maritbet girişmaritbet
Avcılar Park m2’si 2500 TL’den satışa çıktı!

Avcılar Park m2’si 2500 TL’den satışa çıktı!

Avcılar’ın merkezinde Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığıyla hayat bulacak olan “Avcılar Park” projesi, tanıtıldı

Bugüne kadar Otoport, Güneşli Park, Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Fly Inn, Colorist gibi birçok prestijli konut ve AVM ile inşaat sektöründe ilklere imza atan Gül Proje, Toya Yapı ortaklığı ile yaşam alanı projelerine bir yenisi daha ekledi. 100 milyon TL'lik yatırım ile Avcılar'ın merkezinde yükselen Avcılar Park projesinde 19 blok, 275 daire ile 50 mağaza ve bir süpermarket bulunuyor. Avcılar Park'ta daire fiyatları 275 bin liradan başlıyor, 750 bin liraya kadar çıkıyor. Avcılar Park'ta 36 aya sıfı faiz uygulanırken, peşin ödemede yüzde 10 indrim yapılıyor. Avcılar Park 2013 Eylül'de teslim edilecek. 

İsteyene deniz, isteyene bahçe manzaralı daireler

Güneşli Park projesinden sonra Avcılar Park ile daire sakinlerine masal gibi bir hayat sunmayı istediklerini söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın; “Avcılar Park 10 futbol sahası büyüklüğünde, 39 bin metrekarelik dev bir alanda yer alıyor. Açık - kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı, Sauna ve  SPA merkezinin yer aldığı bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra daire sakinleri ayrıca her sabah Marmara Denizi'ne veya 24 bin metrekarelik dev bahçeye karşı uyanmanın da keyfini yaşayacaklar” dedi. Dairelerin metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TL'den başlayacağını söyleyen Aydın, ön satışların başladığını ve yoğun talep aldıklarını belirtti.

Yapımı başlayan ve 2013 yılında dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanan Avcılar Park'ta , 2+1'den 4+1'e 3 farklı daire tipi ile 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks alternatif daireler de bulunuyor. Projede büyüklükleri 125 metrekareden 257 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 275 daire sahiplerini bekliyor.

Ulaşım ağlarının merkezinde

Avcılar Park'ın ana ulaşım yollarına, İDO iskelesine ve Atatürk Havaalanı'na olan yakınlığına dikkat çeken Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu; “Gül Proje ile beraber geliştirdiğimiz “Avcılar Park” projesi  konumu ile hem muhteşem bir yaşam alanı hem de daire sahipleri için kazançlı bir yatırım fırsatı olacak ” dedi.

Avcılar'da bu büyüklükteki ilk proje

Avcılar Park'ın semtte inşa edilen bu büyüklükteki ilk proje olduğunu belirten Zafer Topaloğlu; “ Yoğun yerleşimin bulunduğu Avcılar'da bu büyüklükte bir proje için uygun bir arazi yok. Proje için iki bağımsız parseli birleştirilerek 39 bin metrekarelik dev bir alan oluşturuldu ve bu alanın 24 bin metrekaresi yeşil alan ve bahçe olarak ayrıldı” dedi.

Her daireye ait kapalı otopark

Her dairenin kendine ait kapalı otopark yerinin bulunduğu projede 24 saat güvenlik hizmeti de sağlanıyor.  Yaşayanların doğa ile iç içe yaşam sürmeleri için özel peyzaj ile tasarlanan 24 bin metrekarelik bahçede; çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, süs havuzları, koruluklar, şelaleler ve yürüyüş parkurları ile geniş yeşil alanlar da yer alıyor.

Web: http://www.avcilarpark.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 590 69 69

  • Etiketler:

Yorum Yaz