maritbet girişmaritbet
AZURA PARK 78 BİN EURO

AZURA PARK 78 BİN EURO

Azura Park projesi Cebeci İnşaat tarafından Alanya'da hayata geçirilmiş olup, yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. Projede yer alan konutlar 78.000 Euro ile 174.000 Euro aralığında satılıyor.

Toplamda  607 daireden oluşan projede 1 + 1'den  3 + 1  dairelere kadar  sayısız seçenekler bulunurken, Azura Park Alanya projesinde normal dairelerin yanı sıra  özel penthouse 'lar da bulunuyor.

Azura Park'ın sosyal olanakları arasında kapalı ve açık yüzme havuzları, vitamin bar, lobi bar, barbekü, alışveriş, resepsiyon ve kreş yer alıyor. Eğlence alanlarında ise oyun odası, bowling, bilardo, atari salonu, lunapark, aqua park, disko club, sinema internet cafe ve amfi tiyatro bulunuyor.

Projenin diğer sosyal donatıları arasında sauna, masaj salonu, jakuzi, buhar odası, ısıtmalı yüzme havuzu, güzellik salonu, fitness center, aerobik, olimpik tenis kortu, basketbol, plaj voleybolu ve su sporları bulunuyor. Ayrıca Azura Park'ta VIP Restoran, alakart restoran, italyan restoran, snack bar, irish pub, cafe, nargile evi ve şarap evi bulunuyor. 

Azura Park  

www.azurapark.com

 242 528 70 70

Yorum Yaz