maritbet girişmaritbet
Airport Hill Yenibosna’da 106 m2 daire 287 bin liraya!

Airport Hill Yenibosna’da 106 m2 daire 287 bin liraya!

Airport Hill Yenibosna projesinde kısa süre önce satışlar başladı. Yenibosna Airport Hill evlerinde daire fiyatları 234 bin liradan başlıyor

 

İstanbul'un ofis, otel ve konut yatırımlarıyla öne çıkan bölgelerinden biri olan Basın Ekspres aksında yer alan Yenibosna'da Akyapı, EMKE ve Günyap ortak girişimi Airport Hill Yenibosna projesine imza atıyor. Havaalanına yakın konumuyla öne çıkan Yenibosna Airport Hill evleri, hedef kitle olarak da havaalanında çalışanlar, seyahat eden sık sık havaalanını kullananlar belirlenmiş. Bir anlamda Airport Hill Yenibosna projesi Atatürk Havaalanı'nı Yenibosna'ya taşıyacak.

Yenibosna Airport Hill evlerini hayata geçiren ortak girişimin içinde yer alan EMKA'nın sahibi Mehmet Emre Özcanlı, Airport Hill Yenibosna projesinin Yenibosna'da Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık uzaklıkta, Starcity alışveriş merkezinin hemen karşısında yer aldığını söyledi.

Yenibosna Airport Hill evleri projesinin inşaatına 2008 yılında başladıklarını hatırlatan Özcanlı, Airport Hill Yenibosna'daki dairelerin Aralık 2010'da yaşanabilir hale geleceğini ifade etti. Yenibosna Airport Hill evlerinin yatay bir mimari konseptte geliştirildiğini ve 2+1 ile 3+1 tipindeki 92 daireden oluştuğunu anlatan Özcanlı, Airport Hill Yenibosna evlerinde 5 bloğun zemin katlarında ise 17 adet cadde üstü mağazasının yer aldığını kaydetti.
Özcanlı, Yenibosna Airport Hill konutlarında örnek dairelerin hazır olduğu belirterek, Airport Hill'de 2+1 dairelerin büyüklüklerinin 92 ile 96 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Özcanlı, Airport Hill Yenibosna evlerinde 3+1 dairelerin büyüklerinin 106 ile 108 metrekare arasında, dükkanların büyüklüklerinin ise 72 ile 140 metrekare arasında değiştiğini söyledi.
 
Airport Hill Yenibosna havaalanına yakın
Özcanlı, butik bir konut projesi olarak hayata geçirdikleri Airport Hill Yenibosna evlerinde yer alan dairelerin aynı zamanda home-ofis olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandığına değinerek, Airport Hill Yenibosna evlerinin hedef kitlesi içerisinde havaalanında çalışanlar ile sık seyahat eden ve sıkça havaalanını kullananların da yer aldığı bilgisini verdi. Airport Hill Yenibosna evlerinin içinde yer alan bir blokun şirketler tarafından komple kiralanmak ya da satın alınmak istendiğine işaret eden Özcanlı, Airport Hill Yenibosna evlerinin taliplileri arasında ağırlıklı olarak hava yolu şirketlerinin yer aldığını belirtti.
 
Airport Hill Yenibosna fiyat listesi
Daire Tipi Metrekare Daire Fiyatı (TL)
 
 2+1  92-96 234.000-298.000
 
3+1 106-108 287.000-357.000

 
 
Yenibosna Airport Hill genel özellikleri
• Airport Hill Yenibosna projesinde Site içinde yaya yolları ve otomobil yolları bulunacak, bina yerleşimi dışında kalan alan rekreasyon ve genel kullanım için ayrılacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde yeşil alanlarda peyzaj düzenlemesi yapılacak, bahçe sulama sistemi kurulacak ve çocuk oyun grubu yerleştirilecek.
• Airport Hill Yenibosna projesi içerisinde yapılacak sosyal tesiste kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, fitness salonu ve bay bayan sauna yapılarak ekipmanları yerleştirilerek kullanılır durumda site sakinlerinin hizmetine sunulacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde kapalı ve açık otoparklar inşa edilecek. Kapalı otoparklardan dairelere direk geçiş olacak.
• Airport Hill Yenibosna projesinde blok ortak mahallere (asansör, kazan dairesi, makine ve hidrofor dairesi otoparklar v.s.) kesintisiz elektrik sağlayacak kapasitede jeneratör tesis edilecek.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde su kesintisi olduğunda sitenin ihtiyacını karşılamak üzere 250 tonluk su deposu ile suyun dairelere erişimini sağlayacak kapasitede hidrofor sistemi kurulacak.
• Airport Hill Yenibosna projesi 2007 deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirilecek.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde yapım tekniği radye temel üzerinde betonarme karkas sistemi olacak.
• Airport Hill Yenibosna projesinde taşıyıcılar tamamen deprem perdelerinden oluşacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde döşeme tipi asmolen olacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde bina bodrumlarında dış perde duvarlarına dışarıdan su yalıtımı, ısı yalıtımı yapılırken, temele bohçalama uygulandı.
Airport Hill Yenibosna projesinde bütün teraslarda PVC membran su yalıtımı ve ısı yalıtımı uygulanıyor.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde tüm dışarı ile temas eden yüzeylerde ve çıkma altlarında; ısı yalıtımı için mantolama yapılacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde ısı ve ses izolasyonlu Rehau marka PVC doğrama yapılacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde camlar 4+16+4 su yeşili renkli sinerji ısıcam olacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde 1.sınıf işçilikle imal edilmiş kapı kanatları Lake olacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde daire giriş kapıları ahşap görünümlü çelik kapı olacak.
• Yenibosna Airport Hill evlerinde bütün tavanlarda alçı perdah üzeri su bazlı plastik boya kullanılacak.
 

Airport Hill Yenibosna İletişim bilgileri
Web: www.airporthill.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 653 3735


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz