maritbet girişmaritbet
Aura Deluxe Residence'da zam öncesi son fırsat!

Aura Deluxe Residence'da zam öncesi son fırsat!

İstanbul Kartal’da inşa edilen Aura Residence projesinde 6 bin lira peşinatla rezidans sahibi olma fırsatı sunan kampanya pazar günü (bugün) sona eriyor. Projede fiyatlar 120 bin liradan başlıyor

 
 
20 ay boyunca ödeme yok
 
Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Kartal Aura Deluxe Residence'da lansmana özel fiyatlar sürerken 6 bin TL peşinatla rezidans sahibi olma fırsatı sunan kampanya pazar günü (bugün) sona eriyor. Pazartesiden itibaren zamlı fiyatlar geçerli olacak. Propa Aura Deluxe Residence'da uygulanan kazan kampanyası ile yüzde 5 peşinatla, masrafsız ve komisyonsuz, 20 ay hiç ödeme yapmadan ev sahibi olmak mümkün. Aura Deluxe Residence'da 20 ay sonra kalan yüzde 20 peşinatsa faizsiz olarak ödeniyor, geri kalan tutara da en düşük oranlarla kredi alınabiliyor.
 
Projeye özel kredi imkanı

 
Kartal Aura Deluxe Residence'da 120 bin liraya 48 metrekarelik daire sahibi olma fırsatı sunduklarını belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 1 artı 1'lerin 152 bin, 110 metrekarelik 2 artı 1'lerin ise 272 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığını söyledi. Aura kartal Deluxe Residence'da Tercihe göre yüzde 40 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanmadan 20 ay vadelendirme seçeneği de sunduklarını belirten Özçiçek, kredi kullanmak isteyenler için de Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkanı sunduğunu belirtti.


Aura Kartal Deluxe Residence iletişim bilgileri
Web: www.propaaura.com 
Web: www.propa.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 671 19 21

 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz