maritbet girişmaritbet
Ankara Paladyum Beytepe'de 448 bin liraya 2 oda 1 salon!

Ankara Paladyum Beytepe'de 448 bin liraya 2 oda 1 salon!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe'de kapılarından mermerine, mutfağından banyo dolaplarına kadar birçok ürün, usta ellerde şekilleniyor

El emeğini yüksek teknoloji ile birleştirdiler

Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Projemizde zorunlu olmadıkça fabrikasyon ürün kullanılmayacak.
 
Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olacak Paladyum Beytepe'de, kapılarından mermerine, mutfağından banyo dolaplarına kadar birçok ürün, usta ellerde şekilleniyor. Temeli 2012 Temmuz'unda atılan, 25 Kasım'daki lansmanın ardından satışlarına başlanan Paladyum Beytepe'nin A plus özellikleri, Başkentlilerin lüks konuta bakış açılarını baştan sona değiştiriyor.
 
Paladyum Beytepe'de brüt 127 metrekare, net 110 metrekare 2+1 konutların fiyatları 448 bin liradan, brüt 212 metrekare, net 185 metrekare 3+1 konutların fiyatları ise 753 bin liradan başlıyor.
 
Lüks konut projelerinin ardı ardına yükseldiği İncek Bulvarı'nda yapımına başlanan Paladyum Beytepe,  kullanılan malzemeler ve işçilik kalitesi ile diğer projelerden farkını ilk bakışta ortaya koyuyor. Islak zeminlerde, ustaların maharetli ellerinde şekillenen ve genellikle ABD'ye  ihraç edilen çok özel bir mermerin kullanıldığı Paladyum Beytepe'de, mutfak ve banyo dolapları ile kapıların imalatı da tamamen el işçiliği ile yapılıyor. 350 metrekarelik lobisiyle Ankara'da gerçek anlamda otel gibi lobi hizmeti verecek ilk rezidans olacak Paladyum Beytepe'de,  yüzme havuzları, fitness center, çocuk kulübü ve oyun alanları, yürüyüş yolları ile 50 kişilik barbekü alanı yer alacak.
 
 
Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'nin Başkent'in çevre dostu ilk konut kulesi olacağını, çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık suların kullanılacağını bildirdi.
 
Ortak alanların bakımı ve aydınlatmasının, aidatları yükselten önemli kalemler olduğuna dikkati çeken Pala, "Güneş enerjisi ve atık sulardan yararlanarak bu giderleri ortadan kaldıracağımızdan dolayı aidatlar da diğer rezidanslara göre çok daha uygun olacak" dedi.
 
Paladyum Beytepe'yi el emeğini yüksek teknoloji ile birleştirerek inşa ettiklerini bildiren Ünal Pala, şunları söyledi: "Projemizde zorunlu olmadıkça fabrikasyon ürün kullanılmayacak. Fiyatlar, inşaatın ve kullanılan malzemelerin kalitesine bakıldığında şu anda son derece uygun. Proje tamamlandığında konutların yüzde 30 ile 50 arasında değerlenmesini bekliyoruz. A plus özelliklerde lüks konut arayışındakiler ile yatırım amaçlı konut almak isteyenleri, örnek dairemizi görmeleri için satış ofisimize bekliyoruz.''
 
 
-Paladyum Beytepe Projesi-
 
3  bloktan oluşan Paladyum Beytepe'de,  A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak.  4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Dışarı bakan cephelerde yere kadar cam duvar kullanılacak Paladyum Beytepe'deki blokların tamamında panaromik manzara olacak. 
 
15 bin 750 metrekare alanda uygulanacak projede 2 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olmak üzere 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 dükkan bulunacak. Otopark konusunda da oldukça cömert olacak Paladyum Beytepe'de 5 artı bir konutlara 3, 4 artı bir  konutlara ise 2 kapalı otopark  tahsis edilecek. Her dairenin ayrıca 5 metrekare deposu bulunacak.
 
Paladyum Beytepe İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 3 753

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor
  • 11.11.2014 15:24

Paladyum Beytepe'de son 2 evin satışı sürüyor

15 bin 750 metrekare arsa üzerine kurulan Paladyum Beytepe'de dairelerin neredey ...

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı
  • 18.07.2014 10:33

Paladyum Beytepe’de bayram şimdiden başladı

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe, Ramazan Bayramı’na özel, s ...

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak
  • 02.07.2014 10:10

Ankara, iş dünyasına Sky Tower’dan bakacak

Başkent Ankara’da her geçen yıl gelişen iş dünyasına iş merkezinden öte iş ve ya ...

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek
  • 10.06.2014 12:30

Paladyum Beytepe ‘ev kullanım kılavuzu’ ile teslim edilecek

Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahipleri ...

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!
  • 04.06.2014 11:09

Ankara’nın çevreci kulesine yoğun ilgi!

Paladyum Beytepe projesi Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor ...

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor
  • 04.06.2014 10:55

Paladyum Beytepe, çevreye duyarlı alt yapısıyla dikkat çekiyor

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe müşteriler k ...