maritbet girişmaritbet
Ant Yapı, Antriva projesine başlıyor

Ant Yapı, Antriva projesine başlıyor

Ant Yapı, Riva’da Sabancı Grubu’yla birlikte Antriva villaları projesine başlıyor. Bu yıl içinde temeli atılması planlanan Antriva'da metrekare satış fiyatları 1500 dolar civarında olacak

 


Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Riva'da Sabancı Grubu'nun bir arazisini kat karşılığı aldıklarını söyledi. Okay, bu arsada 100 villalık Antriva projesinin inşaatına bu yıl başlayacaklarını açıkladı.

Ant Yapı, Sabancı Grubu'ndaki üst düzey yöneticilerin ve çalışanlarının üyesi olduğu Sabancı Kooperatifi'nin Riva'daki 100 dönüm arsasını yüzde 25 kat karşılığı anlaşmasıyla aldı.

Ant Yapı, Antriva projesinde büyüklükleri 200 ile 440 metrekare arasında değişen bahçeli villalar yapacak. 3. Köprü'nün yakınlarındaki araziye yapılacak Antriva'daki villaların metrekare fiyatları ortalama 1500 dolar seviyesinde olacak. Antriva villalarının izin süreci devam ediyor. Yaklaşık 7 aylık mazisi olan kooperatifin üyeleri arasında holdingin eski CEO`su Hasan Güleşçi, Brisa`nın Genel Müdürü Ahmet Piker, Teknosa`nın genel müdürü Mehmet Nane gibi holdingin önemli isimleri de bulunuyor.

İstanbul Bomonti'de 60 katlı Ant Hill Residence'ı eylül ayında teslim etmeye hazırlanan Ant Yapı, Antriva dışında biri Çekmeköy'de diğeri Beylerbeyi'nde 2 proje daha gerçekleştiriyor. Çekmeköy, Beylerbeyi ve Riva'da toplam 300'ün üzerinde villa inşa edecek olan Ant Yapı İstanbul Çamlıca Ünalan'da 35 bin metrekareyi bulan ofis ve rezidans projesine de başlamayı planlıyor. Ant Yapı, toplamda 350 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planlıyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz