maritbet girişmaritbet
BABİL ÇARŞI SERGİ ALANLARI

BABİL ÇARŞI SERGİ ALANLARI

Uluhan Grup'un Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı konsepti içinde bulunan sergi alanları, açık çarşılarda satışa sunulan tüm ürünleri tek merkezde bir araya getiriyor.

Uluhan Grup'un Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı konsepti içinde bulunan sergi alanları, açık çarşılarda satışa sunulan tüm ürünleri tek merkezde bir araya getiriyor. Sergi alanlarının en önemli avantajı ise kiralamak isteyenlere haftalık, aylık, dönemsel kiralama imkanı sunmasından kaynaklanıyor.

Esenyurt'ta başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri'nde yer alan İstanbul'un yeni çarşı modeli Babil Çarşı'da bulunan sergi alanları, sakinleri ve ziyaretçilerine en geniş kapsamda çeşitli gündelik ürünleri sunan özgün bir alan olarak fark yaratıyor. Mağaza mağaza dolaşma yerine tek mekanda açık hava konseptini hayata geçiren Babil Çarşı'da, gündelik tüketime yönelik geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor.

Geçici kiralama imkanı

Uluhan Grup'un sunduğu özel avantaj sayesinde Babil Çarşı'nın sergi alanlarında yer almak isteyen kiracılar, işyerlerini diledikleri süreler dahilinde kiralayabilecekler. Böylece kiracılar yapılan işin ve satışa sunulan ürünlerin niteliğine bağlı olarak sergi alanlarındaki işyerlerini haftalık, aylık, mevsimsel ya da dönemsel kiralama imkanına sahip olarak ihtiyaç duymadıkları zamanlar için kira bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar.

Uluhan Grupyetkilileri, uygulamanın semt pazarı modelini kapalı bir mekana taşıyan yenilikçi bir proje olduğunu belirterek, gerek Babil Kuleleri sakinleri gerekse satıcıların uygulamadan memnun kalacaklarına vurgu  yapıyorlar.

Sektörel fizibilite çalışması yapıldı

Babil Çarşı199 işyerinden oluşuyor. Her işyerinin konusu önceden yapılan kapsamlı bir çalışmayla belirlenmiş durumda. İşyeri alanlarının karması hazırlanırken fiili fizibilite yapılarak, elde edilen ciro tahminlerine göre faaliyet alanları tespit edilmiş bulunuyor. Bu sayede çarşıdaki işyerlerinin alanlarında tek olmaları sağlanıyor ve doğru bir kazanç modeli öngörülüyor.

Babil Çarşı, sektörleri önceden belirlenen çarşı konseptiyle haksız rekabetin önüne geçiyor. Bununla birlikte Babil Çarşı, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyladiğer projelerden ayrılıyor. 24 saat hizmet veren 1000 m2'lik kreşin yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM'yi bir arada sunan Babil Çarşı, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelecek. Babil Çarşı'da Gıda, Elektronik, Mücevher& Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet, Mobilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans veSpor olmak üzere12 farklı sektörün yer alacağı dükkanlar bulunacak.

Babil Kuleleri İletişim Bilgileri

Web:  http://www.babilkuleleri.com/

Telefon: 212 709 77 77 

Yorum Yaz