maritbet girişmaritbet
Bahçe'n Elvanşehir'de hemen tapu teslim! Örnek daire hazır!

Bahçe'n Elvanşehir'de hemen tapu teslim! Örnek daire hazır!

10 blok halinde yükselen Bahçe'n Elvanşehir'de 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor

Tapuların hemen teslim edildiği Bahçe'n Elvanşehir, Tuna -Türkoğlu Ortak Girişimi'yle hayata geçiriliyor. Ankara'da inşa edilen Bahçe'n Elvanşehir'de örnek daireler hazır. Binan üzerinde ağaç ve organik meyve bahçelerinden oluşan botanik parkı ile nefes alan binalarda yaşamanın tam zamanı!

Yeşil olmadan yaşam olmaz fikrinden yola çıkılarak geliştirilen Bahçe'n Elvanşehir, şehrin griliğinden sıyrılmış, temiz havanın farkını hissedeceğiniz bambaşka bir şehir... 

Her konut için otopark alanının tahsis edildiği Bahçe'n Elvanşehir, 24 saat güvenlik ile kontrol altında. Bahçe'n Elvanşehir'de spor alanları, botanik parkı, organik bahçe, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

10 blok halinde yükselen Bahçe'n Elvanşehir'de 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 472 konuttan oluşan Bahçe'n Elvanşehir projesinde konut teslimleri Kasım 2014'te yapılacak. Deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen Bahçe'n Elvanşehir'de çocuklara özel spor ve eğlence alanları mevcut.

Bahçe'n Elvanşehir İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bahcenelvansehir.com

Telefon: 0312 228 22 28

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz