maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Ispartakule’de erken teslim müjdesi

Avrupa Konutları Ispartakule’de erken teslim müjdesi

“Önce Markasına Bakın” sloganıyla lanse edilen Avrupa Konutları Ispartakule 1 bu ay, “İstanbul’un Her Yeri Avrupa Oluyor” sloganıyla lanse edilen Avrupa Konutları Ispartakule 2 Temmuz’da teslim ediliyor.

Artaş İnşaat'ın Ispartakule'de inşasını tamamladığı Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2'de erken teslim heyecanı başladı. 35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1'de Aralık sonu olarak belirtilen teslim tarihi öne çekilerek bu ay içinde teslimlere başlanıyor. 330 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 2'de ise teslimler Temmuz ayında başlıyor.

İstanbul'un her yeri Avrupa oluyor

Yoğun taleple Mayıs ve Ekim aylarında satışların başladığı Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2'de konutların yarısından fazlası ilk haftada sahiplerini bulmuştu.

7 yıl önce “tatil köyü konforunda konut” anlayışıyla inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 1'in ardından bu konsepti tüm projelerinde yaşatan Artaş İnşaat, Ispartakule'de de aynı konseptle Ispartakule 1 ve Ispartakule 2'yi inşa etti.

Avrupa Konutları Ispartakule projelerinde yer alan geniş peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve havuzların yanı sıra, kreş ve çeşitli ticari üniteler ile şehir yaşamına dair ne varsa bir arada toplanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz