maritbet girişmaritbet
Ali Baba'nın çiftliği bu projeleri kıskanıyor

Ali Baba'nın çiftliği bu projeleri kıskanıyor

Doğanın sunduklarını keyifle yaşayabilmeniz için her türlü çözümün düşünüldüğü bu projeler hayvan sever...

Hayatlarının bir parçası olmuş hayvanlarıyla birlikte sitede yaşamak isteyenler için hayvanlara daha fazla önem verilen konut projelerini derledik. Bu konut projeler köpeklere, kuşlara, atlara, horozlara, kedilere ve daha pek çok hayvana ev sahipliği yapıyor. 

1- Rings İstanbul

köpek seven baba ve oğlu

Sancaktepe'de yer alan Rings İstanbul projesindeki Rings Köpek Evi ile sadece sizin değil, ailenizin sevimli ferdi için de konforlu bir yaşam hazırlandı. Profesyonel ekibi ile hizmet verecek Köpek Evi'nde köpeğiniz de mutlu olacak. Köpek Evi'nde günlük yada daimi hizmet alabilirsiniz. 

56 bin metrekarelik alanda sadece 599 konut inşa edecek geniş ve ferah yeşil alanlara sahip olan Rings İstanbul'da daireler hemen teslim ediliyor. 

2- HomeTown Şile

hometown çiftliği

Çiftlik evi konseptinde hayata geçirilen HomeTown projesi Şile'de yer alıyor. Eyfel Yapı tarafından inşa edilen HomeTown Şile, "Köye dönüş" olarak tanımlanıyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yetiştirilebileceği projede, atlar, kazlar, tavuk ve horozlar yer alacak. 

Tamamı 2+1 olarak tanımlanan HomeTown Şile'nin inşaat alanı 7 bin metrekare, inşaat alanı 3 bin metrekare şeklinde açıklandı. 48 daireden oluşan konut projesinde ahşap çocuk köyü oluşturulup, organik tarım yapılabilecek. 

3- Home Aves

kuş bahçesi

Yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrılan projede; Garden Aves - kuş bahçesi, Garden Organic – hobi bahçesi, Garden Fruit – meyve bahçesi gibi farklı konseptlerde bahçeler bulunuyor. Güneşli'de konumlandırılan Home Aves'te konutlar hemen teslim ediliyor. İstanbul ikliminde yaşayabilen kuş türlerinin yetiştirileceği proje, Kavi Yapı imzasını taşıyor.

İki blok halinde yükselen Home Aves'te 191 daire bulunuyor. 6 bin 500 metrekare alana yayılan konutlar, TEM'e 2 kilometre, Basın Ekspres Yolu'na 500 metre, Atatürk Havalimanı'na ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

4- Merkez Zekeriyaköy

at binen baba ve kızı

Göçmen's Ranch Binicilik Kulübü'nün hemen yanında yer alan Merkez Zekeriyaköy, “doğa içerisinde doğa” mantığıyla oluşturuldu. Projede konutların yüzde 52'si bahçe kullanımına sahip. Bu bahçeler, kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenler için en ideal yerlerden biri.

Zekeriyaköy'de yer alan Merkez Zekeriyaköy'ün sınır komşusu Göçmen's Ranch Binicilik Kulübü, binicilikle ilgilenen yetişkinler, özellikle çocuklar ve misafirleriniz için doğayla iç içe, büyülü bir atmosferde neşeli saatler vaat ediyor. 

5- Naturalm Çiftlik Evleri

tavuk yetiştirilebilen çiftlik evi

Çiftlik evi konseptinde inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde özlemini duyduğunuz doğal ortamda sahip olacağınız konforlu ,kaliteli evler ve bahçenizde hayvancılık ve toprakla iç içe olma şansını elde edeceksiniz. 

Naturalm Karamürsel Çiftlik Evleri, 3 tipten oluşan 45 adet bahçeli evden meydana geliyor. Göl, sosyal tesis, size arzu ettiğiniz kadar bahçe ve hayvancılık hizmeti sunan çalışanları ve bol bol oksijen, doğal güzellikten oluşan çok özel bir proje. Güne çalar saatsiz horoz sesleriyle uyanmak, kümes hayvanlarınızın yumurtaları, kaz sesleri özlemini duyduğunuz bütün bu güzellikleri Naturalm çiftlik evlerinde yakalayacaksınız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Hometown Şile projesi örnek daire görselleri
  • 02.12.2013 16:52

Hometown Şile projesi örnek daire görselleri

Eyfel Yapı imzası taşıyan Hometown Şile projesinin iki örnek daire görseli yayın ...

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!
  • 03.06.2013 14:41

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!

Ortadoğu Grup'un 106 konutluk projesi Merkez Zekeriyaköy'ün foto galerisi emlakt ...

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!
  • 07.09.2015 11:04

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!

Ortadoğu Grup tarafından Sarıyer'de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi' ...

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı
  • 19.08.2015 17:19

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı

Merkez Zekeriyaköy aileleri yeni evlerine kavuştu. ...

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu
  • 27.07.2015 10:19

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy proj ...