maritbet girişmaritbet
Asl-ı Bahçe’de keyif dolu yaşam başlıyor

Asl-ı Bahçe’de keyif dolu yaşam başlıyor

İnanlar’ın Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da yer alan altın projesi Asl-ı Bahçe, hem şehir merkezinde hem de doğanın kucağında, oksijen dolu orman havası ve muhteşem deniz manzarası ile keyif, eğlence ve huzur dolu bir geleceğin müjdesini veriyor

İnanlar'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kartal'da yer alan altın projesi Asl-ı Bahçe, hem şehir merkezinde hem de doğanın kucağında, oksijen dolu orman havası ve muhteşem deniz manzarası ile keyif, eğlence ve huzur dolu bir geleceğin müjdesini veriyor.

İstanbul'un son yıllarda en hızlı gelişen ve gün geçtikçe değerlenen bölgesi Kartal, İnanlar'ın yeni projesi Asl-ı Bahçe'ye ev sahipliği yapıyor. İstanbul'un dört bir yanında sürdürdüğü projelerle şehirde yeni bir yaşama biçimi algısı oluşturan İnanlar'ın Anadolu Yakası'nda yer alan çok özel projesi Asl-ı Bahçe, yaşamınıza yeni bir pencere açacak özel peyzajlı bahçeleri, her günü tatil havasında yaşayacağınız terasları, havuzları ve gelişmiş modern iç mimarisiyle şehirde kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz her detayı barındırıyor.

YENİ BİR YAŞAMIN KAPILARI ASL-I BAHÇE'DE ARALANIYOR

Kadıköy-Kartal metrosunun ve Marmaray Projesi'nin kullanıma açılmasıyla ulaşımda bir devrim yaşayacak Kartal'ın Uğur Mumcu, Akşemsettin Caddesi'nde yer alan Asl-ı Bahçe, toplamda 17.415 m2'lik inşaat alanına sahip.17 katlı tek blok üzerinde modern iç mimariye sahip dubleks daire ve bahçe katı daire seçenekleri ile yalnızca 90 özel dairenin yer aldığı Asl-ı Bahçe'de herkese uygun yaşam alanları bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerindeki daireleriyle çocuklu ailelerin idealindeki yaşam standartlarının yanı sıra çalışan genç kesim için de pek çok fırsat barındıran Asl-ı Bahçe'nin m2 fiyatları 2.700-3.395 TL arasında yer alıyor. 2013 Haziran ayındatamamlanacak Anadolu Yakası'nın en özel projesi olan Asl-ı Bahçe,lokasyonu, kaliteli mimarisi, planlanan yaşam stili ile sadece bugünün değil, geleceğin de yatırım fırsatını sunuyor.

DOĞANIN TÜM NİMETLERİNİ ŞEHİRDE YAŞAMAK

Aydos Ormanları'nın tertemiz havasının yanı sıra bahçeleriyle de kişiye özel yeşil alanların yaratıldığı Asl-ı Bahçe, İstanbul'un en özel manzarası Adalar'a nazır konumuyla da sağlıklı ve dingin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Kaostan uzak, pek çok sit alanı ve ormana sahip Kartal'da, dünyanın önde gelen mimarları tarafından yeniden düzenlenen sahil yoluna sadece 9 km uzaklıktaki Asl-ı Bahçe konutları, şehir yaşamının stresinden uzaklaşıp nefes alabileceğiniz pek çok fırsat barındırıyor. Yazları Yalova veya Adalar'da geçirmeyi tercih edenler için ideal bir seçenek olan Asl-ı Bahçe'nin sunduğu olanaklar, bir evden beklediğinizin çok daha fazlasını barındırıyor.

BÜYÜK ŞEHRİN BÜYÜK DERDİ ULAŞIM ASL-I BAHÇE'DE DERT DEĞİL

Şehrin gelişen yüzü Kartal'ın gurur projesi Asl-ı Bahçe; Gebze ve Kocaeli Sanayi Bölgesi'ne, Maltepe, IDO, Pendik, Pendik Marina'ya yakınlığı ile iş yaşamına, Viaport Alışveriş Merkezi ve Sabancı Üniversitesi'ne yakınlığı ile alışveriş ve sosyal yaşama aktif katılım imkanı sunarken bölgenin değerini de artırıyor.

