maritbet girişmaritbet
Assan Kurtköy Konutları’nda 145 bin TL’ye daire!

Assan Kurtköy Konutları’nda 145 bin TL’ye daire!

Dört blokta 160 daire olarak inşa edilen Assan Kurtköy Konutları’nda fiyatlar 145 bin TL ile 155 bin TL arasında değişiyor

Kurtköy, son dönemlerde konut yatırımlarının gözde adreslerinden biri haline geldi. Pek çok alanda yatırımı olan Kibar Holding'in konut alanındaki adresi de burası oldu. Holdinge ait Assan Yapı'nın bölgede temelini 2008 sonunda attığı Assan Kurtköy Konutları, kısa sürede tamamlandı. Projede altı aydır yaşam başladı. Dolayısıyla konutlar sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Sitede konutlar toplam 10 bin metrekarelik alana kuruldu. Dört blokta 160 daire olarak yapılan projedeki konutlar ise üç tip olarak tasarlandı. 80 metrekare 2+1'lerin yanı sıra Assan Kurtköy Konutları'ndaki 107 metrekarelik daireler 2+1 ve 3+1 olarak projelendirilmiş durumda.

Projedeki daireler için belirlenen fiyat aralığı ise 145 bin TL ile 155 bin TL arasında değişiyor. Müşteriler diledikleri bankadan uzun vadeli konut kredisi kullanabiliyor.
Assan Yapı, projeye yaşam verirken kalite, dayanıklılık, modern yaşam ve konforu göz önüne aldı. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile güneşli günleri eğlenceye dönüştüren Assan Kurtköy Konutları'nın peyzajında yeşillikler  belirleyici bir konumda.

 
Assan Kurtköy Konutları iletişim bilgileri
Web: www.assankurtkoykonutlari.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216  520 15 50
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz