maritbet girişmaritbet
Ataşehir Deluxia’da yeni 2+1'ler satışta

Ataşehir Deluxia’da yeni 2+1'ler satışta

Ataşehir Deluxia'da 2+1 tipi daireler satışa sunuldu. Fiyatları ise 410 bin 600 ila 514 bin 600 lira arasında değişiyor

Toplam 482 daireden oluşan Deluxia Palace'ın yüzde 65'ini satan Teknik Yapı, şimdi de 2+1 tipi daireleri satışa sundu. Stüdyo ve 1 + 1 tipi dairelerin ağırlıkta olduğu Deluxia Suites'te ise satış oranı yüzde 87 olarak gerçekleşirken, ön plana büyük stüdyolar çıkarıldı. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, geçen yıl hazırlanan strateji doğrultusunda prim potansiyeli olan dairelerin etap etap satışa çıkarıldığını belirterek, "Bu kapsamda prim açısından henüz bakir olan 2+1 daireler de satışa açıldı. Şerefiyesi yüksek olan söz konusu daireler hem yaşam amaçlı hem de home office olarak kullanılmaya uygun" dedi.

,Finans merkezinin kurulmasına yönelik çalışmaların hız kazanmasıyla birlikte Deluxia'da tekrar hareketlenme yaşandığına işaret eden, Durbakayım, Ankara'dan gelen ziyaretçtterin yoğun olduğu bir dönem yaşandığını da sözlerine ekledi.

YOĞUN ÇALIŞANLARIN TERCİHİ

Umut Durbakayım, rezidans daireler içinde ankastre ürünlerin, klimaların ve duruma göre beyaz eşyaların standart olarak yer aldığını belirterek, bu sayede dairelerin çok kolay ve yüksek rakamlarla kiralanabildiğini ifade etti.

Deluxia'nın yoğun iş temposundan sosyal ve özel yaşantısına vakit ayıramayan iş insanları ile iş ile normal hayatı birlikte yürütmek isteyenler tarafından tercih edildiğini anlatan Durbakayım, Deluxia'nın özel yaşantılarına ödün vermeyen hizmetleri de sunduğuna belirtti. Durbakayım, "Deluxia'da verilen hizmetler, iş dönüşlerinde kendilerine vakit ayırma fırsatı sunduğu için tek yaşayan gençler ve çocuksuz çiftlerin de ilgisini çekiyor. Diğer taraftan özellikle İstanbul dışındaki varlıklı aileler, okumak için İstanbul'a gönderdikleri çocuklarının rahat bir yaşam alması için daire almayı tercih ediyorlar. Bu kesimin daire tercihlerinde ise iki unsur önemli rol oynuyor; güvenlik ve hizmet. Sadece eğitime odaklanmasını istedikleri çocuklarının çamaşır, yemek, temizlik, ütü gibi işlerini yapacak hizmetin verildiği rezidanslar son zamanlarda bu gibi ailelerin tercihi olmaya başladı" dedi.


Stüdyo dairelerde fiyatlar 170 bin 800 liradan başlıyor
BATI Alaşehir'de bulunan Deluxia Palace'da stüdyo dairelerin brüt 37,65 metrekare olduğunu ve 170 bin 800 ile 204 bin 600 TL fiyat aralığında satışa sunulduğunu söyleyen Durbakayım, 1 + 1 dairelerin ise brüt 67,07 metrekare olduğunu ve 343 bin 700 ile 354 bin 900 TL fiyatla satıldığını belirtti.

Durbakayım, 98,62 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin 410 bin 600 ile 514 bin 600 TL aralığında, 131,23 metrekarelik 3+1'lerin ise 560 bin 300 - 584 bin 500 TL fiyat aralığında satıldığını ffade etti.
Durbakayım, Deluxia Suites'te ise brüt 39,80 - 47,75 metrekare büyüklüğündeki stüdyo tipi dairelerin 201 bin 900 - 257 bin 500 TL fiyatla satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.
Masaj odaları, Türk hamamı ve yüzme havuzu da var...

UMUT Durbakayım, Deluxia Palace ve Deluxia Suites'te Concierge ve resepsiyon hizmetleri, teknik servis ve 7/24 teknik güvenlik, yüzme havuzu, çocuk oyun sahası, çocuk kulübü, yarım basket sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, kütüphane, toplantı odası, sauna, fitness center, step/aerobik/pilates merkezi, vitamin bar, dinlenme odaları, buhar odası, Türk Hamamı ve masaj odalarının da bulunduğunu ifade etti.
 

Deluxia iletişim bilgileri
Web: www.deluxiapalace.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz