maritbet girişmaritbet
Armada City’de 2. etabın temeli atılıyor! 69 bin TL!

Armada City’de 2. etabın temeli atılıyor! 69 bin TL!

Mimart Yapı’nın Çorlu’da yapımını sürdürdüğü Armada City projesinde ikinci etabın temeli atılıyor Armada City’de konut fiyatları 69 bin liradan başlıyor

 

Çorlu'da şehrin tam kalbinde, Orion ve KİPA alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunan tek proje olan Armada City, Çorlu'nun en büyük konut projesi olma özelliğine de sahip. Projedeki sosyal donatıların fazlalığı ve standart özelliklerin yüksek oluşu alternatif arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Modern inşaat teknolojileri kullanılarak radye temel, tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Armada City 106.126m² alan üzerinde, 11 katlı 37 blokta toplam 1.831 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini içeren sitede 87.500m² alan, yürüyüş yollarına, sosyal aktivite alanlarına ve yeşile ayrılmış durumda. Sitenin güvenliği, 24 saat kontrollü giriş çıkış, güvenlik duvarları ve kamera sistemi ile sağlanıyor. Ayrıca proje, içerisinde bulundurduğu yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları ve kapalı sosyal tesisinde fitness'tan Türk Hamamı'na kadar planlanmış aktivite alanlarının çeşitliliği ile de Trakya'daki konut projesi kültüründe yeni bir tarz oluşturuyor.
 
Mimart Yapı tarafından Çorlu'da hayata geçirilen Armada City projesinde ikinci etabın temeli 6 Kasım 2010'da atılıyor. Mimart Yapı'nın kendi finansman modeliyle, 707 liradan başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade imkânından faydalanmak mümkün. Armada City'de konut fiyatları 69 bin liradan başlarken, 175 bin liraya kadar çıkıyor. Peşinat ödeme yönünde de bir çok avantaj sunan bu yeni kampanya Çorlu'dan ev almayı düşünenleri harekete geçirecek gibi görünüyor.
 

Armada City İletişim Bilgileri:

Web: www.armadacity.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0282 444 69 96

  • Etiketler:

Yorum Yaz