maritbet girişmaritbet
Bademli Teras görücüye çıkıyor!

Bademli Teras görücüye çıkıyor!

Göktuğ İnşaatat, Bursa Bademli bölgesine yepyeni bir imaj katacak olan Bademli Teras’ı eylül ayında örnek villasıyla birlikte kentin beğenisine sunacak



Doğru zamanda doğru proje mantığıyla yola çıkan Göktuğ İnşaatat, Bademli bölgesine yepyeni bir imaj katacak olan Bademli Teras'ı eylül ayında örnek villasıyla birlikte kentin beğenisine sunmayı hedefliyor.

20 dönüm arsa üzerinde 5 sete yerleşen Bademli Teras'ta, A ve A+ ev çeşitleriyle toplam 20 adet villa bulunuyor. Ev parsellerinin %70'i, sitenin %45'i yeşil alan.
 
Her eve ait açık kapalı otoparklar, yarısı açık yarısı kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik gibi pek çok donatı Bademli Teras'ta bir arada sunuluyor. Hele öyle bir özellik var ki… Görmeden akıl alacak gibi değil. Kesintisiz manzara; evlerin hiçbiri bir diğerinin manzarasını kesmiyor.
 
Bursa'nın yeşili ve mavisinin buluştuğu en güzel noktalardan birinde inşa edilen Bademli Teras, kentin gürültüsünden ve karmaşasından uzakta bir yaşam isteyenlere sınıfının en farklı ve en modern alternatifini sunacak.
Göktuğ İnşaatat sorumluları Bademli Teras'ı doğa ile yaşamı bir araya getirirken yatırımcısına da kazandıracak modern bir proje olarak geliştirdiklerini belirtiyor. Genel felsefelerinin ulaşılabilir fiyatlarla alıcısını zorlamadan yatırımcısına kazandıran, bunu yaparken kalite ve konfordan ödün vermeyen yenilikçi konutlar üretmek olduğunu da özellikle vurguluyorlar.

Haziran 2011'de tamamlanacak
Göktuğ Grup, başta ulusal yayıncılık sektörü olmak üzere tekstil, pazarlama, inşaat, turizm gibi pek çok alanda faaliyet gösteren bir şirketler grubu. Bademli Teras ise bu grubun en taze yatırımı ve Göktuğ ailesinin yurtdışında eğitim görmüş yeni nesil yöneticilerinin eseri.

Modern mimarisi, ahşap kaplama dış cephe detayı, Bursa vadisine hâkim konumu, farklı konseptli yüzme havuzu, yeşilin her tonunun kullanıldığı çevre düzenlemesi ile site sakinlerine yepyeni bir yaşam keyfi sunacak Bademli Teras, Haziran 2011'de tamamlanacak.
Bademli Teras, Bursa merkeze 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 
 

Bademli Teras iletişim bilgileri
Web: http://bademliteras.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 224 273 37 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz