maritbet girişmaritbet
Atlas Park Deluxe Residence’da hemen teslim!

Atlas Park Deluxe Residence’da hemen teslim!

Kurtköy’de yapılan Atlas Park Deluxe Residence’ta fiyatlar 290 bin dolardan başlıyor. Atlas Park Deluxe Residence’ta konutlar hemen teslim ediliyor

 
 
TMD İnşaat tarafından Kurtköy'de yapılan Atlas Park Deluxe Residence projesi 12 bin metrekare arsa üzerinde 110 konuttan oluşuyor.
 
Atlas Park Residence'ta konutların büyüklükleri 105 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Atlas Park Kurköy'de konut tipleri ise 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Atlas Park Kurtköy projesinde konut fiyatları 290 bin dolardan başlıyor, 500 bin dolara kadar çıkıyor. Atlas Park Deluxe Residence projesinde tüm bankalardan konut kredisi de kullanılabiliyor.

Geçtiğimiz ocak ayında inşaatı tamamlanan ve oturuma hazır hale gelen Atlas Park evlerinin ticari alanlarında restoranlar, barlar, market, kuaför ve güzellik merkezi bulunuyor.
 
Atlas Park Residence projesinde arıca açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortları, hobi odaları, kültürel ve sanatsal etkinlik merkezleri ile spa merkezi, Türk hamamı, sauna ve buhar odası bulunuyor. Atlas Park Deluxe Residence'ta ayrıca  oyun odaları, yazlık ve kışlık sinema salonu,  toplantı salonları ile kapalı otopark bulunuyor.
Viaport Alışveriş ve Fuar Merkezi'nin karşısında inşa edilen Atlas Park Deluxe Residence projesi TEM gişelerine 500 metre mesafede, Sabiha Gökçen Havaalanı'na üç kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 


Atlas Park Deluxe Residence iletişim bilgileri
Web: www.atlasresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 482 07 97

  • Etiketler:

Yorum Yaz