maritbet girişmaritbet
Ayışığı Halting Place 2 geliyor

Ayışığı Halting Place 2 geliyor

Demir İnşaat İstanbul Beylikdüzü’nde yaptığı Ayışığı Halting Place projesinden sonra yeni bir projeye daha başlıyor

 

Yapımına Ocak 2008 de başlanan Ayışığı Halting Place tüm hızıyla yaşama geçmeye hazırlanıyor. Yedi yıldızlı tatil konseptinin uygulandığı, kendi içinde her türlü sosyal etkinliklerini, spor aktivitelerini hizmetle buluşturan Ayışığı Halting place bölgenin elit projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.


Üyeleriyle birlikte büyük bir heyecanla yaşama geçmeye hazırlanan Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place'ın 1 Eylül'de kapılarını açarak ev sahiplerine anahtarlarını teslim edecek. Demir İnşaat, gururla yürüdüğü inşaat sektöründe arkasında bir imza daha bırakmış olarak yoluna devam ederken, bir yandan da geleceğe dair projelerini hazırlamaya devam ediyor.


Ayışığı Halting Place 2 geliyor
Üyelerine her zaman yüzde 40 a varan yatırım garantisi sağlayan Demir İnşaat, yoğun talep üzerine yine aynı bölgede yeni projesi ‘'Ayışığı Halting Place 2 ‘'için çalışmalarını tamamlayarak satışa çıkmaya hazırlanıyor.
2012 Aralık da teslim edilmesi planlanan, güçlü bir mimari kadronun çalıştığı Ayışığı Halting Place'ta lüksün, konforun, eğlencenin ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı, masal tadında bir hayat sunmaya hazırlanıyor.


Ayışığı Halting Place iletişim bilgileri
Web: www.ayisigihaltingplace.com
Web: www.demirinsaat.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 70 70


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz