maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Atakent 3’te prim garantisi veriyor!

Avrupa Konutları Atakent 3’te prim garantisi veriyor!

Avrupa Konutları Atakent 3, 14 Ocak'ta satışlarına başlıyor. Metrekare fiyatının 2 bin 500 liradan başladığını söyleyen Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Metrekare fiyatının 3 bin 500 liraya çıkacağını garanti ediyorum. Hatta 4 bin lirayı görecek. Eğer 3 bin 500 lirayı görmezse, talep eden müşteri olursa, ben 3 bin 500 liradan parasını vereceğim" dedi

 

Avrupa Konutları Atakent 3, 14 Ocak'ta satışlarına başlıyor. Metrekare fiyatının 2 bin 500 liradan başladığını söyleyen Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Metrekare fiyatının 3 bin 500 liraya çıkacağını garanti ediyorum. Hatta 4 bin lirayı görecek. Eğer 3 bin 500 lirayı görmezse, talep eden müşteri olursa, ben 3 bin 500 liradan parasını vereceğim" dedi.

İstanbul'da, Avrupa Konutları Atakent-1, Avrupa Konutları-TEM, Avrupa Konakları, Atakent-2 ve Avrupa Konutları Ispartakule projeleriyle, 6 yılda 6 binden fazla konuta ismini veren Avrupa Konutları, üçüncü kez Atakent'te hayat bulacak. Toplam 2 bin 240 daireden oluşan Avrupa Konutları Atakent 3, 14 Ocak'ta satışlarına başlayacak. TOKİ'nin arazisinde 880 milyon liralık hasılat teklifi ve yüzde 30 arsa payıyla hayata geçen projede, ilk etapta 8 blok satışa çıkacak. Metrekare fiyatlarının 2 bin 500 ile 2 bin 700 lira arasında değişeceğini söyleyen Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Atakent 3 projesinin yüzde 50'den fazla prim yapacağını düşünüyor. Şimdiden daire sayısının iki katı talep alan Atakent 3'ün satış ofisinde görüştüğümüz Süleyman Çetinsaya, "2 bin 500 liradan çıktığımız metrekare fiyatının 3 bin 500 liraya çıkacağını garanti ediyorum. Hatta bölge değerleneceği için 4 bin lirayı göreceğine inanıyorum. Eğer projede metrekare fiyatı 3 bin 500 lirayı görmezse, talep eden müşteri olursa, ben 3 bin 500 liradan parasını vereceğim" dedi.

15 bin metrekarelik gölet
Avrupa Konutları Atakent 3'ün 2 bin 240 konut ve 167 odalı 4 yıldızlı bir otelden oluşacağını söyleyen Süleyman Çetinsaya, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Konutların oturduğu arazi 200 bin metrekare civarında olacak. Projenin yanında 43 bin metrekare koru alanı bulunuyor. Ağaç olan yerleri koruma altına aldık. Milli Eğitim Bakanlığı'na yapacağımız 32 derslikli Avrupa Konutları İlköğretim Okulu yer alacak. Projenin karşısında 300 bin metrekarelik üniversite arazisi var. Hemen yanında Mehmet Akif Ersoy Hastanesi bulunuyor. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı da bölgeye taşınıyor. Projenin diğer Avrupa Konutları'nden çok fazla farkı yok. Mimari olarak biraz daha gelişiyoruz. Projeye 5-6 bin metrekarelik kent meydanı oluşturduk. Ayrıca su göletini 15 bin metrekareye çıkardık. Diğer projelerimizdeki en büyük su göleti 3 bin metrekareydi."

18 ayda teslim hedefi
Şu anda satışların başlamamasına ve maket üzerinde tanıtımlarının yapılmasına rağmen, yoğun talep aldıklarını ifade eden Çetinsaya, şöyle konuştu: "Şimdi kayıtlar ve ön talepler alınıyor. Projenin tamamına talep var. Daire sayısının iki katı talep aldık. Ancak tamamını çıktığı ilk fiyatta satmamız mümkün değil. Avrupa Konutları'nda hep erken teslim olur. Erken teslim ettiğimiz zaman ‘Acaba çürük mü yapılıyor' diye eleştiriliyoruz. Artık hız çok önemli. TOKİ ve Emlak Konut'la yapılan sözleşme gereği inşaat süremiz 36 ay. Biz 18 ay hedefi koyduk. Temmuz 2012'de teslim etmemiz gerekiyor. Bir an önce teslim edeyim ki, kirada oturan varsa kiradan kurtulsun. Gelsin kendi evine taksit ödesin."

Otelin işletmesine talip
Projede yer alan otelin işletmesi için Emlak Konut'un ihaleye çıkacağını dile getiren Çetinsaya, "Otelin işletmesine biz de talip olabiliriz. Kendi turizm işletmelerimiz var. Emlak Konut'un ticari ünitelerde ihale şartı bulunuyor. Kaba inşaat bittiğinde ihaleye çıkılabilir. İşletmeyi bizim yapmamız pazarlama ve fiyatına bağlı, buna göre bir başkası da ihaley alabilir" diye konuştu.

Konutta ‘buzdolabı' gibi parça değiştirdik
AVRUPA Konutları'nın önemli bir marka haline geldiğini ve bu markaya zarar vermemek için müşterilerinin isteklerini yerine getirdiklerini aktaran Süleyman Çetinsaya, "Vatandaşın Avrupa Konutları'na güveni çok önemli. İstediklerini anında yerine getirmediğiniz sürece müşteri kaybedersiniz. Buzdolabı, televizyon satışlarında 2-3 yıl garanti verilip, bir sorun olduğunda parça değişimi yapılıyor. Biz de konutta bozulan, kırılan birşey olursa parça değiştiriyoruz. Elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz" diye konuştu.

Yeni marka yaratmayacağız Anadolu'ya gitmeyeceğiz
BUNDAN sonraki projelerinde de Avrupa Konutları markasıyla devam edeceklerini, başka bir konut markası yaratmaya gerek görmediklerini kaydeden Süleyman Çetinsaya, şunları anlattı:

"2011'de de Avrupa Konutları markasıyla projelerimiz gelecek. Bu yıl İstanbul'da en az 2 tane daha proje çıkarız. Mevcut Avrupa Konutları ölçeğinde büyük projeler olacak. Yaklaşık 5 bin konut olabilir. Anadolu yakasından ziyade Avrupa yakasını tercih ediyoruz. Çünkü Anadolu yakasında şu anda bizim yapabileceğimiz ölçekte yer yok. Başka şehirleri de şu an için düşünmüyoruz. Çünkü orada müteahhitler münferit binalar yapıyor. Avrupa Konutları markasıyla Anadolu şehirlerine gitsem, satarım ancak diğerleri de bu işi yapıyor. Bizim işimizi elimizden aldılar demelerini istemiyorum."

 

Avrupa Konutları iletişim bilgileri

Web: www.avrupakonutlari.com.tr

Tel: 0212 444 0 380

  • Etiketler:

Yorum Yaz