maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de 353 bin liraya!

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de 353 bin liraya!

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir 2.335 konuttan oluşuyor. Ataşehir My Towerland'de fiyatlar 353 bin liradan başlıyor

 

Ağaoğlu, İstanbul'un yeni finans merkezi olarak planlanan Ataşehir'de, 285 bin metrekarelik alanda gerçekleştireceği en büyük projesi Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'in tamamını satışa sundu. Ağaoğlu My Towerland'in ilk etabı olan ve tamamlanma aşamasına gelen 420 konutluk Sky Towers'ın ardından, 2012 sonunda teslim edilecek ve toplam 2.535 konuttan oluşan Ağaoğlu My Towerland Ataşehir başta banka ve finans kesiminde çalışanlar olmak üzere bölgeye ilgi duyan geniş bir alıcı kitlesine hitap ediyor.

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinin mimari tasarımını hazırlamadan önce 50 bin kişiyi kapsayan bir anket gerçekleştirerek hedef kitlesinin taleplerini dikkate aldı. Tasarımı, mimarlık dünyasının tanınmış isimlerinden Yüksek Mimar Tuncay Çavdar tarafından gerçekleştirilen Ağaoğlu My Towerland Ataşehir, ferah yaşam alanları, verimli alan kullanımları, deniz manzaralı kat bahçeleri gibi özelliklerinin yanı sıra Türkiye'de bir ilk olan gökyüzü villaları gibi yenilikleri de içeriyor.

Ana arterlere olan ulaşım kolaylığı ile ön plana çıkan Ağaoğlu My Towerland Ataşehir proesi sosyal olanaklarıyla ailelerin ve bireylerinin ihtiyaçlarına hitap ediyor. Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesi bir yaşam merkezi olarak bünyesinde fitness salonu, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve alışveriş alanları gibi gelişmiş sosyal alanlara sahip.
 
Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de fiyatlar 353 bin liradan başlıyor
Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinde 77 ve 133 metrekare arasında değişen 1+1 üniteler, 98 ve 286 metrekare arasında değişen 2+1 üniteler, 139 ve 335 metrekare arasında değişen 3+1 üniteler ile 216 ve 342 metrekare arasında değişen 4+1 üniteler yer alıyor. Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'deki üniteler daire sahiplerinin farklı ihtiyaçları gözetilerek 56 farklı tipte planlandı. İlk kez Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinde uygulanan kat bahçeleri daire sahiplerine gökyüzünde bahçe keyfi sunarken; oluşan Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'in Gökyüzü Villaları ise 49 ve 50. katlarda yer alan dubleks villalardan oluşacak.

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 353 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de en geniş daire olan 329 metrekarelik 4+1 ünitelerde ise 1 milyon 729 bin TL'ye kadar çıkıyor.
Ağaoğlu, daha önceki projelerinde olduğu gibi Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinde de tüketiciye ödeme kolaylıkları sağlayan kampanyalar hazırladı. Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinde tüketicinin ödeme gücüne göre oluşturulabilen esnek ödeme modeli sayesinde, kişiye özel ödeme planları hazırlanabilecek veya uygun koşullarla banka kredisinden yararlanılabilecek.
 
Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de enerji ucuza kullanılacak
Ağaoğlu, My Towerland Ataşehir projesinde Türkiye'de ilk kez bir konut projesinin tüketeceği enerjiyi yüzde 100 yenilenebilir kaynaktan alacak, sakinler yüzde 20 ucuza kullanacak.
Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinin tamamında yer alacak 3 bin 500 konutun yıllık 36 milyon kilovatsaate (kWs) ulaşan enerji ihtiyacının tamamını yenilenebilir enerji ile karşılayacak. Bu rakam, Kyoto Sözleşmesi'nde Avrupa Birliği ülkeleri için 2020 yılında enerji üretiminin en az yüzde 20'sinin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanmasını öngören hedefin de üzerinde.
 
Bu şekilde Ağaoğlu My Towerland'de yaşayacak daire sahiplerinin enerji kullanım maliyeti yüzde 20 oranında ucuzlayacak. Ağaoğlu Enerji Grubu tarafından gerçekleştirilen toplam 460 milyon TL tutarındaki temiz enerji yatırımlarının sonucunda yılda 38 bin konuta yetecek temiz enerji kapasitesi yaratılacak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projesinden başlamak üzere bundan sonra tüm Ağaoğlu projelerinde yüzde 100 temiz enerji kullanımına geçilerek çevrenin korunması anlamında ülkemiz adına çok büyük bir adım atılmış olacak.
 
 


Ağaoğlu My Towerland iletişim bilgileri:
Web: www.mytowerland.com
Web: www.agaoglu.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 6 777

  • Etiketler:

Yorum Yaz