İstanbul'un en önemli ticaret ve sanayi bölgelerinden Kartal'ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, modern yüzüyle de yaşama olanağı sağlayan Asl-ı Bahçe, gelişmiş sağlık hizmetlerine yakın olmanın güvenini, çocuklarınız için her seviyede kaliteli eğitim ve yüksek öğretim imkanlarını, hareketli iş hayatınız için hayati önem taşıyan çok yönlü ulaşım kolaylıklarını bir arada bulabileceğiniz bir konuma sahip. Şehir içi ulaşım seçeneklerinin yanı sıra Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dk. uzaklıkta olması, Kartal-Kadıköy Metrosu ve Marmaray ulaşım bağlantıları ile İstanbul'un bir anlamda dünyaya açılan penceresi halini alan Kartal'ın değerine değer katacak Asl-ı Bahçe yaşamınızı renklendirmek için tasarlandı.

GELİŞMİŞ SOSYAL OLANAKLAR YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK

Asl-ı Bahçe'nin sosyal alanları içinde yer alan sauna, fitness center, çocuk oyun odası, çok amaçlı salon, açık alanındaki yüzme havuzu, çocuk havuzu ve güneşlenme teraslarıyla ideal bir yaşamın gelişmiş sosyalliği emrinizde olacak. Zamanı yönetme lüksünün keyfini süreceğiniz Asl-ı Bahçe'nin hem şehirli hem doğanın içinde, park ve bahçelerle kaplı yaşamını seveceksiniz.

RANDEVU İLE ÖZEL SUNUM

Banka kredisi ve İnanlar bünyesinde özel olarak sağlanacak -ödeme seçeneklerinden birini kullanarak ev sahibi olunabilen Asl-ı Bahçe projesi ile ilgili özel sunum ve detaylı bilgi almak isteyenlerin, diledikleri zaman telefon numaralarından özel randevu ile Asl-ı Bahçe ve İnanlar merkez tanıtım ofisini ziyaret etmeleri ya da bilgi almaları mümkün.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asl-ı Bahçe Kartal'da 295 bin TL'ye
  • 05.12.2013 10:53

Asl-ı Bahçe Kartal'da 295 bin TL'ye

Son 11 konutun satıldığı Asl-ı Bahçe Kartal'da daireler oturuma hazır durumda ...

Aslı Bahçe’de 840 bin TL’ye 3+1 teraslı konut!
  • 24.08.2013 10:13

Aslı Bahçe’de 840 bin TL’ye 3+1 teraslı konut!

Konut alanı 8 bin 391 metrekare olan Aslı Bahçe, tek blok halinde inşa ediliyor. ...

Kartal Aslı Bahçe Evleri ne zaman teslim? 296 bin TL’ye!
  • 10.08.2013 12:22

Kartal Aslı Bahçe Evleri ne zaman teslim? 296 bin TL’ye!

Aslı Bahçe Evleri Kartal projesinde 1 oda 1 salon konutlar 296 bin liradan başla ...

Aslı Bahçe Kartal satılık daire fiyatları! 296 bin liraya 1+1!
  • 19.07.2013 12:54

Aslı Bahçe Kartal satılık daire fiyatları! 296 bin liraya 1+1!

İnanlar İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Aslı Bahçe projesinde 1+1 k ...

İnanlar Aslı Bahçe'de fırsat dolu avantajlar! Yüzde 10 indirim!
  • 11.04.2013 11:03

İnanlar Aslı Bahçe'de fırsat dolu avantajlar! Yüzde 10 indirim!

İstanbul'un son yıllarda en hızlı gelişen ve gün geçtikçe değerlenen bölgesi Kar ...

Aslı Bahçe Uğur Mumcu'da yüzde 10 indirim! Yüzde 1 KDV!
  • 05.04.2013 09:28

Aslı Bahçe Uğur Mumcu'da yüzde 10 indirim! Yüzde 1 KDV!

Aslı Bahçe içerisinde; yüzme havuzu, fitness center, güneşlenme terasları, kadem ...