maritbet girişmaritbet
Armada City Plus’da 110 m2 daire 132 bin TL!

Armada City Plus’da 110 m2 daire 132 bin TL!

Mimart Yapı’nın Çorlu’da hayata geçirdiği Armada City Plus projesinde 110 metrekarelik 2+1 dairelerin haziran ayı fiyatları ise 132 bin TL'den başlıyor


Çorlu'da hayata geçirilen ve iki etaptan oluşan Armada City'nin, bin 891 konut ile Trakya'nın en büyük projesi olduğu belirtildi. 7 daire tipiyle satışta olan projede 64 metrekareden 177 metrekareye, 1+1'den 4+1'e kadar her bütçeye uygun daire bulmanın mümkün olduğu açıklandı. 1. Etabı'nda yaşamın başladığı, 2. Etap'ta ise daire satışlarının yarısından fazlasının tamamlandığı projede, 110 metrekarelik 2+1 dairelerin haziran ayı fiyatları ise 132 bin TL'den başlıyor.
Mimart Yapı, Bahçeşehir'de bu yaz teslimini gerçekleştireceği Kelebekler Vadisi Yatay Yaşam Projesi'nin daire satışlarını da tamamlarken, sınırlı sayıda villanın satışta olduğu belirtildi. 324,74 metrekare C tipi villaların, haziran ayında 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu.

Mimart Yapı, Armada City Plus'tan daire satın alan her müşterisi adına bağışladığı 81 adet tohum ile Tema Vakfı Meşe Projesi'ne destek oluyor.

"Yeşeren her fidanda, yetişen her çocukta iziniz olsun" sloganı ile sosyal sorumluluk projelerinin startını veren Mimart Yapı, Armada City Plus'tan daire satın alan her müşterisi adına bağışladığı 81 adet tohumla Tema Vakfı Meşe Projesi'ne destek oluyor. Baba Beni Okula Gönder Projesi ile de yol arkadaşlığı yapan Mimart Yapı, Armada City ve Kelebekler Vadisi Projelerinden satın alınan her konut için bir kız çocuğunun bir yıllık okul masraflarını üstleniyor. Konut sahiplerine ise sertifika ile teşekkür ediliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz