maritbet girişmaritbet
Babil'in sergi alanlarına özel kiralama sistemi

Babil'in sergi alanlarına özel kiralama sistemi

Uluhan Grup'un Esenyurt'un çıtasını yükselten Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı'nın sergi alanlarını belli süreler dahilinde kiralamak mümkün olacak

Uluhan Grup'un Esenyurt'un çıtasını yükselten Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı'nın sergi alanlarını belli süreler dahilinde kiralamak mümkün olacak. Bu sayede İstanbul'un yeni çarşı modelinde geçici olarak yer almak isteyen kuruluşlar önemli bir avantaja sahip olacak.

Esenyurt'un örnek projesi olarak inşası devam eden Babil Kuleleri'nde yer alan İstanbul'un yeni çarşı modeli Babil Çarşı'nın sergi alanları, merkezde iş yapmak isteyenlere sunduğu benzersiz bir avantajla da fark yaratıyor.

Dilediğin zaman aralığında kirala

Uluhan Grup'un sunduğu özel avantaj sayesinde Babil Çarşı'nın sergi alanlarında yer almak isteyen kiracılar, işyerlerini diledikleri süreler dahilinde kiralayabilecekler. Böylece kiracılar yapılan işin ve satışa sunulan ürünlerin niteliğine bağlı olarak sergi alanlarındaki işyerlerini haftalık, aylık, mevsimsel ya da dönemsel kiralama imkanına sahip olarak ihtiyaç duymadıkları zamanlar için kira bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar.

Açık hava konseptinde her çeşit ürün

Bununla birlikte semt semt, mağaza mağaza gezmek yerine prestijli bir mekanda açık hava konseptini haftanın yedi günü hayata geçirecek olan Babil Çarşı'da, gündelik tüketime yönelik en geniş ürün yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Projenin İstanbul'da bir ilk olduğunu vurgulayan Uluhan Grup yetkilileri, Babil Çarşı'da yer almak isteyen, ancak yıl boyu mağaza kiralamak istemeyen birçok kuruluş olduğunu, uygulamanın geniş kesimler tarafından memnuniyetle karşılandığının altını çiziyorlar.  

Fizibilite çalışmasıyla doğru kazanç modeli

Babil Çarşı199 işyerinden oluşuyor. Her işyerinin konusu önceden yapılan kapsamlı bir çalışmayla belirlenmiş durumda. İşyeri alanlarının karması hazırlanırken fiili fizibilite yapılarak, elde edilen ciro tahminlerine göre faaliyet alanları tespit edilmiş bulunuyor. Bu sayede çarşıdaki işyerlerinin alanlarında tek olmaları sağlanıyor ve doğru bir kazanç modeli öngörülüyor.

Babil Çarşı, sektörleri önceden belirlenen çarşı konseptiyle haksız rekabetin önüne geçiyor. Bununla birlikte Babil Çarşı, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyladiğer projelerden ayrılıyor. 24 saat hizmet veren 1000 m2'lik kreşin yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM'yi bir arada sunan Babil Çarşı, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelecek. Babil Çarşı'da Gıda, Elektronik, Mücevher& Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet, Mobilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans veSpor olmak üzere12 farklı sektörün yer alacağı dükkanlar bulunacak.

Babil Kuleleri İletişim Bilgileri
Web:http://www.babilkuleleri.com/
Telefon: 212 709 77 77

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BABİL KULELERİ
  • 24.01.2012 17:48

BABİL KULELERİ

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen Esenyurt Uluhan Babil Kuleleri Proj ...

BABİL ÇARŞI
  • 16.12.2011 17:41

BABİL ÇARŞI

Uluhan Grup 160 milyon TL yatırımla İstanbul Esenyurt'ta temelini attığı Babil K ...

Babil Çarşı'nın lansmanı için tıklayın
  • 15.12.2011 13:16

Babil Çarşı'nın lansmanı için tıklayın

Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilecek Babil Çarşı projesi düzenl ...

BABİL ÇARŞI RÖPORTAJ
  • 15.12.2011 09:46

BABİL ÇARŞI RÖPORTAJ

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Emlaktasondakika.com mikrofonların ...

Esenyurt Babil Çarşı'da fiyatlar 150 bin liradan başlıyor
  • 23.11.2011 18:25

Esenyurt Babil Çarşı'da fiyatlar 150 bin liradan başlıyor

Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Babil Çarşı projesinde fiyat ...

Babil Kuleleri'nin adı Ak Towers oldu!
  • 22.04.2014 09:12

Babil Kuleleri'nin adı Ak Towers oldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt Devlet Hastanesi'nin karşısına inşa ettiği Babil Kuleler ...