maritbet girişmaritbet
Avrupa Konakları Florya'da 5+2 dubleks daire 3.4 milyon lira!

Avrupa Konakları Florya'da 5+2 dubleks daire 3.4 milyon lira!

Avrupa Konutları, ‘Florya’nın yeni yaşam merkezi’ konseptiyle inşa ettiği “Avrupa Konakları Florya” Projesi’nden ev alanlar yaşamın tadını çıkartmaya başladı

Avrupa Konutları,  ‘Florya'nın yeni yaşam merkezi' konseptiyle inşa ettiği  “Avrupa Konakları Florya” Projesi'nden ev alanlar yaşamın tadını çıkartmaya başladı.  Konut sahiplerinin kişisel tercihlerine uygun olarak tasarlanan ve şehrin merkezinde ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan proje sunduğu sosyal olanaklar ve huzurlu atmosferi ile şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak bir yaşam sunuyor.

Avrupa Konutları, erken teslimat geleneğini Avrupa Konakları Florya Projesi'nde de bozmadı ve bir sene içinde projeyi tamamlayarak, teslimatları gerçekleştirdi. Teslimatları tamamlanan projede, konut sahipleri şehrin merkezinde kendi tercihlerine göre hazırlanan dairelerinde ayrıcalıklı bir hayatın konforunu yaşamaya başladılar.

Zemin artı dört katlı 8 blok ile 80 daireden oluşan Avrupa Konakları Florya, konutta lüks anlayışının yeniden tanımlanmış halini gözler önüne seriyor. Projedeki tüm dairelerin salonlarının ortak avluya baktığı Avrupa Konakları Florya'yı benzerlerinden ayıran en büyük özellik bir süs havuzu ve çevresine konumlanan üç çardaktan oluşan sessiz, sakin ve dingin atmosferi.

Sosyal tesislerde lüksün sınırları zorlanıyor

Florya'nın yaşam biçimi ile şekillenen, lüksün sınırlarının zorlandığı projedeki sosyal tesisler de beş yıldızlı bir otel SPA'sını aratmayacak konfora ve donanıma sahip.  Doğal ışıkla aydınlatılan kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odaları fitness ve aerobik salonu ev sahiplerine yeni yaşam alanlarında sağlık ve konforu bir arada sunuyor.

Sınırlı sayıdaki dairelerden biri sizin olabilir

Avrupa Konakları Florya Projesi'nde, kalan sınırlı sayıdaki daire için özel faiz avantajı uygulanıyor. Daire sahibi olmak isteyenler, 12-60 ay vade için yüzde 0.98, 61-120 ay için yüzde 1.01 faiz avantajıyla son kampanyadan faydalanabiliyor.

Avrupa Konakları Florya'da, 215 m2 bahçe katı 4+1 daireler 1 milyon 740 bin TL ile 1 milyon 820 bin TL, 235 m2 ara kat 4+1 daireler 1 milyon 970 bin TL ile 2 milyon 200 bin TL, 405 m2 çatı katı 5+2 dublex daireler 3 milyon 330 bin TL ile 3 milyon 490 bin TL arasında değişiyor.

Merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor

Avrupa Konakları Florya projesi, sahil yolu, metrobüs, deniz yolu, demiryolu ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Avrupa Konakları Florya, kat ulaşımlı asansörlere sahip kapalı otoparkı, 24 saat özel güvenliği ile huzurlu bir yaşamı vaat ediyor.

Avrupa Konakları İletişim Bilgileri

Web: http://avrupakonaklariflorya.com/

Telefon: 0212 426 86 57

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konakları Florya hayalinizdeki fırsatı sunuyor!
  • 16.05.2012 14:13

Avrupa Konakları Florya hayalinizdeki fırsatı sunuyor!

Avrupa Konakları Florya'da doğayla iç içe yaşama fırsatı sunuyor ...

Avrupa Konakları Florya'nın havadan görünüşü
  • 07.03.2012 17:53

Avrupa Konakları Florya'nın havadan görünüşü

Avrupa Konakları Florya'nın havadan görüntüsünü emlaktasondakika.com'un okuyucul ...

Tezmen, Avrupa Konakları Florya’yı aktarıyor
  • 07.02.2012 15:41

Tezmen, Avrupa Konakları Florya’yı aktarıyor

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen Avrupa Konakları F ...

AVRUPA KONAKLARI FLORYA - 2
  • 17.01.2012 18:05

AVRUPA KONAKLARI FLORYA - 2

Avrupa Konakları Satış Müdürü Müge Yalcın Özmen, Avrupa Konakları Florya projesi ...

Avrupa Konutları Florya, bölgenin dikkat çekici projesi
  • 21.09.2011 13:31

Avrupa Konutları Florya, bölgenin dikkat çekici projesi

Avrupa Konutları markası altında sunduğu projelerle dikkati çeken Artaş İnşaat'ı ...

Avrupa Konakları Florya
  • 13.09.2011 13:18

Avrupa Konakları Florya

Avrupa Konutları markası altında sunduğu projelerle dikkati çeken Artaş İnşaat, ...