maritbet girişmaritbet
Automall açıldı! Daire: 85 bin $. Dükkan: 250 bin $

Automall açıldı! Daire: 85 bin $. Dükkan: 250 bin $

Türkiye’nin ilk ve tek otomobil alışveriş ve yaşam merkezi olan AUTOMALL’da hizmet başladı

 

Türkiye'nin ilk ve tek otomobil alışveriş ve yaşam merkezi olan AUTOMALL'da, galerilerin yaklaşık yüzde 90'ı sahiplerini buldu ve hizmet başladı. Galerilerin şehir dışına çıkarılması genelgesinin uygulama süresinin sonlanmasına az bir zaman kalması nedeniyle, taşınma süreci hızlanıyor. Özel kapalı ve açık alanlarda dizayn edilmiş 95-165 m² kullanım alanı bulunan, iç dekorasyonları da tamamlanan galerilerde yaşam başladı.

AUTOMALL, Tekstilkent, Matbaacılar Sitesi ve Doğan Medya Center'dan oluşan dev yapı adasında, 83.000 metrekare kapalı alan üzerinde yer alıyor. 379 galeri ile home ofis veya konut olarak ilgi gören 221 daireden oluşan Mall City Residence başta olmak üzere, 662 bağımsız bölümden oluşan AUTOMALL, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede bulunuyor.
 
Müşterilere ayrılmış kapalı ve açık otoparkı da bulunan; tüm tercihlere yönelik zengin model seçeneklerini müşterileriyle rahat, şık ve kurulu bir düzen içinde buluşturacak olan AUTOMALL'da, lokanta, fastfood restoranların bulunduğu Food Court de, gıda sektöründeki marka ve zincirlerin büyük ilgisini çekiyor.
 
AUTOMALL'DA ANAHTAR TESLİM
AUTOMALL, araç satın alırken yaptırılması gereken tüm işlemlerin tek bir adreste çözülmesini sağlayacak. Satılan araçların, ekspertiz değerleri hakkında alıcı bilgi alınıp; devir, noter ve ruhsat işlemlerinin hepsi AUTOMALL çatısı altında yaptırılabilecek. Araç alım- satımında tüketicilere, galerilere ve yetkili satıcılara ihtiyaca göre farklı kredi imkanlarının sunulduğu banka şubelerinin de yerlerini almaya başladığı AUTOMALL'da, satın alınan araçlarla ilgili her türlü sigorta işlemleri de yine AUTOMALL bünyesindeki sigorta şirketleri tarafından gerçekleştirilecek. 540 metrekarelik müzayede salonu, araba alım- satımı konusunda özel işbirlikleri ve sayısız fırsatlar sunan AUTOMALL, otomobil dünyasının ilk ve tek akla gelen adresi olacak.
 
ARAÇ BAKIMI İÇİN ADRES, YİNE AUTOMALL
Tam bir otomobil şehri olan AUTOMALL'da bulunan 125 m² ile 275 m² arasında 4400 m² servis alanında her türlü marka ve modeldeki araç için bakım ve servis hizmeti de almak mümkün olacak.
 
YÖNETİMDE PROFESYONELLİK
AUTOMALL'da genel ve idari tüm ihtiyaçlar tek bir merkezden, profesyonel bir yönetim şirketi tarafından ilk günden planlandı. Güvenlikten bakıma, otopark planlamasından özel hizmetlere kadar geniş bir hizmet yelpazesi AUTOMALL'daki iş sahipleri, Mall City Residence sahipleri ve ziyaretçilere sunuluyor...
 
AUTOMALL'DA, MALL CITY RESIDENCE AYRICALIĞI
AUTOMALL bünyesinde, bölgede çalışan ve iş hayatının dinamizmine ayak uydurmak isteyen profesyoneller için yaşam, Mall City Residence'lerde başlıyor.  52 m² ile 112 m² arasında değişen 221 adet recidence, özel resepsiyon, özel otopark ve güvenlik hizmetleri ile sakinlerinin yaşamına ayrıcalıklar getiriyor.
 
Görkemli bir törenle açıldı
Otomobil dünyasına dair akla gelen her ayrıntıyı barındıran AUTOMALL Resmi Açılış Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Hürriyet Pazarlama Genel Müdürü Rıza Koçyiğit ile otomotiv sektörünü ve İstanbul protokolünün önde gelenlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Görsel şölene dönüşen açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Hürriyet Pazarlama Genel Müdürü Rıza Koçyiğit, Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş ve yaşam merkezini İstanbul'a kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
 
Merkezin otomotiv dünyasının adresi olacağını kaydeden Rıza Koçyiğit, “Türkiye'nin ilk Otomobil Alışveriş ve Yaşam Merkezi olan AUTOMALL, 379 Otomobil Galerisi, Servisleri ve Mağazalarının yanı sıra, Residence, Fast Food, Restaurant, Cafeler gibi birimleriyle, otomotiv dünyasına yönelik her türlü hizmetten yararlanma fırsatı sunuyor. Tüm konulara ilişkin tek bir noktadan yararlanma ayrıcalığı sunacak olan AUTOMALL, Bağcılar'daki merkezi konumu ve kurulu düzeni ile otomobil dünyasının ilk ve tek akla gelen adresi olacak. Aynı zamanda 2. el otomotiv sektörüne de ivme kazandıracak” dedi.
 
Galerilerin şehir dışına çıkarılması genelgesinin uygulamaya girdiği bir dönemde, yatırım maliyeti arsa bedeli hariç yaklaşık 55 milyon doları bulan AUTOMALL'un hayata geçiyor olmasının sektöre ve ülke ekonomisine büyük kazanımlar sağlayacağını kaydeden Hürriyet Pazarlama Satış ve Pazarlama Müdürü Kayhan Baykal, “Araç satın alırken yaptırılması gereken tüm işlemlerin, ilk adımdan son adımına kadar kolaylıkla çözülmesine olanak sunan AUTOMALL'da, satılan araçların, ekspertiz değerleri hakkında kısa sürede bilgi alınarak, devir, noter ve ruhsat işlemleri gibi tüm süreçlerin tek bir merkezde gerçekleşeceğini” söyledi.

Rakamlarla Automall
AUTOMALL 83.000 metrekarelik kapalı alan üzerinde 662 bağımsız bölümden oluşuyor.
379 uzman galeri ve yetkili satıcıyı aynı çatı altında topluyor.
Özel kapalı ve açık alanları ile 95-165 metrekare arasında değişen kullanım alanlarına sahip showroom'larda, alıcıların ve satıcıların araçları keyif ile incelemeleri sağlanacak.
540 metrekarelik müzayede salonu, araba alım-satımı konusunda tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek.
125-275 m2 arasında değişen büyüklükte 4.400 metrekarelik alanda toplanmış servislerde, bakım ve servis imkanı da AUTOMALL bünyesinde bulunuyor.
52 metrekare ile 112 metrekare arasında değişen 221 adet recidence, özel ödeme şartları ile anahtar teslim satışa sunuluyor.
477 metrekare restoran, 180 metrekare cafe, 6 adet 60 metrekarelik fast food alanı da AUTOMALL bünyesinde bulunuyor.
AUTOMALL'da, dükkan ve ofislerin büyüklükleri ise ortalama 60 metrekare civarında.
AUTOMALL'da, ayrıca yaklaşık 1000 araç kapasiteli kapalı ve açık otopark da mevcut.
 
AUTOMALL'da gayrimenkul yatırımcıları için oldukça cazip olan fiyat aralığı ise şöyle;
 
Galeriler     250.000 $ - 450.000 $
Servis Dükkanları    180.000 $ - 410.000 $
Ofisler           150.000 $ - 160.000 $
Mall City Residence                 85.000 $ - 111.000 $
Kiralama
Galeriler (95-165 m2)   1000 TL - 3000 TL
Servis Dükkanları    2000 TL - 3000 TL
Ofisler      1200 TL - 1500 TL
Mall City Residence    500 TL – 800 TL   
          


İletişim bilgileri:

Web: www.hurriyetpazarlama.com.tr
Tel: 0 212 673 12 16
0 216 339 97 39
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz