maritbet girişmaritbet
Bahçe'n Eryaman Konutları'nda 250 bin TL'ye 4+1!

Bahçe'n Eryaman Konutları'nda 250 bin TL'ye 4+1!

Bahçe'n Eryaman, Göksu göletine, KC AVM'ye ve Optimum AVM'ye 1,5 kilometre, metroya ise 1 kilometre mesafede yükseliyor

Bahçe'n Konutları, Ankara, Eryaman'da yer alıyor. 9 blok halinde yükselen Bahçe'n Konutları'nda yaşam başladı. 500'e yakın ailenin oturuma başladığı Bahçe'n Konutları'nda 618 konut bulunuyor. 

Bahçe'n Konutları'nda fiyatları 250 bin liradan başlayarak 370 bin liraya kadar yükseliyor. Banka kredisi ödeme ile konut sahibi olunabilen Bahçe'n Eryaman, botanik parkı, Göksu Park ve metroya olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Eryaman'ın en prestijli konut projesi olarak dikkat çeken Bahçe'n Eryaman'da çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, süs havuzları ve spor alanları sıralanıyor. 
 
2 bin 600 metrekare ticaret alanına sahip olan Bahçe'n Eryaman, Göksu göletine, KC AVM'ye ve Optimum AVM'ye 1,5 kilometre, metroya ise 1 kilometre mesafede yükseliyor. Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığında hayata inşa edilen Bahçe'n Eryaman, konsept yaşam fikirleriyle yeni standartlar oluşturabilecek kadar nitelikli...
 
Yaklaşık 3 bin ağaçlık botanik parkı ve organik meyve bahçelerinde yeşilin tüm tonlarıyla sarılan Bahçe'n Eryaman Konutları'nda her daire için özel depo alanları yer alıyor. Hayatınızın merkezi olacak bir yaşam fikrinin, yaşamın da merkezin olması gerekir. Bahçe'n, Eryaman'ın kalbimdeki konumuyla Eryaman'da yaşamak isteyen herkesin istediği bir proje.
 
Bahçe'n Eryaman İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0312 281 43 43
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz