maritbet girişmaritbet
Astera  Park Halkalı’da 170 bin liraya! Ağustosta teslim!

Astera Park Halkalı’da 170 bin liraya! Ağustosta teslim!

Halkalı Astera Park projesi 2 blokta toplam 112 konuttan oluşuyor. Astera Park Halkalı projesinde konut fiyatları 170 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar çıkıyor

 

 

Genel İnşaat tarafından yapılan Halkalı Astera Park projesi 7 bin 638 metrekare arsa üzerinde 13 katlı 2 blokta toplam 112 konuttan oluşuyor. 90 metrekare ile 155 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlardan oluşan Astera Park Halkalı projesinde konut fiyatları 170 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar çıkıyor.

Halkalı Astera Park evlerinde 1+1 daireler 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Halkalı Astera Park konutlarında 2+1 daireler 245 bin liradan, 3+1 daireler de 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut kredisine de uygun olan Astera Park Halkalı projesinde Yapı Kredi ve İş Bankası'ndan 120 aya kadar yüzde 0,95 faiz oranından kredi kullanılabiliyor.

Halkalı Astera Park projesinde kapalı ve açık otoparklar Beko ankastre mutfak, klima ve kombi, sosyal tesis, güvenlik, bahçe, su deposu lobi, kafeterya mevcut. Astera Park halkalı'da ayrıca fitness salonu, sauna, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, basket sahası, yürüyüş ve koşu parkuru ile 2 asansör ve jeneratörle bulunuyor.

Halkalı Astera Park konutları, İstanbul'un Avrupa yakasında gelişen en cazip noktalarından Halkalı'da Devlet Hastanesi ile Disneyland'a 5 dakika mesafede bulunuyor. Atatürk Havaalanına, Olimpiyat Stadına ve uzaklıkta bulunan Astera Park projesinin göl manzarası da bulunuyor.
 
Astera Park genel özellikleri
Dairelerde telefon hattı
Intercom sistemi
Merkezi uydu sistemi
İnternet altyapısı
Kombi sistem
Klima
Yangın ihbar sistemi
Site içi kameralı güvenlik
24 saat güvenlik elemanı
Daire içinden giriş kapısı ve güvenlik noktası ile bağlantılı İntercom sistemi
Açık ve kapalı otopark
Otopark girişinde otomatik giriş kontrol sistemi
 
Astera Park sosyal tesisleri
Geniş lobi alanı
Yüzme havuzu
Fitness merkezi
Basket sahası
Yürüyüş koşu parkuru
Çocuk oyun alanı
Kafeterya
Sauna
Çevre düzenlemesi, otomatik bahçe sulama,
bahçe aydınlatması
Araç ve yaya yolları altyapısı, kanalizasyon,
drenaj sistemleri
Su deposu
 
 

Astera Park iletişim bilgileri
Web: www.asterapark.net
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 696 48 10
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz