maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir’in gözde projesi…

Bahçeşehir’in gözde projesi…

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Asmalı Evler Projesi büyük ilgi gördü

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Asmalı Evler Projesi büyük ilgi gördü. Altı ay gibi kısa bir sürede, yüzde 50'sinin satışı tamamlanan projenin birinci etap teslimatlarına kasım ayında başlanacak.

Dekar DK tarafından, bahçeli bir hayata adım atmak isteyen aileler için tasarlanan Asmalı Evler Projesi, Bahçeşehir'e yeni bir soluk getirdi. Hiç kampanya yapmadan yüzde 50'sinin satışı tamamlanan Asmalı Evler'de ilk teslimatlar kasım ayında başlıyor.

134-180 metrekare arası brüt alanlı dokuz farklı ev tipinden oluşan Asmalı Evler'de fiyatlar 353 bin TL ile613 bin TL arasında değişiyor. Projenin dikkat çeken bir diğer özelliği ise her evin 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçelere sahip olması.

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu: “Satışlarımızın yüzde 30'u referansla gerçekleşti”

Asmalı Evler Projesi ile yatırımcılara yüksek bir prim sağlayacaklarını ifade eden Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Üç etaptan oluşan projemizin ilk etabı daha satışlar başlamadan büyük ilgi gördü ve şimdiden tüm projenin yüzde 50'si satıldı. Bu kadar kısa sürede, üstelik hiç kampanya yapmadan elde ettiğimiz satış grafiğinden çok memnunuz. Satışlarımızın yaklaşık yüzde 30'luk kısmını referans kanalıyla yapmış olmamız, Dekar DK markasına duyulan güveni ve insanların alışılagelmiş yapılarının dışında ‘az katlı bahçeli ev' konseptine olan ilgisini göstermektedir” dedi.

Salih Kuzu: “Bahçeli butik projelerimize Çengelköy ile devam edeceğiz”

Çalışma hayatı boyunca 3 bine yakın bahçeli ev inşa ettiğini söyleyen Salih Kuzu, “Gayrimenkul sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim neticesinde kurmuş olduğumuz Dekar DK'da,  özellikle bahçeli ev konseptine yoğunlaşıyoruz. Yapılanmamızı, toplu konut projelerinden ziyade, sınırlı sayıda konutun olduğu kişiye özel yaşam alanları inşa etme vizyonu üzerine kuruyoruz. Bu sayede, müşterilerimiz için, kendini ayrıcalıklı hissedebileceği, özgün yapılar tasarlıyoruz. Bahçeşehir'de konut sahibi olmak isteyenlerin önemli bir bölümünün tercihi bahçeli ev oluyor. Biz de bu bölgede gerçekleştirdiğimiz bahçe konseptli projelerin ardından kısa bir süre sonra Çengelköy'de, aynı konseptte yeni bir proje lansmanı daha yapacağız”  dedi. 

Toplam 55 bin metrekare arsa alanı içerisine inşa edilen Asmalı Evler, konutlara özel bahçeler, yarı olimpik yüzme havuzu, kafe ve fitness salonunun yer aldığı sosyal tesis, kapalı ve açık otoparklar, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları ile betonun değil yeşilin hakim olduğu bir hayat sunuyor. 

Teslimler 7 ay sonra başlıyor

170 bahçeli evden oluşan Asmalı Evler Projesi'nin ilk etabı Kasım 2012, ikinci etabı  Haziran 2013, üçüncü etabı ise Eylül 2013 tarihinde teslim edilecek.

Asmalı Evler İletişim Bilgileri

Web:  www.asmalievler.com

Telefon: 0212 850 54 00

E-posta: [email protected]

 

 

 

 

 

Yorum Yaz