maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Ispartakule’de görkemli parti!

Avrupa Konutları Ispartakule’de görkemli parti!

Avrupa Konutları Ispartakule projelerinin erken teslim töreni ve tanışma partisi görkemli bir geceyle yapıldı

Avrupa Konutları markasıyla özdeşleşen erken teslimlere Ispartakule projeleriyle yenileri ekleniyor. Artaş İnşaat'ın Ispartakule'de inşasını tamamladığı Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2'de erken teslim heyecanı yaşandı.

35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1'de Aralık sonu olarak belirtilen teslim tarihi öne çekilerek bu ay teslimler yapıldı. 25 bin 800 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 330 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 2'de teslimler Temmuz ayında başlıyor.

Görkemli partiyle kutlandı

Avrupa Konutları Ispartakule projelerinin erken teslim töreni ve tanışma partisi görkemli bir geceyle yapıldı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleymen Çeyinsaya ve Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin birer konuşma yaptığı gecede çok sayıda konut sahibi hem komşularıyla tanışma fırsatı hem de yeni konutlarını erken teslim alma heyecanını yaşadı.

Avrupa Konutları markası altında 9 projeye imzasını atan Artaş İnşaat, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde projelendirdiği yaşam alanlarıyla konut tüketicisinin güvenini kazandı.

Tüm projelere olan yoğun talep, Avrupa Konutları Ispartakule projelerinde de yaşanarak satışların başladığı ilk haftada yarısından fazlasının satışı tamamlanmasına neden olmuştu.

7 yıl önce “tatil köyü konforunda konut” anlayışıyla inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 1'in ardından bu konsepti tüm projelerinde yaşatan Artaş İnşaat, Ispartakule'de de aynı konseptle Ispartakule 1 ve Ispartakule 2'yi inşa etti.

Avrupa Konutları Ispartakule projelerinde yer alan geniş peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve havuzların yanı sıra, kreş ve çeşitli ticari üniteler ile şehir yaşamına dair ne varsa bir arada toplanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz