maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir Nissa 02 Residence'da 180 bin dolara!

Bahçeşehir Nissa 02 Residence'da 180 bin dolara!

Nissa İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Nissa 02 Residence'da fiyatlar 180 bin dolaradan başlıyor

Nissa İnşaat ve Gayrimenkul'ün  projesi Nissa O2 Residence'i görücüye çıkardı. Toplantıda Nissa A.Ş. Yönetim kurulu Başk. Vekili Turgut Demiroğlu, Proje Mimarı Tuncay Çavdar, IPC Mimari Danışmanı Avusturyalı Mimar Walter Micheller, Proje Koordinatörü Tanju Edige bilgi verdiler.

Turgut Demiroğlu yaptığı konuşmada; Bahçeşehir sınırında 18.255 m2'dehayata geçireceğimiz  “Nissa O2 Residence” projeside dahil olmak üzere sektöre 150 Milyon Dolar yatırım yapmayı hedefliyoruz. İlk etapta Bahçeşehir'e yakışır bir proje ile yola çıktık.

İlerleyen dönemlerde İstanbul'un her bölgesine yatırım yapmaya hazırız. Zira, bizler NİSSA A.Ş. olarak 19 yıllık uluslar arası deneyimimizi yine ulusal ve uluslararası projelere imza atarak değerlendirmeyi amaç edindik. Uzun vadede bu çerçevede inşaat ve yapı sektörü üzerine yatırımlarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. dedi

Türkiye'deki yatırımlarına hız veren Nissa İnşaat, Bahçeşehir'de, bölgede yüksek binada bahçe kullanımı en zengin “NİSSA O2Residence” projesi için düğmeye bastı. İnşaatına bu ay içinde başlanan ve 100 milyon dolarlık yatırımla 24 aydatamamlanması öngörülen 37 katlı “NİSSA O2Residence”, projeye adını da veren oksijenin (O2) her santimetrekareye ulaşmasını sağlayan Türkiye'nin ilk gerçek ve işlevsel “çift katmanlı cephe sistemi ( Double Skin)” uygulaması ile de dikkat çekiyor.

 Türkiye'nin önde gelen mimarlarından Tuncay Çavdar, Atölye T ekibi ile Avusturyalı mimar Walter Micheller işbirliğinde yürütülen ve dünyada Double Skin bina çalışmaları ile tanınan Avusturyalı GIG AG Firması teknolojilerinin uygulanacağı    “NİSSA O2Residence” 133,70 metre yüksekliğe sahip olacak. 18 bin 255 m2 arsa üzerinde üzerinde planlanan projede toplam 204 konut bulunuyor.

9000 m2 özel peyzajlı bir park ile bütünleşen “O2Residence” projesinde toplam 2500 m2'de dizayn edilmiş spor kulübü, çocukların eğlenerek öğreneceği çocuk merkezi ve açık teras alanı ile özel bir restoranın yer aldığı “O-Zone” yaşam alanı bulunuyor. Bu bahçe alanında tenis ve basketbol sahaları, 700 m2 çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ile kapalıdan açığa özel projelendirilmiş 600 m2 havuz kullanımına sahip tek yüksek bina olma özelliği ile de Nissa O2Residence, bölgede bir ilke imza atıyor.

NissaO2Residence, giriş podyumu üzerinde yükselen dört bağımsız kuleden oluşan 16 cepheli bir yapı. Tavandan yere kadar komple cam cephe ile sürekli aydınlık bir ortam yaratılması planlanırken, O2Residence girişten itibaren tüm katlarda dilendiği zaman açılabilen camlar, her katta dairelere özel açık havaya çıkılan kat bahçeleri, çift cephe ile dört mevsimin yaşanabileceği teraslar ve dilendiği gibi bitkilendirilebilecek peyzaj balkonları ilesakinlerine sağlıklı bir yaşam vaad ediyor.

Her bloğun iki tarafından doğramaların 2 metre dışında çelik konstrüksiyonlarla betonarme sisteme ankrajlı ikinci bir cephe imal edileceğini belirten Nissa İnşaat Yönetim kurulu üyesi Turgut Demiroğlu “Bölgede çift cephe teknolojisi sayesinde 4 mevsimin yaşanabileceği, bahçe kullanımı en zengin yüksek binayı yapıyoruz.

Türkiye'de ilk defa 365 gün 24 saat nefes alabilen yüksek bina inşa edeceğiz. 16 cepheden oluşan projemizle her yaşam alanına gün ışığı, D vitamini girecek. Yeni modern yaklaşımımızla insanlar yaz kış demeden istedikleri zaman pencerelerini açarak, odalarına oksijenin ve her yönden ışığın girmesini sağlayacaklar. Sahip olduğumuz know-how ile hizmet ve konforu Bahçeşehir'e taşıyoruz. Bizim rekabetimiz fiyatla değil konfor, kalite ve huzur ile olacak. Konforunu ve sağlığını ön planda tutan, çocuklarını sağlıklı bir ortamda büyütmek isteyen her kitle için uygun ödeme koşulları sunacağız” diye konuştu.

M2's, 1800 dolardan başlıyor

Bölgede ilk rezidans hizmeti verecek proje olma özelliğine sahip Nissa O2Residence'ta komşularla buluşma noktası olarak lounge (salon) ve kütüphane, 24 saat boyunca güvenlik, temizlik, vale ve peyzaj hizmetleri yer alıyor.

1800 dolardan başlayan m2 fiyatları ile satışa çıkan Nissa O2Residence sakini olmak isteyenlere, her ödeme şekline uyumlu Türkiye İş Bankası 10 yıllık konut kredisi sağlanıyor. Nissa O2Residence  daireler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bahçeşehir yaşamının en merkezi noktasında…

TEM çıkışından 10 dakikalık mesafede… Yalnızca bir bina değil yaşamın adresi!

O2 Residence, 204 özel dairesi ve O-Zone yaşam alanında yer alacak spor merkezi, çocuk kulübü, restaurant ve 9.000 m2 özel peyzajlı park alanı ile Bahçeşehir'in ve İstanbul'un Eşsizleri arasına girmeye hazırlanıyor..

Farklı yaşam ihtiyaşlarına hizmet verecek 6 farklı yaşam seçeneği sunan 60 farklı mimari planlamada dizayn edilmiş özel mekanlar sunuyor.

 

Yerleşim alanı                     : 18.255 m2

Proje alanı                           : 66.765m2

O-Zone yaşam alanı           : 4,500 m2

O-Zone bahçe                     : 9.000 m2

Havuz alanı                         : 600 m2

Restaurant alanı                 :1.400 m2

Resepsiyon – lounge          : 600 m2

 

1+1: 102,18 – 126, 85 m2

2+1: 126,85 – 214,72 m2

3+1: 218,46 – 347,93m2

4+1: 321,24 – 347,93 m2

Doubleks penthouse:  453,83 – 454,27 m2

Tripleks penthause: 632,87 – 634,04 m2

 

 

PROJENİN KÜNYESİ

Projenin adı             : NİSSA O2 RESIDENCE 

Proje Tipi                 : RESIDENCE

Proje Adresi            : BAHÇEŞEHİR

Proje Başlangıcı      : OCAK 2011

Proje Bitişi               : Mart 2013

Yatırımcı Firma        : NİSSA İNŞAAT VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI SANAYİ

                                 TİCARET A.Ş.

 

PROJEDE YER ALAN FİRMALAR

 

Mimari Proje               : ATÖLYE T – TUNCAY ÇAVDAR

Mimari Danışman       : WALTER MICHELLER - TONY PHILLIPSON        

Statik Proje                 : BALKAR MÜHENDİSLİK – İRFAN BALIOĞLU

Mekanik Proje            : VEMEKS MÜHENDİSLİK – FETHİ AKALIN

Elektrik Proje               : ELSAN ELEKTRİK – İSMET DEFNE

Peyzaj                          : ATA TURAK

Zemin Etüd                 : GEOS

Geoteknik Danışman :AHMET SAĞLAMER

Yapı Denetim              : ONAT YAPI DENETİM

Proje Yönetimi            : TANJU EDİGE

 

PROJE ÖZELLİKLERİ

 

Arsa Alanı                 : 18.255 m2

İnşaat Alanı              : 66.765 m2

Kat Sayısı                 : 37

Yükseklik                  : 133,70 m

Konut Sayısı           : 204 + 4 ticari

Satılabilir Alan         : 37.000 m2

Kaba Yapı                 : C 50 HAZIR BETON / ST III SİSMİK İNŞAAT DEMİRİ         

Duvarlar                    : GAZBETON / DELİKLİ TUĞLA / ALÇIPAN BÖLME DUVAR

İzolasyon                  : MEMBRAN / TAŞYÜNÜ / XPS

Dış Cephe                : ÇİFT CEPHE ( Double Skin Facade)

                                : İç Cephe : Isı Bariyerli Isıcamlı Alüminyum Doğrama +

            Dış Cephe: Çelik Konstrüksiyon + Dışı lamine+Temperli çift

  Pilkington solar cam

Sosyal Donatı            : Açık- Kapalı yüzme havuzu, Fitness Club, SPA       

                                    Çocuk Klubü, Restoran.

RAHAT BİR NESEF ALIN…

BİR BİNA BİR BAHÇE BİR YAŞAM…

9.000 metrekareözel peyzajlı bir park ile bütünleşen tek yüksek bina: 02 residence… Yeşille, suyla, temiz havayla iç içe olduğunuz, rezidansınızdan çıktığınız anda kat bahçeniz ve zevkinize göre bitkilendirdiğiniz peyzaj balkonunuzla nefes aldığınız bir yer!

 

BAHÇEŞEHİR'DE OTURMAK, O2'DE YAŞAMAK…

Hızla büyüyen, hem eğitim ve sağlık kuruluşlarının hem de sosyal ve yaşamsal faaliyetlerin merkezi haline gelen, İstanbul'un yeni yaşam merkezi Bahçeşehir…

Bahçeşehir'deki en seçkin yaşamın adresi olmak için planlanmış, mimari güzelliği ile ayrışan, sizi temiz havaya ve değeri her geçen gün daha da artacak benzersiz bir yaşama taşıyan bir ilk…

 Türkiyenin gerçek anlamdaki ilk çift cephe uygulaması

Ülkemizin önde gelen mimarlarından Tuncay Çavdar ve Atölye T ekibi ile Avustralyalı Mimar Walter Micheller işbirliğinde yürütülen bir proje. Ön cephelerde, Türkiye'deki ilk gerçek ve işlevsel uygulamasıyla Çift Cephe (Double – Skin) teknolojisi. Altındaki imza, dünyada bu konudaki çalışmaları ile tanınan Avustralyalı GIG AG firması.

 

Çift Cephe teknolojisi

Proje ve uygulama GIG proje tarafından yapılan çift cephe sistemi uygulanacaktır. Her bloğun 2 tarafından doğramaların 2,5 metre dışında çelik konstrüksiyonlarla betonarme sisteme ankrajlı 2. bir cephe imal edilecektir. Konutların doğramaları mimari planlardaki konumlarına göre sürme – kaldır- sürme veya sabit doğrama olarak teşkil edilecektir. Atmosfer koşulları ile doğrudan ilişkin olan doğramalar kaldır- sürme. Dış cephenin arkasında kalan doğramalar sürme veya sabit doğrama olacaktır. Doğramalar ısı bariyerli alüminyum profilden imal edilecektir. Doğramalarda şeffaf, içi lamine, dışı tamperli çift cam kullanılacaktır. Dış cephede şeffaf, her iki yüzü temperli lamine tek cam kullanılacaktır. Cephe ile doğramalar arasında kalan bölümde mimari planlara uygun olarak kat bahçeleri ve konutlara ait teraslar bulunacaktır. İki cephe arasındaki hava sirkülasyonu mevsim koşullarına göre otomatik panellerle sağlanacaktır.

 

Kesintisiz Gün Işığı

Giriş podyumu üzerinde yükselen dört bağımsız kuleden oluşan, 16 cepheli bir yapı. Tavandan yere kadar komple cam cephe ile aydınlık… çift cephe sayesinde temiz hava alan sağlıklı yaşam alanları ve kesintisiz gün ışığı.

 

Her katta her odada cam açabilme özgürlüğü

İki cephe arasında 24 saat temiz hava sirkülasyonu ve iklimlendirme teknolojileri sayesinde nefes aldığınız yaşam alanları… girişten itibaren 32 kat arasında her odada  dilediğiniz zaman açabildiğiniz camlar…

 

Özel kalan, özel hayatlar

Yaşam çözümlerini Nissa güvencesiyle planlandığı size özel bir yaşam… Size özel hizmetler için resepsiyon noktaları, sizi komşularınızla buluşturan lounge ve kütüphane…

24 saat boyunca güvenlik, temizlik, vale ve peyzaj hizmetiyle yönetim şirketi sizinle… Size ait bir spor merkezi, çocuğunuzu bekleyen bir çocuk kulübü, restaurant ve bahçenizi kucaklayan O- Zone yaşam alanı… hepsi evinizde aynı adreste.

 

32. katta bile her dairede kat bahçesi keyfi

Açık havaya çıktığınız, sadece size özel kat bahçeleri. Çift cephe teknoloji sayesinde 4 mevsimi yaşayabildiğiniz teraslar ve dilediğiniz gibi bitkilendirdiğiniz peyzaj balkonları… Flip – flop rahatlığı… Özel parkınızdan dairenize kadar her yerde.

 

Yeşil bir görüş…

Yalnızca 204 aileye ait 9.000 metrekarelik zengin peyzajı ile seyretmekten keyif alacağınız size özel park alanı… çimende çıplak ayak yürüdüğünüz, koştuğunuz. Düşlediğinizden daha büyük, daha yeşil…

15 dakikada hava alanı.

25 dakikada eski İstanbul.

 

O ZONE –YAŞAM ALANI

Sadece bir asansör uzakta… Sizi bekleyen yaşam zenginliği, yaşam özgürlüğü ve buluşma noktanız.

ÇOCUKLARIN ADRESİ!

Eğlence ve eğitimin bütünleştiği, profosyonel marka güvencesi altında işletilecek çocuk kulübü… Çocukların eğlenerek öğrendiği, mutlu ve güvende olduğu…

 YAŞAMIN VAZGEÇİLMEZİ SPOR!

Yine Başçeşehir'de bir ilk… konusunda uzman markalar O-Zone çatısı altında buluştu. Fitness, Pilates, SPA ve masaj… sağlıklı bir yaşam.

 KEYİFLİ YEMEKLER!

Açık havada barbekü, havuz kenarında hamburger, çimenlerin üzerinde kahvaltı, ahşap teraslarda romantik akşam yemeği…

 O2 RESIDENCE PARKI …

Doğa ile bütünleştiğiniz, açık havada spor yapabildiğiniz, tenis ve basket sahalarında heyecanlı karşılaşmalar yaşadığınız benzersiz bir park.

 

 

İŞVEREN

NİSSA İNŞAAT VE GAYRİMENKUL DAN. SAN. TİC.A.Ş.

Proje

O2 RESIDENCE

Mimari Proje

ATÖLYE T – TUNCAY ÇAVDAR - WALTER MICHELLER

STATİK PROJE

BALKAR  MÜHENDİSLİK – İRFAN BALIOĞLU

Mekanik Proje

VEMEKS MÜHENDİSLİK – FETHİ AKALIN

Elektrik Proje

ELSAN ELEKTRİK – İSMET DEFNE

Yapı Denetim

ONAT YAPI DENETİM

DIŞ CEPHE

GIG AG

Peyzaj Proje

ATA TURAK

PROJE Danışman

FYP PROJE GELİŞTİRME

PEYZAJ PROJE

 ATA TURAK

ZEMİN ETÜDÜ

ZETAŞ A.Ş.

Proje KOORDİNATÖRÜ

SERDAR SİPAHİOĞLU

PROJE MÜDÜR

NEJAT AKALIN

TASARIM

t.AG tasarımag.com

 

O2 RESİDENCE

  • Eşsiz Marmara denizi ve küçük çekmece gölü manzaralı
  • Double skın teknolojisi ile her katta açılabilen camlar.
  • Temiz hava sirkülayonu.
  • Her daireye özel açık kat bahçeleri, çift cephe teknolojisiyle korunan ve peyzaj balkonları
  • Özel markalarla iç dekorasyonu yapılmış anahtar teslim daireler.
  • Oda içinde özel jakuzili daireler.
  • VRV ve VRF ile daire içi özel konfor.
  • Residance sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 7/24 resepsiyon hizmeti.
  • Lounge ve kütüphane ile ortak buluşma noktası.
  • Özel markalarla işletilecek o-Zone sağlıklı yaşam alanı.
  • Çocuk kulübü, özel çocuk parkı.
  • Restaurant,
  • 9.000 metrekarelik özel peyzajlı park.
  • Açık- kapalı yüzme havuzu.
  • Basketbol sahası ve tenis kortları.
  • Her daireye tahsisli otopark ve depo alanları.
  • Nissa güvencesinde özel yönetim şirketi.
  • Kapalı devre izleme sistemi (CCTV) eğitimli özel güvenlik personeli.
  • Kontrollü giriş – çıkışlar, intercom sistemi.
  • Teknik, temizlik, vale, bitkilendirme servisi.

 

Nissa 02 Residence iletişim bilgileri

Web: http://www.nissao2residence.com/

Tel: 0212 608 18 82 - 0212 608 18 83

Satış Ofisi- Showroom

Fırat caddesi, Bahçeşehir İstanbul

  • Etiketler:

Yorum Yaz