maritbet girişmaritbet
Alışveriş yapan kadınlara ücretsiz cilt bakımı

Alışveriş yapan kadınlara ücretsiz cilt bakımı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Kayseri Park’ta alışveriş yapan kadınlara ücretsiz cilt bakımı ve makyaj yapılacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Kayseri Park'ta alışveriş yapan kadınlara ücretsiz cilt bakımı ve makyaj yapılacak. Kadın konulu fotoğraf sergisinde ise birbirinden değerli çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Orta Anadolu'nun ve Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında, 5-6-7-8 Mart tarihlerinde toplam 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm kadınlar, danışma bölgesinden alacakları kuponlarla Kayseri Park ‘ta bulunan Salon Euro Stil'de 7-8 Mart tarihlerinde kaş, fön, saç kesimi ve bakımı gibi hizmetlerin birinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Sevil güzelleştirecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ise Sevil Parfümeri tarafından özel olarak kurulacak standa, gelen tüm kadınlara ücretsiz cilt bakımı ve makyaj yapılacak. Ayrıca, gün boyunca alışveriş merkezine gelen tüm ziyaretçilere çikolata ikram edilecek.Bu aradaUlusal Fotoğraf Amatörleri Derneği'de, Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak Kayseri Park'ta bir sergi açacak.

130 mağaza var

Zengin marka karmasıyla dikkat çeken Kayseri Park'ta yerel, ulusal ve uluslararası markalara ait 130 mağaza yer alıyor. Kayseri'nin en gözde alışveriş merkezi olan Kayseri Park'ı, ayda 750 bin kişi ziyaret ediyor.

 

 

Yorum Yaz