maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Atakent 2’de alıcının yüzünü güldürüyor!

Avrupa Konutları Atakent 2’de alıcının yüzünü güldürüyor!

8 ay erken teslim edilerek Avrupa Konutları markasını tercih edenlerin yüzünü güldüren Atakent 2 projesinde son 30 daire için son fırsatlar sunuluyor


 
 
8 ay erken teslim edilerek Avrupa Konutları markasını tercih edenlerin yüzünü güldüren Atakent 2 projesinde son 30 daire için son fırsatlar sunuluyor...
 
 1.108 konutluk Avrupa Konutları Atakent 2 projesi, 2011 Mart ayı olarak belirtilen teslim tarihinden 8 ay önce teslim edildi ve bölgenin en değerli projelerinden biri olarak anılan sitede yaşam başladı.
 
Avrupa Konutları Atakent 2 projesi tüm Avrupa Konutları projeleri gibi, konut alıcılarına büyük karlar kazandırdı.
 
1+1 dairelerin 1.300 TL'ye varan fiyatlarla kiracı bulduğu Avrupa Konutları Atakent 2 projesinde son daireler özel ödeme seçenekleriyle sunuluyor.
 
Avrupa Konutları Atakent 2'nin komşularla tanışma partisine katılan TOKİ Başkanı Erdoğan BAYRAKTAR; “Bu bölge daha önce Halkalı olarak anılır, çok kıymet verilmeyen bir lokasyon olarak görülürdü. TOKİ ve Avrupa Konutları markasının birlikte yaptıkları projelerle, bugün burada gördüğünüz gibi 5 yıldızlı bir tatil köyünü hatırlatan, her türlü konfor ve ayrıcalığın düşünüldüğü, İstanbullulara yakışan yaşam tarzları üretiliyor. Artık bu bölge Atakent olarak anılıyor ve şehrin en  gözde mekanlarını bünyesinde barındıran, kaliteli yaşam alanlarının yükseldiği bir semt olarak göz kamaştırıyor. Bu projeyi başarıyla, zamanından önce bitiren konsorsiyuma ve başta Süleyman Çetinsaya'ya teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Yüksek kazanç oranları ve erken teslim süreleri ile konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, Atakent'teki üçüncü projesi Avrupa Konutları Atakent 3 ile yakında satışa çıkıyor.
 
%90'ın yeşil alana ayrıldığı Atakent 3 projesi, 2400 konuttan ve 160 odalı bir otelden oluşuyor. Çalışmaların son hızla ilerlediği proje lanse edilişinden bugüne Avrupa Konutları markasını bilen, tanıyan herkes tarafından merakla bekleniyor.


 
Avrupa Konutları Atakent 2 iletişim bilgileri
Web: www.avrupakonutlariatakent2.com
Tel: 444 38 25 
 
 
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz