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Esenyurt'ta meydana gelen ve 11 işçinin yanarak can verdiği Olaya da değinen İnatçı, şöyle konuştu; “Esenyurt'ta ne yazık ki üzücü bir olay yaşandı. Ben yangında ölen tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Barış Yapı inşaat şirketi olarak 500 çalışanımız var. Tüm çalışanlarımızın haklarını sonuna kadar gözetip kolluyoruz. Bizimle çalışan tüm personelimizin sosyal haklarını veriyoruz. Çalışanlarımız her şeyin ötesinde” dedi.

HER KONUTA DEPREM SERTİFİKASI

Projenin mimarı Cevat Çalıkoğlu'da Barış Life konutlarını teknik detaylarıyla katılımcıları bilgilendirdi. Çalıkoğlu, “Barış Yapı A.Ş şimdiye kadar yapılmamış bir şeyi yapacak ve İstanbul Teknik Üniversitesi”nden her konut için depreme karşı dayanıklılık sertifikası alacak. Umarım diğer inşaat firmalarına ve projelerine de örnek oluştururuz” diye konuştu.

Toplantıya eşi Ali Özbir ile katılan Ünlü sunucu Esra Erol'da bu projenin Barış A.Ş'nin büyük bir hayali olduğunu dile getirerek, mutluluğunu ifade etti. İnsanların ev sahibi olmak için yıllarca hem kira verip hem de ev kredisi ödediğine dikkat çeken Erol, “Bu konutlarda insanlar hem oturacak hem borcunu ödeyecek. Ayrıca başka bir eve kira vermeye gerek kalmayacak” diyerek konut sahibi isteyenler için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

İşte Barışlıfe1 konutlarının sunduğu ayrıcalıklar ;

Nisan 2012'de teslim edilecek

Proje 5000m2 toplam alanda 9 ve 10 katlı iki bloktan oluşmaktadır. Alanın yüzde 75'i sosyal alanlara ayrılmış durumdadır. Barış Life, toplam 106 daireden oluşan muhteşem bir butik projedir. Proje satış danışmanı İlknur İşçi kısa bir süreliğine özel lansman indiriminden faydalanan müşteriler için 6 ay gibi kısa bir sürede yüzde 30 prim yaparak aynı zamanda akıllı bir yatırım yapmış olacağını ifade etti. Esenyurt meydanına ve alışveriş merkezlerine çok yakın olan projemiz aynı zamanda hastane ve okulların yanı başındaki konumu ile de emsallerinden daha değerli bir konumdadır. Her daireye özel 2 adet kapalı otopark alanı (toplam 250 araç ) ve 20m2'lik depo alanı mevcuttur. Bu alanlar başka hiçbir projede olmayan bir şekilde ücretlendirilen m2 alanlarına dahil değildir. Evin kullanım alanını m2 olarak ücretlendirildi.

  Yaz – Kış Havuz Keyfi

 BARIŞLİFE1'de bay ve bayanlara ayrı olmak üzere çok özel açılır kapanır sistemli yaz kış kullanıma uygun iki adet havuz bulunuyor. Bunun yanında yine bay ve bayanlara özel Türk hamamı, saunalar, fitness salonları, cafe alanı, çocuklar için de oyun parkları ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

Çocukları Kamerayla Evden İzlemek Mümkün

 7 gün 24 saat güvenlikte olan bu projeyi, diğerlerinden farklı kılan bir başka özellik de, çocukların servis bekleme salonunda, havuzda veya oyun alanında izlenebilmesi. Barış Life'ta yaşayanlar, çocuklarını kamerayla evden izleme imkanına sahip.

BARIŞLİFE1 Ticari

Tüm malzemelerin 1. sınıf olduğu projede huzur içinde yaşanacak yaşam alanları oluşturuldu.  Projenin ikinci kısmı BARIŞLİFE1 ticari olarak hemen yanında  yer alıyor. Burada kafeterya, eczane, banka, kuaför  gibi gerekli her ihtiyacı karşılanabilecek. Barışlife1 ticarinin bitiş tarihi ise Mayıs 2012'dir.

Barış Lokasyon

 BARIŞLİFE1 Esenyurt bölgesindedir. TEM ve E5 otoyollarına 2 dk. mesafededir. Metrobüs durağına 5 dk. , havaalanına 15 dk. uzaklıktadır. Önümüzdeki yıllarda metro seferlerinin başlamasıyla bölgeye ulaşım daha kolaylaşacaktır. Ayrıca; Esenyurt Belediyesi 500 metre, Merkez Camı 50 metre, Eskule Avm 50 metre, Devlet Hastanesi 100 metre, İlköğretim Okulu 10 metre, Atatürk Havalimanı 15 kilometre'dir.

 Barış Yapı A.Ş. konutlarında  lüksü ucuza yaşayın.

 1+1daireler 90m2 brüt75.35m2 net,

 2+1daireler 115m2 brüt 93.35m2 net

 3+1 daireler 150m2 brüt 123.70m2 net alanlarındadır.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Barış Life 1 basın lansmanı!
  • 15.03.2012 13:46

Barış Life 1 basın lansmanı!

Barış Yapı imzasıyla Esenyurt'ta hayata geçirilen Barış Life 1 projesinin basın ...

Barış Life 1 fiyat listesi! 100 bin TL'ye!
  • 14.09.2012 15:17

Barış Life 1 fiyat listesi! 100 bin TL'ye!

Bugün al, bugün taşın, hemen tapu, hemen anahtar teslim olarak lanse edilen Barı ...

Barış Life 1'de fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!
  • 27.07.2012 11:07

Barış Life 1'de fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Barış Life 1'de 1+1'ler 80 metrekare, 2+1'ler 115 metrekare, 3+1'ler ise 150 met ...

Barış Life 1’de 2+1 daire 170 bin TL
  • 24.04.2012 18:37

Barış Life 1’de 2+1 daire 170 bin TL

Barış Yapı’nın Esenyurt’ta konumlandırdığı Barış Life 1’de fiyatlar güncellendi. ...

Barış Life 1’in cazip fiyatları!
  • 02.04.2012 16:17

Barış Life 1’in cazip fiyatları!

Barış Yapı imzasıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen Barış Life 1 projesinde 1+1’le ...

Esenyurt merkezli proje..!
  • 27.03.2012 15:01

Esenyurt merkezli proje..!

Barış Yapı tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Barış Life 1’de fiyatlar 125 ...