maritbet girişmaritbet
Avrupa'nın en iyi mimarisi Maçka Residence

Avrupa'nın en iyi mimarisi Maçka Residence

Maçka’da lüksün sınırını zorlayan Armani tasarımlı rezidanslar, daha kapılarını açmadan uluslararası alanda başarı elde etti. Avrupa’nın en iyi mimarisi seçilen proje, tasarımcılara da ev sahipliği yapacak

Astaş Gayrimenkul ve Armani işbirliği ile gerçekleştirilen Maçka Residences, konumu ve hizmet kalitesiyle ayrıcalıklı bir dünyaya açılan kapı olarak nitelendiriliyor. Bu nedenle International Property Awards jürisi tarafından çok üniteli rezidans kategorisinde Avrupa'nın en iyi mimarisi seçilen Maçka Residences, 2012 yılı başında dünya jet sosyetesinin de katılacağı bir partiyle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Proje, Avrupa 1'inciliği ödülünü 22- 23 Eylül tarihlerinde Londra'da Gayrimenkul İş Zirvesi'nde yapılacak törende alacak.

Fiyatı yüzde 20 çıktı

İstanbul'un göbeğinde yer alması nedeniyle ‘Rezidans merkezde olur' düşüncesinde olanları yakalayabilen rezidanslar Kempinski tarafından işletilecek. Üç bloktan oluşan projenin giriş katlarında, tasarımcılar, güzellikmerkezleri, diyetisyenler,modacılar ve gurmemarketin bulunduğu özelmekanlar yer alıyor. Tümrezidanslar zeminden tavana kadar uzanan geniş camcephelere sahip. İki açık ve bir kapalı havuz, 5 binmetrekarelik spa ve güzellik salonlarının yanı sıra seçkin tasarımcı ve modacıların stüdyoları gibi birçok özelmekân da yer alacak. Tasarımcılara ev sahipliği yapan proje, bu haliyle yeni tasarımlara ilhamverecek. Dairelerin içi Armani'nin seçtiği renklerde özel kumaşlarla kaplanacak. Asansörlerin bile özel tasarlandığı projede, 170 dairenin yüzde 85'i sahibini buldu. Rezidanslarda ortalamametrekare fiyatları 12 ile 18 bin dolar arasında değişiyor.Mayıs 2010'da satışa çıkan projede fiyatlar 10 ile 16 bin dolar arasındaydı.

Lobideki duvarlar arkadan aydınlatmalı

Lobilerdeki mimari, ışığın sıcaklığıyla çevrelenmiş bir fener içerisinde hareket etme hissini verecek. Merdiven asma kat, üzerindeki kütüphaneye uzanırken koyu renk tasarlanmış mobilyalar bu alana özel bir karakter sunacak.

 

Maçka Residences İletişim Bilgileri:

Telefon: 212 215 29 29

Web: www.mackaresidences.com
 

Yorum Yaz