maritbet girişmaritbet
Akasya Acıbadem’de Kent etabının temeli atıldı

Akasya Acıbadem’de Kent etabının temeli atıldı

Akasya Acıbadem'in son bölümü olan Kent etabının temeli atıldı. Projenin ilk iki etabı Koru ve Göl'de ise daireler bu yıl içinde teslim edilecek

2013'ün ilk yarısında teslim

Saf Gayrimenkul tarafından İstanbul'da inşa edilen Akasya Acıbadem projesinin son bölümü Kent etabının temeli atıldı. İstanbul'un en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselecek Kent etabında 172.6 metre yüksekliğinde 40 katlı bir kule ve hepsi kat bahçeli 15 katlı yatay bir blok yer alıyor. 2013'ün ilk yarısında teslim edilecek etaptaki kulede home-office olarak kullanıma uygun dairelerin yanı sıra, boğaz ve deniz manzaralı, farklı tipte penthouse daireler de yer alacak.

Dünyaca ünlü markalar

Yatay blokta ise, 2 artı 1' den 4.5 artı 1'e kadar farklı büyüklükte daireler sunulacak. Temel atma töreninde konuşan Saf Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel, inşaatın hızlı ilerlediğini belirterek "Projemizin ilk iki etabı Koru ve Göl'de son aşamaya yaklaştık. 2011'de bu etaplardaki daireleri teslim edeceğiz. Kent etabında satışlara da yakında başlayacağız” dedi. Kent etabında yer alan ve 2012'nin son üç aylık döneminde açılacak Akasya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü pek çok markayı bir arada buluşturacak.

Akasya Acıbadem iletişim bilgileri
Web: http://www.ak-asya.com/
Tel:  0216 428 31 32

  • Etiketler:

Yorum Yaz