maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları'nda 306 binTL'ye Residence konforu!

Avrupa Konutları'nda 306 binTL'ye Residence konforu!

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları Residence TEM projesinde konut fiyatları 306 bin liradan başlıyor

Avrupa Konutları markasıyla 6 yılda 8 bin konutun inşasını tamamlayarak sahiplerine teslim eden Artaş İnşaat, 18 ay erken teslim müjdesiyle teslim ettiği Avrupa Konutları TEM'in bitişiğindeki Residence projesi ayrıcalıklarıyla benzer birçok projenin önüne geçiyor. 3100 konutluk Avrupa Konutları TEM ile bitişiğindeki Avrupa Residence, çarşısı, kafeleri ve restoranlarıyla bölgenin merkezi haline geldi.

Avrupa Residence lüks bir konut anlayışının yanı sıra, iş dünyasının gereksinimlerini de karşılamaya yönelik olarak çeşitli donatılara sahip olarak tasarlandı.

Tamamen kaliteli malzeme ve birinci sınıf işçilik ile inşa edilen projenin girişinde 190 metrekarelik bir lobi ve resepsiyon yer alıyor. Avrupa Residence ev ve ofis sakinlerine ücretsiz hizmet verecek olan fitness, sauna, buhar odası ve kapalı yüzme havuzuyla konforlu bir yaşamın imkanları sunulurken, içinden 4 adet 8 kişilik, 1 adet 14 kişilik toplantı odaları ve 40 kişilik seminer salonu ve sekreterlik, internet ve fax hizmetlerinin sunulduğu Business Center ile de iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

Residence sahiplerine sunulan çeşitli hizmetlerin arasında kuaför hizmeti ve odalara kahvaltı servisi, çocuk bakım hizmeti, acil servis ile sağlık odası, 24 saat teknik destek, araç kiralama ile vale servisi, kuru temizleme ve kat temizliği gibi hizmetler yer alıyor.

Vale hizmetinin yanında kapalı otoparkı ve misafir otoparkıyla da Residence girişinde yoğun araç kirliliğinin önüne geçilmesi sağlanıyor.

Residence'ın çatı katında yer alan panoramik İstanbul manzaralı Roof Restaurant ve Residence girişinde yer alan cafe gibi alternatif mekanlar da Avrupa Residence'ın öne çıkan özelliklerinden biri.

Sakinlerine konforlu ve huzurlu bir yaşam sunan Avrupa Residence, TEM otoyolu, Atatürk Havalimanı ve şehrin merkezlerine olan yakınlığıyla da tercih sebepleri arasında yerini alıyor.

İstanbul'da rezidans kavramının hayat bulduğu Avrupa Residence, 86 metrekare 1+1 ve 119 metrekare ile 120 metrekarelik iki farklı tipte 2+1 daire olmak üzere 3 tip daire seçeneği ile satışa sunuluyor.

Avrupa Residence fiyat listesi

 

 

DAİRE TİPİ

Peşin fiyatlar

1+1 (86 m²)

306.000 TL-402.000 TL aralığında

 

 

1+1 (94-96 m²) Teraslı ve terassız

402.000 TL-499.000 TL aralığında

 

 

2+1 (119-120 m²)

407.000 TL-540.000 TL aralığında

 

 

Avrupa Konutları Residence iletişim bilgileri

Web: http://avrupa-residence.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 453 05 05

  • Etiketler:

Yorum Yaz