maritbet girişmaritbet
Ahmet Gülşen Rings İstanbul’u anlatıyor!

Ahmet Gülşen Rings İstanbul’u anlatıyor!

Selçuklu Holding, inşaat sektörüne giriş yaptığı Rings İstanbul projesiyle dikkat çekiyor. Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Rings İstanbul'u anlattı

 

MEHTAP Mutfak Eşyaları ve İlko İlaç gibi birçok şirketi bünyesinde bulunduran Selçuklu Holding, inşaat sektörüne giriş yaptığı Rings İstanbul projesiyle dikkat çekiyor. Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede, tüm konutların birbirini görmeyen kapılara sahip olduğunu, balkonların da aynı şekilde yapıldığını anlatarak, "Bina içinde özgürlük sosyal alanlarda birliktelik tasarladık" diye konuştu.

Müstakil ev havası var

 İstanbul-Sancaktepe'de kendisine ait olan 230 bin metrekare arsa üzerine AVM ve lüks konut yapan Selçuklu Holding'in kuruluşu olan Selin Yapı'nın ilk projesinde toplamda 1500 konut, Rings Alışveriş Merkezi, sosyal tesisleri bünyesinde barındıran Rings Club ile Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu yer alıyor. Gülşen, projenin özellikle her zaman müstakil ev hayali kuran ancak bu tür evlerin bakımıyla da ilgilenecek vakti olmayan insanların rahat edebilecekleri bir proje hazırladıklarını söyledi. Rings İstanbul projesinde her giriş kapısının diğer dairelerden bağımsız olduğunu belirten Gülşen, "Projemizde çok büyük sosyal yaşam alanları yarattık. Evine gelip çıkarken özgürlüğün tadına çıkaran ev sahipleri, istedikleri anda sosyal yaşam alanlarında da komşuluk keyfini tadacak" dedi.

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, içinde elektrik dağıtım lisansı da olan projenin tüm malzemelerinin ilaç sektöründeki hassasiyetle laboratuvarlarda test edildiğini söyledi. sosyal yaşam alanlarında da komşuluk keyfini tadacak" dedi.

Elektrik dağıtım lisansıyla ilki gerçekleştirdi

Rings İstanbul'un Selçuklu Holding'in inşaat alanında ilk projesi olduğu için özel bir önemi olduğunu anlatan Gülşen, "İlaç sektöründe faaliyet gösteren holdingimiz inşaat sektöründe de aynı özenle bir proje hazırladı. Tüm kullandığımız malzemeler laboratuar testinden geçiyor. Haçta gösterilen hassasiyeti inşaatta da yansıtıyoruz." dedi.

Projede bir ilki gerçekleştirdiklerini anlatan Gülşen, elektrik dağıtım lisansı aldıklarını, böylece daire sahiplerinin yüzde 15-20 arası daha ucuz elektrik kullanacağım söyledi. Gülşen, sosyal tesislerin kurdukları bir şirketle ilk beş yıl özel yönetileceğini söyledi.

Topraktan uzaklaşan insan mutsuzlaşıyor

 Gülşen, yapılan araştırmaların topraktan uzaklaştıkça insanların daha mutsuz olduğunu gösterdiğini anlatarak, şöyle konuştu: "Biz bunun için çok yüksek binalar yapmaktan kaçındık. Daha çok genç ve çocuklu ailelerin tercih ettiği projemizde daire metrekarelerini olabildiğince büyük tuttuk.

Ayrıca insanları şehir dışında bir yaşama davet ettiğinizde onlar için cazibe merkezleri yaratmanız gerekiyor. Golf sahasından meyve bahçelerine kadar bu alanlara da önem verdik."Sancaktepe'nin 4-5 yıl içerisinde çehresinin değişeceğini anlatan Gülşen, Selin Yapı'nın birçoğu yine aynı bölgede olan arsa stoklarının olduğunu söyledi.

Rings Alışveriş Merkezi BÖLGENİN ilk alışveriş merkezi olacak olan Rings Alışveriş Merkezi yan açık bir mimariye sahip. Nisan 2012 de kiralama çalışmalarına başlanan Rings Alışveriş Merkezi 66 bin 475 metrekare kapalı ve 2! bin metrekare kiralanabilir alana sahip.

Rings Alışveriş Merkezi'nin üzerinde ayrıca Rings Office Suites'ler yer alıyor. Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, mağazaların kiralanmasında orta ve orta üst sınıfa hitap eden markaların daha çok tercih edileceğini söyledi. Gülşen, mağazaların kiralanmaya başlandığını belirterek. Talepten çok memnunu: Lansmanı eylülde yapılacak. Dengeli bir mağaza seçeneği olacak' dedi.

Rings İstanbul'un Mimarı Hakan Kıran

İSTANBUL Sancaktepe'de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesiyle tanınan Selin Yapı, 238 bin metrekarelik alanda faaliyete geçirilen projede Yüksek Mimar Hakan Kıran ile çalışıyor. Rings İstanbul projesinde üç cephesi açık, 360 derece güneş ve hava alan daireler ile her katta müstakil yaşam konforu sunuluyor. Birbirinin cam ve kapışım görmeyecek şekilde tasarlanmış konutlarda, dairelerin kendilerine ait asansörleri bulunuyor. Rings İstanbul projesinin ilk etabı, Siesta, Vista ve Rings Office Suites olmak üzere üç ayrı bölümden oluşuyor.

Rings İstanbul'a ismini veren halka şeklindeki altı mahalleden oluşan Rings İstanbul Siesta Evleri, daha sakin ve keyifli bir yaşam isteyenlerin için düşünülmüş. Her katta müstakil yaşam konforu amaçlayan projenin Siesta Evleri, 6,7 ve 8 katlı binalardan oluşuyor. 24 blok ve 441 dairenin yer aldığı Siesta Evleri'nde ayrıca kat bahçeli daireler ve bahçe katlan ile alternatif yaşam alanları sunuluyor. Siesta evleri, süs havuzu, bloklar arasında yer alan çardak alanları, çocuk oyun parkları, spor ve rekreasyon alanlarına sahip.

1. Etap Mayıs 2013'te teslim ediliyor

 İNŞAATINA 2011 yılında başlanan, ilk etabının 2013 yılında bitmesi planlanan Rings İstanbul projesi, Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 800 metre bir yolla bağlanıyor. IP TV, IP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm dairelerin ayrı depo alanları bulunuyor. Projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Projede ayrıca Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu da yer alıyor. Rings İstanbul Bilfen Anaokulu ve İlköğretim OkuIu, ilk etabın teslimi ile paralel olarak eğitim öğretim hayatına başlayacak.

Çilem Kaya/Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor
  • 28.12.2013 16:01

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor

Doğa Yatırım Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen şirket ile ilgili emlaktason ...

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!
  • 18.01.2013 16:59

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!

Rings İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Sancaktepe'de inşa edilen ...

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!
  • 09.02.2012 11:47

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Rings İstanbul projesi hakkın ...

Rings İstanbul'dan babalara özel 30 bin TL'ye varan indirim
  • 12.06.2014 15:27

Rings İstanbul'dan babalara özel 30 bin TL'ye varan indirim

Rings İstanbul, 13 – 15 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 30.000 TL’ye v ...

Rings İstanbul bahçeli ve teraslı daire fiyatları
  • 22.03.2014 11:12

Rings İstanbul bahçeli ve teraslı daire fiyatları

Rings'te 1.790 TL'den başlayan taksitlerle hemen teslim evinize; faizsiz, kredis ...

Sancaktepe Rings Evleri fiyatları
  • 14.02.2014 13:23

Sancaktepe Rings Evleri fiyatları

Sancaktepe Rings Evleri'nde fiyatlar 298 bin liradan başlangıç gösteriyor ...