maritbet girişmaritbet
Babacan Yapı Crown Deluxe’de ön talep topluyor

Babacan Yapı Crown Deluxe’de ön talep topluyor

Babacan Yapı, Bahçeşehir'de inşa edeceği yeni projesi Crown Deluxe'de ön satış yapıyor

Babacan Yapı, Bahçeşehir bölgesinde yer alan, yeni otoban gişelerinin hemen çıkış noktası olan, İsviçre Hastanesi, Ted koleji Fransız sokağı, AKbatı AVM ile aynı adanın içerisinde bulunan Crown Deluxe projesini de satışa çıkarıyor. Projenin ilk çıkış fiyatları bölgeye göre çok uygun olacak. Firma satış ofislerinde ön talep toplamaya başladı. Ön talep formlarında yer alan ziyaretçilere, bildirimler konusunda öncelik tanınacak.

Geri sayım başladı

Babacanyapı'nın Beylikdüzü'nde en merkezi lokasyonlarında inşa ettiği, Crown Park, Crown Residence ve Crown Tower projelerinde teslimat için geri sayım başladı.

Üç şantiyenin de aynı anda, hızla ilerlediği, Crown zinciri projelerde, Crown Park, haziran sonunda teslim ediliyor. Projede 191 m2 3+1 dekorasyonlu dairelerin yer aldığı proje özel tasarım iç ve dış mimarisi ile Beykent bölgesinde hemen fark ediliyor. % 70'lik oranının satıldığı projede daire sahipleri, geniş m2 özel tasarım iç ve dış mimari ile memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Peşinatı olmayan müşterilere de firma taksit yaparak destekliyor.

Metrobüs ve E-5'e yürüme mesafesinde olan ve % 80'lik satış grafiği yakalayan Crown Residence projesi ise, kaba inşaatını tamamlayıp, eylül sonunda daire sahiplerine kapılarını açıyor. Proje lüks rezidans konsepti, dairelerde geniş m2 ve yere kadar camlı büyük balkonlu daire alternatifiyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü'ne ilk girişte yer alan otoban, E-5 ve metrobüse çok yakın Crown Tower'da ise tünel kalıp çalışması tamamlandı ve kaba inşaat ay sonunda tamamlanıyor. Crown Tower'da %88'lik satış grafiğini tetikleyen en önemli faktör, projenin toplu konut mantalitesi dışında yapılandırılması, dairelerdeki hacme ve yüksek kaliteye önem verilmesi… Farklı sosyal donanıma sahip olan projede anaokulu-kreş, kuaför, solaryum, roof launge, fitness, sauna, spa, Türk hamamı, çocuk oyun kulüpleri, vitamin bar, alışveriş alanları, veranda ve yürüyüş parkurları, tenis kortu, açık yüzme havuzu mevcut. Projede daire sahiplerine VİİP rezidans hizmeti sunuluyor.

Hemen tapu teslim

3 projede de tapular hemen teslim ediliyor ve 0 peşinat, 0 ara ödeme kampanyasıyla satışlarına devam ediliyor. 120 aya kadar banka kredisinin kullandırıldığı Crown projelerinde 27 Haziran'a kadar geçerli olacak bir kampanya düzenleniyor.

Buna göre Yapı Kredi Bankası ile bir kampanya düzenlediklerini açıklayan Babacanyapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 0,89 olan faiz oranlarını,0,83'e indirdiklerini ve dosya operasyon masraflarında 1000 TL yerine 500 TL alınacağını belirtti. İbrahim Babacan, Seçimlerden sonra gerçekleşecek konut fiyatlarındaki artış ve faiz oranlarındaki yükselişten etkilenmemek için ev sahibi olmayı düşünenleri Crown Projeleri satış ofislerine davet etti.

Fiyatlar artacak

İbrahim Babacan, inşaat sektöründe, demir ve betona gelen zamları bu zamana kadar, Crown projelerinde, konut fiyatlarına yansıtmadıklarını belirterek, seçimlerden sonra oluşan olumlu havayla genel konut sektöründe oluşacak % 5-20 arasındaki zam oranıyla Crown zincirinde de fiyatlarda artış olacağını bildirdi.

 

Babacan Yapı projeleri  iletişim bilgileri

 Web : www.crownresidence.com

Tel : 0 212 853 30 00

Web : www.crowntowers.net

Tel : 0 212 444 20 14

Web : www.babacanyapi.com

Tel : 0 212 876 18 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz