maritbet girişmaritbet
Ankara One Tower’da sanat günleri başladı

Ankara One Tower’da sanat günleri başladı

Oran'da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğe ulaşan One Tower Kule Konut ve AVM projesi, geleneksel hale getireceği sanat günlerini başlattı.

İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan ev sahipliğinde düzenlenen,  fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisine çok sayıda işadamı, sanatsever ve basın mensubu katıldı. Özkan Özçelik, açılış töreninde, One Tower satış ofisinde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Anadolu Desenleri” sergisinin One Tower projesinin ilk sanat etkinliği olduğunu kaydeden Özçelik, “Başkent'in zirvesi olarak da bilinen projemizin ev sahipleri Ankara'ya kuşbakışı bakma olanağı bulacak. Değerli sanatçımız Hamit Yalçın da Anadolu'yu kuşbakışı görüntülemiş. Projemizin satış ofisinde düzenlediğimiz ilk sanat etkinliğini bu kesişmeden yola çıkarak planladık. Böylelikle Türkiye'nin muhteşem fotoğraflarını Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunmuş olduk. İnşaatımız yükseliyor ve sanatla birlikte yükselmeye de devam edecek” dedi.

One Tower satış ofisinde düzenlenecek kültür-sanat etkinliklerini geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Özçelik, proje sonlanana kadar satış ofisini bölgenin ihtiyaç duyduğu bir sanat galerisi gibi kullanmayı amaçladıklarını kaydetti. Fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın da, sanata verdikleri katkıdan dolayı One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım'a teşekkür ederek, bir konut projesinin kültür-sanat etkinliklerine böylesine önem vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalçın, serginin ay sonuna kadar gezilebileceğini hatırlattı. Törene katılan duayen fotoğraf sanatçısı Ozan Sağdıç ise, Hamit Yalçın'ın karelerinin fotoğraflıktan çıkıp adeta birer tablo gibi göründüğünü söyledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler sergiyi gezerken, Yalçın'ın fotoğrafları sanatseverlerden tam not aldı.

Kısaca One Tower'ı tanıyalım

1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta. Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yaptığı One Tower'ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu,dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.

One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara One Tower proje galerisi
  • 04.02.2014 15:35

Ankara One Tower proje galerisi

İTO Yatırım Enerji İnşaat şirketi tarafından Ankara'da inşa edilen One Tower'dan ...

Modern konutlarda Ankara bir adım önde!
  • 24.04.2017 10:09

Modern konutlarda Ankara bir adım önde!

İTO Yatırım Ortaklarından Özkan Özçelik, Ankaralı müteahhitlerin modern konut a ...

Otopark sorununa Ankaralı müteahhitlerden destek!
  • 06.04.2017 10:46

Otopark sorununa Ankaralı müteahhitlerden destek!

Özkan Özçelik, inşaat sektörü temsilcilerinin 10 yıl içerisinde Türkiye’deki oto ...

Ankaralılar konuttan 3 yılda yüzde 60 kazandı!
  • 13.03.2017 09:21

Ankaralılar konuttan 3 yılda yüzde 60 kazandı!

‘Kazanç garantili’ birikim değerlendirme aracı olarak yerini sağlamlaştıran gayr ...

Dolardaki rekor artış tamamlanan projelere yaradı
  • 06.12.2016 10:47

Dolardaki rekor artış tamamlanan projelere yaradı

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, dolardaki artışın bitmiş projelerden ev ...

One Tower Diplomatique, kısa sürede yüksek kazanç getirdi
  • 27.10.2016 10:51

One Tower Diplomatique, kısa sürede yüksek kazanç getirdi

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, yeni nesil konut projelerinin yatırımcı ...