maritbet girişmaritbet
Akasya Acıbadem’in 40 katlı Kent Etabı ocakta satışa çıkıyor!

Akasya Acıbadem’in 40 katlı Kent Etabı ocakta satışa çıkıyor!

SAF Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Akasya Acıbadem Projesi’nin son etabı olan Kent Etabı’ndaki 600 konutun yarısı ön taleplerle şimdiden ayırtıldı. Akasya Acıbadem Kent Etabı kısa süre içinde satışa çıkacak

 

AKASYA Acıbadem Projesi'nin İstanbul'un en yüksek beş kulesinden biri olacak olan 40 katlı bir kule ve yanındaki 18 katlı yatay rezidans bloktan oluşan Kent Etabı yeni yılda satışa çıkacak. SAF Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Akasya Acıbadem Projesi'nin Kent Etabı satış öncesi gelen ön talepler değerlendirildikten sonra Ocak ayından itibaren satışa sunulacak. Daha önce satılan ve inşaatları devam eden Göl ve Koru Etapları ise 2011 yılının mayıs ve aralık aylarında teslim edilecek. Kent Etabı'nda ise 2013 Haziran ayında yaşam başlayacak.


Yarısı ön taleple ayırtıldı
Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent Etabı'ndaki, 40 katlı kulenin ilk 25 katı 1+1 home-office olarak, kalan 15 katı ise penthouse olarak satışa sunulacak ve rezidans hizmeti verilecek. Alışveriş merkezinin üzerinde yükselecek olan kulenin yanında 18 kattan oluşan yatay bloktan konut alanlar da residanz hizmetinden yararlanacak. Tüm bloğun etrafı kat bahçeleriyle donatılırken bu yatay yaşam alanlarında 3,5+1, 3+1 ve 2+1 dairelerin yanında geniş teraslı penthouse daireler de bulunacak.
 

Doğal kumsallı havuz
Akasya Acıbadem'deki yeşil alanın 26 bin metrekaresini oluşturan Central Park ortak sosyal alan olacak. Central Park'ta 900 metrekare büyüklüğünde doğal kumsallı açık havuzu da yer alacak. Göl Etabı içinde de 7 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet bulunacak.

Akasya Acıbadem iletişim bilgileri
Web: http://www.ak-asya.com/
Tel:  0216 428 31 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz