maritbet girişmaritbet
Aşçıoğlu, Selenium Park'ı Türkiye'de ilk kez Metaverse'e taşıdı!

Aşçıoğlu, Selenium Park'ı Türkiye'de ilk kez Metaverse'e taşıdı!

Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıyarak bir ilke imza attı.

Gayrimenkul sektöründe 55.yılını kutlamaya hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıyarak bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Günümüzde Tarihi Yarımada’ya komşu ve tarihi kara surları manzaralı 18 dönüm arazi üzerine yatay mimari konseptle inşa edilen, 2+1’den 5,5+1 bahçe dubleksine kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 195 adet bağımsız bölümün yer aldığı Selenium Park’tan ev sahibi olanlar, böylelikle Metaverse dünyasına da adım atmış oldular. 

Selenium Park’ta ev sahiplerine tek tapu, çift mülkiyet…

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, dijitalleşen dünyada günümüz trendlerini takip ettiklerini ve özellikle tüketicilerin dijitalleşme odaklı eğilimlerini izleyerek bu çerçevede adımlar atmayı sürdürdüklerini belirtti.

İrfan Aşçıoğlu, şunları dile getirdi: “Pandeminin de etkisiyle dünya, tüm hızıyla dijitalleşiyor. Artık tüketiciler dilediği platformdan alışveriş yapıyor, gayrimenkul ürünlerine bakıyor, işini takip ediyor, eğlencesini dahi çevrimiçi gerçekleştirebiliyor. Metaverse ile birlikte ise, dijitalleşmenin ötesine geçiliyor ve dijital bir evrim yaşanıyor.  Dijital dünyanın sunduğu en büyük yeniliklerden biri olan ve hızla geleceğin dünyası olma yolunda ilerleyen Metaverse’de Aşçıoğlu olarak biz de yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Selenium Park projemizi, Metaverse’e taşıyarak aynı zamanda Türkiye gayrimenkul sektöründe bir de ilke imza atmış oluyoruz. İlerleyen dönemlerde bu yeni sanal dünyada farklı iş modelleriyle neler yapabileceğimiz ile ilgili olarak çalışıyoruz. Bugün için yüzde 55’inin satışını gerçekleştirdiğimiz Selenium Park projemiz, tamamlanıp sahiplerine teslim edildiğinde, yeni ev alan ev sahiplerinin Metaverse’de aynı arsa üzerinde yeri olacak. Yani ev sahiplerine tek tapu ile çift mülkiyet hakkına sahip olma imkanı vermiş olacağız. 55. yılımızı kutlarken her geçen gün kendimizi yenilemeye ve trendleri takip ederek inovasyonlar yapmaya devam ediyoruz. Günümüz teknolojisini tüm kuşaklar için takip ediyor, dijital evrime göre pozisyon alıyor ve bunu yaparken daire sahiplerimizi de düşünüyoruz..”

Benzersiz konum ve geniş sosyal donatılar

Selenium Park, Marmaray Kazlıçeşme durağına olan yürüme mesafesinin yanı sıra Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığı ile benzersiz bir noktada konumlanıyor. Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunuyor. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım imkânı sağlayan Kabataş-Bağcılar tramvayı ve projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da Selenium Park’a değer katıyor. 

Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanan Selenium Park’ta, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer alıyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Valentium Ispartakule’de Ön Talep Dönemi Başladı
  • 25.04.2023 17:13

Valentium Ispartakule’de Ön Talep Dönemi Başladı

Cumhuriyetin 100’üncü yılında Aşçıoğlu’ndan İki Yeni Proje ...

Selenium Park’tan özel bahçe tahsisli daireler!
  • 15.09.2022 14:28

Selenium Park’tan özel bahçe tahsisli daireler!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden, ...

Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu
  • 02.08.2022 13:12

Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası ...

“Yüksek kazanç ve kira getirisi için en güvenli liman, konut yatırımı”
  • 13.05.2022 17:04

“Yüksek kazanç ve kira getirisi için en güvenli liman, konut yatırımı”

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, mevcut ekonomik konjonktür ...

Metaverse ile 'sanal gayrimenkul danışmanlığı' dönemi başlıyor!
  • 29.03.2022 11:15

Metaverse ile 'sanal gayrimenkul danışmanlığı' dönemi başlıyor!

Kullanıcıların internet üzerinden erişebilecekleri sanal evrenleri ifade eden Me ...

Aşçıoğlu’ndan ‘En Güvenli Liman, Konut’ çağrısı
  • 25.03.2022 17:24

Aşçıoğlu’ndan ‘En Güvenli Liman, Konut’ çağrısı

Aşçıoğlu, küresel ölçekteki enflasyonist ortama karşı pozisyon almaya çalışan ta ...