maritbet girişmaritbet
Ak Nmerkez satışa çıktı! 39 bin TL!

Ak Nmerkez satışa çıktı! 39 bin TL!

Özyurtlar İnşaat’ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez, 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan oluşuyor. Ak&Nmerkez’de 1+0 dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlarken, 162 metrekare 3+1 dairelerin fiyatı 189 bin liraya kadar çıkıyor

 

Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt'ta Tasarımcılar İş Merkezi'ni yapan, üç etaptan oluşan Gardencity projesini hayata geçiren, Ntepe Evleri ve yapımı süren Ntowers'la inşaat sektöründe iyi bir yer edinen Özyurtlar İnşaat, İstanbul'un yeni yaşam merkezi Ak&Nmerkez'i satışa sunuyor. Özyurtlar İnşaat'ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez, 962 konut, 173 ticari birim yani mağaza ve dükkândan oluşuyor. Projede 140 adet  1+0 yani stüdyo tipi konut bulunuyor. Stüdyo dairelerin fiyatı 39 bin lira.  Ak&Nmerkez'de 352 adet  1+1 daire yer alıyor.  66 metrekare büyüklüğündeki  1+1 dairelerin fiyatı 69 bin lira ile 79 bin lira arasında değişiyor. 390 adet inşa edilen 2+1 dairelerin 128 metrekare ve 136 metrekarelik seçeneklerinin yanı sıra 140 metrekarelik de  balkonlu tipi bulunuyor. Fiyatlarsa 129 bin lira ile 139 bin lira arasında değişiyor. Diğerprojelerde olduğu gibi Ak&Nmerkez'de de 3+1 daireler yine sınırlı sayıda ve çok özel inşa ediliyor. Projede 74 adet 3+1 bulunuyor. 162 metrekare büyüklüğündeki  3+1 daireler  179 bin ve 189 bin liradan satılırken, 165 metrekare büyüklüğündeki dairenin fiyatıysa 184 bin lira.

Ak Nmerkez 19 kattan oluşuyor

Akın Holding'le birlikte hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak olan Ak&Nmerkez,19 katlı altı bloktan oluşuyor. Ak&Nmerkez 24 ayda teslim edilecek. Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Ak&Nmerkez için “Alt kısmı tamamen alışveriş merkezi, üst kısmıysa konut olacak. Konutlara alışveriş merkezinin içinden geçilecek” dedi. Projenin satışına bugün başlandığını ifade eden Özyurt, ön talep döneminde toplam satışının yüzde 25'ini yaptıklarını ifade etti. Özyurt sözlerine şöyle devam etti:

“Biz beyaz yakalılara ve mavi yakalıların üst kısmına hitap eden bir kuruluşuz. Ak&Nmerkez'le hitap ettiğimiz kesime yüksek fiyatlı değil, ama kaliteli konut sunmuş olacağız. Daha estetik ve güzel evler olacak. Bunu bildikleri için eski müşterilerimizden yoğun bir talep aldık.”

 

Pazardan alışveriş keyfi

Projenin adının özellikle Ak&Nmerkez olarak seçildiğini belirten Özyurt, “Projeyi Esenyurt'un tam merkezinde inşa ediyoruz. Bu bizim prestij projemiz olacak. Akın Holding'le hasılat paylaşımı yaptık. Dolayısıyla onun Ak'ını bizim ‘N' markamızı aldık ve ortaya Ak&Nmerkez çıktı” açıklamasında bulundu. Özyurt, 174 mağaza ve dükkandan oluşan çarşıda hipermarketin yanı sıra büyük bir yapı marketin, daimi halk pazarının, altı sinema salonu ve bowling salonundan oluşan eğlence alanlarının da olacağını sözlerine ekledi. Ak&Nmerkez'in çarşısını diğer alışveriş merkezlerinden ayıran bir takım özellikler olduğunu ifade eden Özyurt, “Örneğin her AVM içinde müşterisi olsa da saat 10:00 da kapanır. Biz de öyle olmayacak kapanış saatleri müşterilere göre ayarlanacak. Ayrıca projenin dört tarafı yol olduğu için arka tarafında Kiptaş'la bizim projenin arasındaki yolu da Daimi Halk Pazarı yaptık. Hem dışarı bakan bağımsız dükkanlarımız var hem de çarşı dükkanlarımız var. Böylece Ak&Nmerkez'de yaşayanlar haftanın yedi günü pazardan alışveriş yapma keyfini yaşayacak” diye konuştu.

Sürpriz fiyatlarla çıktı

Çarşıda yer alan mağazaların büyüklüğünün 10 metrekareden başlayacağını ve 1805 metrekareye kadar çıkacağını belirten Özyurt, fiyatlarında 112 bin liradan 5 milyon 950 bin liraya kadar çıktığını anlattı.

Ak&Nmerkez ile yıllardır hitap ettikleri hedef kitleye daha kaliteli ve üst segmentte yaşam standardı sunduklarını ifade eden Özyurt, bundan sonra da yatırımlarının bu yönde devam edeceğinin müjdesini verdi.

Rakamlarla Ak&Nmerkez

  • 173 ticari birim ve 962 konuttan oluşuyor.
  • Konutların fiyatı 39 bin lira ile 189 bin lira arasında değişiyor.

      1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.

  • Dükkan ve mağazaların büyüklüğü 10 metrekareden başlıyor 1805 metrekareye kadar çıkıyor.
  • Çarşı ve pazar kısmında yer alan dükkan ve mağazaların fiyatıysa 112 bin lira ile 5 milyon 950 bin lira arasında değişiyor.

24 ayda tamamlanması planlanan projenin sadece inşaat maliyeti 150 milyon lirayı bulacak.

 

Özyurtlar İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.ozyurtlar.com

Tel: 0212 620 07 50

  • Etiketler:

Yorum Yaz