maritbet girişmaritbet
Bahçe City's projesinin satış ofisi açıldı! Örnek dairesi hazır!

Bahçe City's projesinin satış ofisi açıldı! Örnek dairesi hazır!

Metrekare birim fiyatlarının ortalama 2 bin 500 lira olduğu Bahçe City's'in satış ofisi açıldı. Örnek dairesinin hazır olduğu Bahçe City's projesi çok yakında satışa çıkacak

 

Bahçe City's, Osten İnşaat ve ASF Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Bahçeşehir'de konumlandırılan Bahçe City's'in arsa alanı 11 bin metrekare olarak belirlendi. 75 adet konut, 50 adet dükkan ve 18 adet ofis olmak üzere toplam 143 adet bağımsız birimden meydana gelen Bahçe City's'in inşaat alanı 39 bin metrekare.
 
Metrekare birim fiyatlarının ortalama 2 bin 500 lira olduğu Bahçe City's'in satış ofisi açıldı. Örnek dairesinin hazır olduğu Bahçe City's projesi çok yakında satışa çıkacak. Yapımına 1 Ağustos 2012 tarihinde başlanan Bahçe City's'in teslim tarihi ise 1 Aralık 2014 olarak belirlendi.
 
Bahçe City's'in sosyal donatıları arasında; alışveriş-aktivite alanları, kafeterya, restaurant, Türk hamamı, açık otopark, kapalı otopark, fitness center, spa, sauna, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu sıralanıyor. Karma proje olması ile öne çıkan Bahçe City's ‘de konut ile birlikte ticari ünitelerde bulunuyor. Tüm dairelerinde ekilebilir bahçelerin yer aldığı Bahçe City's, Bahçeşehir'e yeni marka armağanı... 
 
Elektronik tanıma sistemi, akıllı ısıtma ve soğutma sistemleri, sarsıntı, duman ve hareket sensörleriyle siz yokken bile sizi düşünen ve koruyan BahçeCity's, inşaat kalitesinden teknolojik altyapısına kadar her noktada güven duygusunu pekiştirecek çözümlerle geliyor. 1. sınıf yapı malzemeleri kullanılarak tasarlanan Bahçecity's'de konut karşılama ve resepsiyon yanı sıra vale hizmetleri mevcut. 
 
Alışverişin ve yaşam alanlarının yüksek standartta bileştiği Bahçecity's alışılagelmiş tüm kalıpları yıkan yenilikçi mimarisiyle yepyeni bir akımın ilk temsilcilerinden... Göl manzaralı konutların da bulunduğu Bahçecity's'de tam donanımlı spor merkezi ile bölgenin en kapsamlı spor kompleksini Bahçeşehir halkına sunuyor.
 
Bahçe City's İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 296 47 80
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz