maritbet girişmaritbet
Atapol Rezidans’da 400 bin liraya! Hemen teslim!

Atapol Rezidans’da 400 bin liraya! Hemen teslim!

Ergün Polat İnşaat tarafından yapılan Atapol Rezidans Ataşehir’de konut fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Atapol Rezidans projesinde 213 konut bulunuyor

 


Ergün Polat İnşaat tarafından Batı Ataşehir'de yapılan Atapol Rezidans projesinde 5 blokta toplam 213 konut bulunuyor. Atapol Rezidans'da en konutların büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor, 180 metrekareye kadar çıkıyor. Atapol Rezidans'ta dairelerin hepsi 4+1 olarak planlandı. Ataşehir Atapol Rezidans'da konut fiyatları 400 bin liradan başlarken, fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. İnşaatı tamamlanan Atapol Rezidans'da konutlar hemen teslim ediliyor.
 
Ataşehir Atapol Rezidans evlerinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, çocuk parkı, sauna, Atapol Health club, restoran, barbekü alanı ve kapalı otopark bulunuyor.
 
Batı Ataşehir'de ulaşımı kolay olan bir yerde bulunan Atapol Rezidans Ataşehir evleri, sahip olduğu lüks ve konfor özelliklerinin yanı sıra, depreme son derece dayanıklı olarak inşa edildi. Ataşehir tapol Rezidans, her iki köprüye direk bağlantılı konumda bulunuyor.
 


Atapol Rezidans iletişim bilgileri
Web: www.atapol.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 533 55 66
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz