maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Atakent 3 görücüye çıkıyor!

Avrupa Konutları Atakent 3 görücüye çıkıyor!

14 Ocak’ta satışa çıkacak Avrupa Konutları Atakent 3’te konutların fiyatları 238 bin liradan başlıyor

Avrupa Konutları Atakent 3'te, satışlar 14 Ocak Cuma günü başlayacak.
Merakla beklen Avrupa Konutları Atakent 3 projesi için Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya şu açıklamayı yaptı:

“6 yıl önce başladığımız Avrupa Konutları markasıyla konutta kalite ve güvenin markası haline geldik. Bugün yaptığımız her proje yoğun ilgiyle karşılanıyor. Bugüne dek tüm Avrupa Konutları projelerimizde erken teslimler yaptık ve bunun yanında tüm projelerde ev sahiplerine büyük kazançlar sağladık. Avrupa Konutları markasıyla 6 yıl önce teslim ettiğimiz Atakent 1 projemiz ve geçtiğimiz yaz 8 ay erken teslim ettiğimiz Atakent 2 projesinin ardından Atakent'e üçüncü projemizle büyük bir yatırım yapıyoruz. Herkesin merakla beklediği projemizi önce basın mensuplarıyla 13 Ocak akşamı yapılacak lansman ile tanıtacağız. 14 Ocak tarihinde de satışlara başlamış olacağız.”

Fiyatlar 176 bin liradan başlıyor
Proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı belirtilen Avrupa Konutları Atakent 3'ün %85'i yeşil alanlara ayrıldı. 2240 konuttan oluşan projede 167 odalı bir otel de bulunuyor.
Artaş İnşaat tarafından inşa edilecek olan Avrupa Konutları Atakent 3'te 1+1'ler 176 bin TL'den, 2+1'ler 238 bin TL'den, 3+1'ler 292 bin TL'den, 4+1'ler ise 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

15 bin metrekarelik gölet
Avrupa Konutları Atakent 3'ün 2 bin 240 konut ve 167 odalı 4 yıldızlı bir otelden oluşacağını söyleyen Süleyman Çetinsaya, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Konutların oturduğu arazi 200 bin metrekare civarında olacak. Projenin yanında 43 bin metrekare koru alanı bulunuyor. Ağaç olan yerleri koruma altına aldık. Milli Eğitim Bakanlığı'na yapacağımız 32 derslikli Avrupa Konutları İlköğretim Okulu yer alacak. Projenin karşısında 300 bin metrekarelik üniversite arazisi var. Hemen yanında Mehmet Akif Ersoy Hastanesi bulunuyor. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı da bölgeye taşınıyor. Projenin diğer Avrupa Konutları'nden çok fazla farkı yok. Mimari olarak biraz daha gelişiyoruz. Projeye 5-6 bin metrekarelik kent meydanı oluşturduk. Ayrıca su göletini 15 bin metrekareye çıkardık. Diğer projelerimizdeki en büyük su göleti 3 bin metrekareydi."

18 ayda teslim hedefi
Şu anda satışların başlamamasına ve maket üzerinde tanıtımlarının yapılmasına rağmen, yoğun talep aldıklarını ifade eden Çetinsaya, şöyle konuştu: "Şimdi kayıtlar ve ön talepler alınıyor. Projenin tamamına talep var. Daire sayısının iki katı talep aldık. Ancak tamamını çıktığı ilk fiyatta satmamız mümkün değil. Avrupa Konutları'nda hep erken teslim olur. Erken teslim ettiğimiz zaman ‘Acaba çürük mü yapılıyor' diye eleştiriliyoruz. Artık hız çok önemli. TOKİ ve Emlak Konut'la yapılan sözleşme gereği inşaat süremiz 36 ay. Biz 18 ay hedefi koyduk. Temmuz 2012'de teslim etmemiz gerekiyor. Bir an önce teslim edeyim ki, kirada oturan varsa kiradan kurtulsun. Gelsin kendi evine taksit ödesin."
 

 

Avrupa Konutları iletişim bilgileri
Web: www.avrupakonutlari.com.tr
Tel: 0212 444 0 380
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz